Skip to Content

7 Dating Deal Breakers For Mænd

7 Dating Deal Breakers For Mænd

Du bliver måske overrasket, men mænd er faktisk ret komplicerede, når det kommer til dating.

De har forskellige typer af dating, og de sætter deres barer i overensstemmelse med den type date.

Hvis de bare er på en afslappet date, ikke forventer meget og ikke er så interesseret i den pågældende pige, vil de kun bekymre sig om, hvorvidt pigen er behagelig at være sammen med.

Dette skyldes den manglende seksuelle eller følelsesmæssige interesse for pigen.

Casual dating forekommer ikke for ofte, og når det sker, er det sandsynligvis under en helingsproces for ham – oftest fra et nyligt brud.

På den anden side, når en fyr er på udkig efter et engagement og er seksuelt tiltrukket, vil han tage pigen mere seriøst og vil lave noget baggrundstjek eller screene dates for engagement.

Mænd i sådanne situationer kan blive meget kræsne og vige tilbage af alle mulige grunde (medmindre de bare er der for sex).

Nogle er berettigede, andre er ikke, men her er en liste over de 7 ting, der er de bedste ting, som er deciderede dating deal breakers for mænd:

1. Fysisk udseende

Den, der fortæller dig, at udseendet ikke betyder noget, er en løgner! Hvis du er på en blind date eller lige er begyndt at date, er det første, du lægger mærke til, hvordan den anden person ser ud, det første, du lægger mærke til.

Selvfølgelig har hver fyr sin egen smag, men der er ting for mænd, der vil slå dem fra med det samme: for meget makeup, du er ude af form og kort hår er de mest almindelige.

Som kvinde skal du ikke bekymre dig for meget om dette, for hvis han kun vil bedømme dig ud fra dit fysiske udseende, fortjener han ikke rigtig at møde din personlighed.

2. Indkomst og mangel på ambitioner

Ja, dette er vigtigt for en fyr, der søger et seriøst forhold.

Ingen ønsker at have en guldgraver omkring sig, men også hvis en pige tjener mere end han gør, er det ukonventionelt, og det vil skræmme ham væk.

Ambitioner for en voksen mand er afgørende, og hvis en fyr ser, at du ikke har nogen ambitioner i livet, ingen interesser og intet at tilbyde, vil han trække sig tilbage.

3. Dømmende

Mænd er som regel med en holdning: “Jeg er ikke nogens projekt”. De ønsker ikke at stoppe med at ryge, drikke eller opgive deres små hobbyer på grund af en pige.

Hvis du dømmer og ikke accepterer de ting, der betyder noget for ham, såsom hans fortid og hans livsstil, så betyder det, at du er ligeglad med ham.

Dårlige vaner er noget alle skal slippe af med, men han skal indse det og gøre det selv – du kan ikke tvinge ham til at gøre noget.

4. Bevæger sig for hurtigt

Dette kan være skræmmende for fyre – nej, de ønsker ikke at planlægge ægteskab, børn eller nogen form for fremtid endnu. I to ved ikke, om I vil overleve et par måneder.

At komme for tæt på for hurtigt er et rødt flag for en mand, og han vil helt sikkert reagere på det.

5. Ikke-tekstere

Vi lever i en verden, hvor alle er limet til deres telefoner.

Sms’er er en afgørende del, før, under og endda efter du dater en person, og hvis du ikke svarer i et par timer kan det nogle gange betyde, at “vi er færdige”.

En mand vil måle din interesse for ham ud fra din sms-frekvens.

Hvis du ikke holder samtalen ved lige over sms’en, eller hvis du simpelthen nægter at sende sms’er, vil han antage, at du ikke er interesseret i ham, og han vil også miste interessen.

6. At være for nem

Mænd elsker udfordringer, og hvis du ikke er en sådan – så er du ude af spillet. Måske vil han ringe til dig nogle gange for at hook up, men han vil aldrig tage dig seriøst.

Hvis en kvinde går i seng med ham for tidligt på datingrejsen, vil det være et stort rødt flag for ham.

Medmindre du ønsker at være “venner med fordele” med ham, bør du ikke give ham alt med det samme – uanset hvor meget du kan lide ham.

Du er nødt til at finde en balance, for hvis du spiller for hårdt for at få ham, vil det også få ham til at blive en tøsedreng.

7. Afhængighed af sociale medier

Mange fyre har et had-kærlighedsforhold til sociale medier. Men når de leder efter en romantisk partner, kan det ikke anbefales, at pigen er afhængig af sociale medier.

Det kan virke afskrækkende, hvis en kvinde bruger uforholdsmæssigt meget tid på sociale medier.

Der er ikke noget værre for en mand end at se dig tage snesevis af selfies under en date night – det er ikke kun uhøfligt og irriterende, men det mindsker også hans syn på din intelligens og modenhed.