Skip to Content

5 Usynlige Ar Følelsesmæssigt Forsømte Kvinder Bærer Ind I Forhold

5 Usynlige Ar Følelsesmæssigt Forsømte Kvinder Bærer Ind I Forhold

De mennesker, vi tilbringer mest tid sammen med, er dem, der ender med at forme os til den person, vi i sidste ende bliver.

Det kan man ikke benægte.

De mennesker, der omgiver dig, er dem, der har den største indflydelse på, hvem du er som person.

Og vores romantiske partnere er dem, vi tilbringer størstedelen af vores tid sammen med, så det er ikke overraskende, at de har størst indflydelse på os.

Kvinder, der tilbringer tid i forhold, hvor deres behov ikke bliver opfyldt, og hvor de føler sig alene og forsømt, har en tendens til i stilhed at bære følelsesmæssige ar med sig ind i deres fremtidige forhold.

Når en kvinde tilbringer størstedelen af sin tid i selskab med en mand, der følelsesmæssigt forsømmer hende, efterlader det et betydeligt mærke på hende.

Dette er ikke et mærke, der kan ses med øjnene, men snarere noget hun holder godt skjult, men dybt følt!

På grund af usunde, giftige forhold udvikler kvinder et alvorligt forvrænget billede af sig selv, som ikke har noget med virkeligheden at gøre, men alt med mænd, der gør alt for at få dem til at føle sig små og værdiløse.

Og når en kvinde endelig finder styrken indeni til at komme ud af dette forfærdelige miljø, er hun ikke længere den samme, som hun engang var.

De hårde ord, som hun var så vant til at høre, forlader aldrig hendes sind og bliver ved med at ekko i hendes hoved.

Hendes partners kontrollerende natur gør hende utryg og bange for endelig at blive fri.

Det forvrængede billede af, at hun ikke er god nok, hjemsøger hende så meget, at hun ikke længere kan se sig selv i spejlet uden at se fiaskoen.

Og det er kun en skravering af overfladen.

Virkningerne af et følelsesmæssigt uopfyldende og giftigt forhold er virkelig alvorlige, og jo længere tid man er udsat for det, jo sværere er det at føle sig som sig selv igen.

At blive følelsesmæssigt forsømt efterlader disse 5 usynlige ar på en kvinde, og disse ar bliver hos hende i lang tid.

Hun udvikler tilknytningsproblemer og frygt for at blive afvist

Når en kvinde er omgivet af nul kærlighed, støtte og følelsesmæssig stabilitet, lærer hun, at det er det, hun fortjener.

At have en partner, der er utilgængelig, ukærlig og inkonsekvent, lærer hende ikke at åbne sig op for andre mennesker. Og med tiden er det præcis det, der sker.

Når man tilbringer nok tid i det miljø, begynder man at tro, at det er alt, hvad man nogensinde vil få, så man tilpasser sig og lærer at forvente intet andet end afvisning.

At forvente, at folk vil elske dig og holde fast ved din side, bliver kun et eventyr, og du tør ikke bede om noget af nogen, fordi du er så vant til afvisning, hvorfor skulle det være anderledes nu?

Hun forventer altid skuffelse og er ude af stand til at stole på nogen

At have en partner, der er følelsesmæssigt fraværende og bliver ved med at skubbe dig væk, lærer dig, at du ikke rigtig kan stole på ham eller nogen efter ham.

Hver gang du kommer tæt på nogen, bliver du ved med at vente på, at de vil skuffe dig.

Selv hvis de virkelig mener det godt, tøver du med at stole på dem, fordi erfaringen har lært dig, at du altid skal være forsigtig og holde dig på vagt.

Du har lært, at ingen er der til at beskytte dig og holde dig i sikkerhed, så du lærer at klare alting selv, uanset hvor desperat du har brug for hjælp fra nogen.

Du holder op med at føle dig sikker i forhold, så du vælger at være alene, da du er den eneste, du ved, du virkelig kan stole på.

Hun sætter sig selv og sine egne behov til sidst

Når du er følelsesmæssigt forsømt, er du ikke vant til at få dine behov hørt, endsige opfyldt.

Du får lært, at det, du ønsker, er irrelevant, og at du derfor ikke tør bede om noget.

Du får aldrig tid, og selv når du får lidt opmærksomhed, føler du dig så taknemmelig for det, at du ikke kunne forestille dig at bede om mere.

Du er trist, grænsende til det deprimerede og fuldstændig uopfyldt, men at gøre noget for at ændre det føles egoistisk, da du simpelthen ikke er vant til at sætte dig selv først.

Dine behov har aldrig været noget, der har haft betydning, og det kommer til at tage et stykke tid, før du lærer at stå op for det, du ønsker og har brug for.

Hun er ledet af frygt for at fejle

Hun har aldrig fået at vide, at alt, hvad hun gjorde, var godt nok. Hun har aldrig hørt et venligt ord, heller ikke bare for den indsats, hun altid yder.

Fiasko er det eneste ord, hun kender til.

Og desværre er det det, der leder hende gennem livet.

Uanset hvad hun gør, føler og frygter hun, at hun vil fejle. Hun har aldrig fået at vide, at det er okay ikke altid at lykkes med alting.

Hun ved ikke, at hun stadig klarer sig godt, selv om hun af og til støder på et bump.

Hun tænker altid på at fejle, og det kan hun takke sin følelsesmæssigt misbrugende eks for!

Hun føler sig ikke værdig til kærlighed og opmærksomhed

Dette er det største følelsesmæssige ar, hun sidder tilbage med. Hun får lært, at hun er værdiløs. Hun fortjener ikke kærlighed, og hun har nul ret til at bede om det.

Det er egoistisk at bede om opmærksomhed, og de krummer af hengivenhed, hun får, skal hun være taknemmelig for.

Hun er aldrig blevet overøst med kærlighed, og hun har aldrig fået at vide, hvor fantastisk og modstandsdygtig hun er.

Hun blev dækket af en mørk sky af selvtvivl, og hun kunne aldrig slippe ud af den.

Selv hvis hun nu møder en, der er sød og har oprigtige intentioner, vil det tage lang tid, før hun kan tro på, at hun er hans hengivenhed værdig.

Hun har ikke haft en kærlighedsrejse indtil videre … og det har gjort hende såret.

Men hun har ikke opgivet sig selv, og det vil hun aldrig gøre!

At blive følelsesmæssigt forsømt har måske knust hende, men ikke uopretteligt.

Hun har bare brug for lidt tid og støtte, og så vil hun trives igen. Bare se hende!