Skip to Content

Hvis Han Ønskede Det, Ville Han Gøre Det: Bør Du Give Kvinder Sådanne Råd ?

Hvis Han Ønskede Det, Ville Han Gøre Det: Bør Du Give Kvinder Sådanne Råd ?

”Hvis han ville, ville han gøre det.”’ Dette datingråd er blevet ekstremt populært på TikTok. Vi hører det oftere og oftere, og hver gang vi hører det, er det som om vores hjerte bliver revet ud.

Hvis en fyr kan lide dig, vil han gøre en indsats, ikke sandt? Så enkelt er det… Eller er det?

Nogle gange har vi en tendens til at forenkle andre menneskers handlinger for meget. Vi siger til os selv eller andre, at det ikke er så dybt, at svaret er så indlysende, men vi nægter bare at være ærlige over for os selv.

Og ja, nogle gange vil en fyr bare ikke have dig. Men hvis han har udtrykt interesse, men alligevel har bakket ud, er der en god grund til det.

Hvis du bliver hos mig, vil jeg vise dig, at det ikke kun er skadeligt for den person, der hører det, at bruge sætningen “Hvis han ville, ville han gøre det”, men at det også er meget, meget FORKERT.

Hvad betyder sætningen “Hvis han ville, ville han gøre det”?

Det betyder, at hvis en fyr ønskede at være sammen med dig, ville han gøre en indsats.

Ifølge denne trendende sætning skjuler manglende indsats en manglende interesse. En person, der ikke jagter dig, kan bare ikke lide dig nok.

Jeg er sikker på, at dine venner har forsøgt at trøste dig med dette mange gange. Jeg ved, at mine har gjort det. Og hver gang følte jeg mig forfærdelig. Hvorfor?

Jo, fordi når du siger ”hvis han ville, ville han gøre det” til en kvinde, begynder hun at føle, at det er hende, der har skylden.

Selv når hun opfører sig som om hun er vred på HAM, føler hun inderst inde, at det er hendes egen skyld. Det bliver endnu værre, når hun begynder at sammenligne sig selv med sin fyrs ekskærester.

Alle mulige spørgsmål dukker op i hendes hoved:

Hvorfor prøvede han så hårdt for dem, men ikke for mig? Er jeg mindre værdig til at blive elsket? Er der noget galt med mig?

Du forstår det hele. Hvis du bliver ved med at sige ”hvis han ville, ville han gøre det” til en bedste veninde, så tro mig, du vil kun få dem til at føle sig endnu værre.

Sandheden er meget mere kompliceret…

Sådan er det altid. En fyr afviser dig, og din mangel på selvværd får dig til at lede efter fejl og grunde til, at nogen ikke vil være sammen med dig.

Endnu mere, du begynder at føle, at fyre ikke kan lide dig generelt. Jeg er ikke anderledes…

En fyr ghostede mig i dagevis, mens han var aktiv på apps på sociale medier, så jeg besluttede at give ham en smagsprøve på hans egen medicin. Men da jeg endelig svarede, opførte han sig koldt.

Nu ville den logiske tankeproces være: ”Sikke en forfærdelig person! Han fortjener ikke min kærlighed!””

Men min var mere som: “OMG, måske skulle jeg ikke have ignoreret ham. Det er alt sammen min skyld nu.

NEJ! Mine damer, hvis I giver nogen al jeres kærlighed og opmærksomhed, så har I ikke gjort noget forkert. Hvis han ikke behandler dig som du fortjener at blive behandlet, så er det hans skyld.

Det betyder heller ikke nødvendigvis, at han er en dårlig fyr. Folk har en masse personlige problemer og traumer, der forhindrer dem i at være involveret med nogen.

Måske kan denne mand virkelig godt lide dig, men der er ting, der holder ham tilbage.

Måske har hans sidste kæreste ødelagt ham så slemt, at han er bange for at komme tæt på nogen igen. Eller måske står hans job øverst på hans prioriteringsliste.

Hans problemer undskylder ikke hans opførsel, men de kan hjælpe dig med at forstå, at hans grunde som regel er meget dybere end bare at han ikke vil have dig.

Du skylder ham ikke noget

Jeg kan ikke understrege dette nok – bare fordi du forstår, hvor svært det er for din fyr, betyder det ikke, at du skal tilgive ham, hver gang han mishandler dig på nogen måde.

Ja, hvis han er holdt op med at sende dig sms’er, er der højst sandsynligt en grund, som ikke har noget med dig at gøre, men gør det det okay?

Den, der gør dig ked af det, er ikke din tid værdig, uanset omstændighederne.

Så næste gang en fyr afviser dig, skal du hverken være vred eller tilgivende. Det er ikke dit job at få ham til at jagte dig. Bare sig disse ord til dig selv:

Han har sine problemer, og det er fint nok, men jeg fortjener så meget mere. Jeg håber, at han får det bedre, men det er ikke mit job at ordne ham. Jeg vil være hans kæreste, ikke hans terapeut.””

Dit værd er ikke forbundet med ham

Jeg ved, at du ønsker, at han skal elske dig tilbage, og jeg er ked af, at det ikke er tilfældet. Men selvom det er okay at være ked af det, skal du ikke lade det ødelægge hele dit liv.

Bare fordi han ikke ringede til dig efter jeres første date, betyder det ikke, at du ikke er kæreste-materiale. Det betyder især ikke, at du er uværdig til at elske.

