Skip to Content

6 Hjerteskærende Tegn På, At Han Ikke Er Interesseret I Dig

6 Hjerteskærende Tegn På, At Han Ikke Er Interesseret I Dig

Det er virkelig hjerteskærende, når man er forelsket i en person, og denne person ikke føler det samme for en. Eller endnu værre, hvis du har været sammen med en fyr i et stykke tid, og du langsomt begynder at indse, at han trækker sig væk.

Hvad skal man så gøre? Er det noget, du har gjort? Eller er det fordi han bare ikke føler det samme for dig længere?

Måske vil han bare ikke date dig mere og ved ikke, hvordan han skal sige det, eller du ved, at han er vild med dig, men han tager afstand af en eller anden grund, hvilket får dig til at undre dig over, hvad der gik galt. Uanset hvad, så er det ikke en rar situation at være i.

Du ved ikke, hvad du skal tænke eller hvordan du skal reagere på hans handlinger. Det er ærgerligt, at han ikke kan være mand nok til at sige dig i ansigtet, at han ikke er interesseret længere. Det ville gøre mindre ondt end at holde dig hen ved at ignorere dig og trække sig væk.

Hvis du nogensinde befinder dig i denne situation, vil det være bedst at bryde tingene, så du ikke ligner et fjols, eller at stoppe med at jagte ham, hvis han ikke ønsker, at du skal jagte ham – selv om det aldrig er en god idé at jagte, fordi det for det meste ender med dit knuste hjerte.

For at være sikker skal du læse tegnene på, at han ikke længere er interesseret i dig:

1. Han undgår at hænge ud med dig

Han plejede at bruge al sin fritid sammen med dig, men noget har ændret sig på det seneste. Han finder altid på nogle undskyldninger. Enten har han for travlt, eller han er syg, eller han har allerede nogle planer. Og sagen er, at han virkelig ikke viser nogen anger over, at han ikke kan tilbringe mere tid med dig.

Det er som om det hele er det samme for ham. Det betyder, at han bare har mistet interessen for dig og sandsynligvis ikke ved, hvordan han skal fortælle dig det, eller også er han for stor en kujon til at gøre det.

Uanset hvad, hvis det fortsætter et stykke tid, så tag imod beskeden, for du spilder kun tid på at forsøge at få ham tilbage, når du burde lade ham gå og give den rigtige en chance for at møde dig.

2. Han er ikke opmærksom, når du taler

 

Vores hjerner fungerer på den måde. Den eliminerer alle de ting, der ikke betyder noget for os, så vi kan huske de ting, der betyder noget. Så hvis han ikke husker ting, som du har sagt til ham, betyder det, at han føler, at det, du har at sige, ikke er så vigtigt. Derfor er du ikke vigtig for ham.

Hvis du kan se, at han er distanceret, når I taler sammen, og at han slet ikke er opmærksom, så lad være med at spilde din energi på en person, der er ligeglad med dig. Red din værdighed og forlad ham, for det er faktisk det eneste fornuftige, du kan gøre.

3. Han taler om andre kvinder

Dette er helt klart ham, der forsøger at lave en vennezone for dig. Han nævner andre kvinder i sit liv for at gøre dig opmærksom på, at han ikke er interesseret i at have et romantisk forhold med dig. Han vil sandsynligvis spørge dig om råd i forbindelse med den anden kvinde – en fyr, der er seriøst vild med dig, ville aldrig gøre det.

Der er også en mulighed for, at han taler om andre kvinder, fordi han vil gøre dig jaloux, men hvis du bemærker andre tegn på, at han ikke er interesseret, så er det ikke jalousi, det er bare, at han ikke kan lide dig på den måde.

4. Han vil ikke præsentere dig for sine venner

Hvis I allerede dater, og han ikke vil have, at du skal møde hans venner, så skal du nok vide, at han ikke mener det alvorligt med dig. Han beholder dig sandsynligvis som en backup-plan, indtil der kommer noget bedre, eller han er ved at bryde al kontakt med dig, fordi han simpelthen har mistet interessen.

Hvis I kun er venner, og han stadig ikke vil præsentere dig for sine venner, er det fordi han kan se, at du kan lide ham og gerne vil have et forhold med ham, men han føler ikke det samme, så han holder dig på afstand. Skid på det – det har du ikke brug for. Du har brug for en mand, der er dig og din kærlighed værdig.

5. Hans kropssprog ændrer sig

Når en fyr kan lide dig, behøver han ikke engang at sige det. Hans krop taler til dig. Hans kropssprog afslører alle hans hemmeligheder. Han vil ’tilfældigt’ røre dig, han vil læne sig hen mod dig og holde konstant øjenkontakt.

Men hvis hans adfærd pludselig ændrer sig, hvis hans bevægelser ændrer sig, betyder det, at han ikke længere er interesseret i dig. Han sidder ikke tæt på dig, han rører dig ikke, og han virker som om han ikke føler sig tryg ved dig. Det betyder, at han ikke længere føler det samme for dig.

6. Han behandler dig på samme måde som alle andre

Fyre vil opføre sig helt anderledes omkring en person, de ikke har følelser for, og en person, de er interesseret i. Det er logisk, for hvis han er interesseret i dig, bekymrer han sig om, hvad du tænker om ham, så han vil opføre sig anderledes end normalt.

Han ønsker at efterlade et godt indtryk.
Men hvis han behandler og opfører sig på samme måde over for dig, som han gør over for alle andre, så er hans følelser for dig heller ikke anderledes, end hvad han føler for alle andre.

Det vigtigste er, at du aldrig skal lade dig selv komme i denne situation. Du skal ikke tigge ham om at blive, hvis han ikke længere kan lide dig. Spild ikke din tid på at forsøge at få ham til at elske dig, for han er tydeligvis ikke den rette person for dig. I stedet for at spilde din tid, så lad ham gå og giv dig selv en chance for at opleve ægte kærlighed.