Lad ikke dit eget selvværd forsvinde, bare fordi nogens problemer kom i vejen for, at de kunne elske dig.

Det er smukt at blive bemærket af nogen, vi kan lide, men hvis de ikke giver dig den kærlighed og bekræftelse, du søger, skal du sørge for at hæve dine standarder.

Hvad en fyr mener, når han vil tage det langsomt

Det betyder bare, at han er bange.

Han har sikkert haft mange negative oplevelser, og nu er han overforsigtig, når det kommer til forhold. Han ønsker ikke at starte noget, medmindre han er 100 % sikker på dig.

Jeg ved, at tage det langsomt virker som et rødt flag, og det KAN det også være. Nogle fyre vil gå hen over dig, mens de holder deres muligheder åbne. Hvis han ville det, ville han være sammen med dig.

Men, det er ikke altid sådan…

Nogle ønsker oprigtigt at være sammen med dig, men vil bare sikre sig, at du er den rigtige kvinde for dem først.

Det kan være svært at skelne mellem de to, men du kan aldrig gå galt i byen ved at lytte til din mavefornemmelse.

Hvis den fortæller dig, at du ikke skal opgive ham, så lad være. Hvis den fortæller dig, at han vil knuse dit hjerte, skal du flygte så langt væk som muligt.

Hvor lang tid tager det en mand at vide, at han vil binde sig?

 

Det afhænger af manden.

Nogle er i stand til at binde sig meget hurtigt, mens andre er knuste mænd, der er hjemsøgt af deres tidligere traumer.

Jeg ved godt, at det er irriterende at vente på en fyr, men tingene er meget mere komplicerede end ”hvis han ville, ville han gøre det”.

Ingen er mere generet af engagementsproblemer end den fyr, der har dem. Han er ensom, men kan alligevel ikke gøre noget ved det. Hver gang han forsøger at komme tæt på nogen, trækker han sig væk.

Så hvis du er stødt på en mentalt stærk mand uden problemer, vil det sandsynligvis tage ham et par uger at blive officiel med dig.

Men hvis du er involveret med en fyr, der har problemer med intimitet, kan du måske vente lidt længere.

Jeg håber dog, at du ved, at bare fordi du kan lide nogen, betyder det ikke, at du skal kæmpe for dem uanset hvad. Selv hvis han har problemer, bør han stadig på en eller anden måde vise sin kærlighed til dig.

Du bør være forstående, men ikke i en sådan grad, at det skader dit selvværd og din generelle mentale sundhed.

Jeg vil aldrig glemme ordene fra en gammel veninde: ”Det er okay at ville tage sig af nogen, men du bør aldrig forsømme dit eget velbefindende for andres skyld”.

Det lyder så enkelt, men alligevel glemmer vi det ofte. Vi er så ivrige efter at blive elsket, at vi vil gøre hvad som helst.

Nå, men jeg, din ydmyge dating coach, er her for at minde dig om, at DU kommer først, så vær blid mod dig selv.

Hvordan kan du vide, om han er seriøs omkring dig?

 

Du kan se det på den mængde af indsats, han gør sig.

En rigtig mand, der ønsker et seriøst forhold med dig, vil gøre alt, hvad der står i hans magt for at vinde dig over. Intet vil kunne stå i vejen for ham, fordi han virkelig ønsker at være sammen med dig.

MEN, det er ikke nødvendigvis tilfældet. Nogle gange ønsker en fyr dig mere end noget andet, men alligevel står han frossen, fordi han ikke ved, hvordan han skal få det til at ske.

Enten frygter han, at du vil afvise ham i en sådan grad, at han hellere vil være uden dig.

Eller også har han store problemer med at blive forladt, som får ham til at tro, at intet nogensinde vil vare ved. Den slags fyr ser dig glide væk længe før du overhovedet er hans.

Det sidste han tænker på er at forårsage dig hjertesorger, men hans problemer er større end hans ønske om dig.

Det betyder dog ikke, at han ikke mener det alvorligt med dig. Han er bare tydeligvis ikke på det rette sted til at have et forhold.

Prøv at sætte dig i hans sted, og giv ham lidt tid … men ikke for meget tid, for det vil blive til et giftigt forhold.

Lad ham bevise sig selv, før du rent faktisk giver ham en chance.

Alle forholdseksperter vil fortælle dig det samme: Han er måske en god fyr, men hvis dit datingliv bringer mere sorg end lykke i dit liv, så bør du holde dig væk.

Sidste tanker

Se? I sidste ende handler det næsten aldrig om dig. Hvis du er kærlig, og du prøver hårdt, skal du ikke bebrejde dig selv, når han ikke er i stand til at dukke op.

Jeg ved godt, at det ikke er let at håndtere afvisning, men prøv at huske på, hvor kompleks din egen indre verden er.

Husk hvor mange gange du har ønsket at gøre noget, men dine negative tanker fik fat i dig og forhindrede dig i at opfylde dit ønske.

Og du ved, at det ikke er fordi ønsket ikke var vigtigt nok. Nogle gange er det bare for forbandet svært.

Så nej. “Hvis han ville, ville han gøre det” er ikke et råd, som du bør give nogen.

Du skal alligevel have nok selvrespekt til at slå op med en fyr, der ikke kan gøre dig så lykkelig, som du gerne vil være. Ønsk ham alt det bedste og kom videre.