Skip to Content

Hvis Han Ikke Kan Sige Disse 10 Ting Inden For Den Første Måned, Er Han Det Ikke Værd

Hvis Han Ikke Kan Sige Disse 10 Ting Inden For Den Første Måned, Er Han Det Ikke Værd

Så du er lige begyndt at date en, og du er sikkert bekymret for, at han måske bare er endnu en fejltagelse (hvilket er helt forståeligt).

Du er sikkert træt af at lede efter alle de spor og tegn på en rigtig mand eller tegn, der garanterer dig, at han er en fyr, der ikke vil ødelægge det for dig denne gang.

Og hvis du spekulerer på, om der findes en hemmelig formel, der kan afsløre hans sande natur, så tør jeg godt sige, at der faktisk findes en!

Hvis du vil kende hans sande intentioner, skal du være opmærksom på, hvad han siger til dig i stedet for kun at observere, hvad han gør!

Så hvis han ikke kan sige disse 10 ting inden for den første måned af dating, så ved du, at det er tid til at komme videre, fordi han simpelthen ikke er det værd.

“Jeg kan virkelig godt lide dig/jeg nyder at tilbringe tid sammen med dig.”

Hvis I har været på flere dates indtil videre, og alt er gået glat, og I kan mærke gensidig tiltrækning og kemi, er det normalt at forvente, at han anerkender, at han kan lide dig, eller at han kan lide at tilbringe tid sammen med dig.

Og hvis han ikke kan sige det eller nægter at sige det (fordi han tror, at du allerede ved det), så er han det bestemt ikke værd.

En fyr, der virkelig bekymrer sig om, hvordan du har det, og om du kan lide ham tilbage, vil altid sørge for at fortælle dig, hvor meget han kan lide dig først.

“Jeg vil have dette/det fra forhold.”

Hvis han ikke specificerer, hvad han leder efter i et forhold, men bliver ved med at date dig og måske bliver ved med at sende dig nogle blandede signaler, betyder det, at han er fuldstændig ubeslutsom og sandsynligvis følelsesmæssigt skadet.

Det kan også være, at han nægter at fortælle dig, hvordan han ønsker, at tingene skal være, fordi han allerede ved, at han kun er med i det for at manipulere dig og tilfredsstille sit egoistiske ego.

Forlang altid, at han/hun fortæller dig om sine forventninger, så du ved, om I er på samme side eller ej.

“Jeg vil gøre tingene officielle.”

En fyr, der kun er interesseret i en overfladisk romance og intet seriøst, vil altid nægte at gøre tingene officielle med dig.

Uanset hvor meget det ser ud til, at I helt sikkert er bestemt bestemt for hinanden, hvis han ignorerer at gøre jeres forhold officielt, betyder det, at han ikke er klar til et.

Han vil ikke ønske at gøre det, fordi han tydeligvis er interesseret i at have en anden ved siden af, eller fordi han er helt ubeslutsom i forhold til jer to.

Uanset hvad den sande årsag er, hvis han ikke er klar til at blive officiel med dig, er han det bestemt ikke værd.

“Jeg vil have, at vi skal…”

Hvis han aldrig laver fremtidsplaner med dig (og jeg mener ikke to år i forvejen), bør du stoppe op et øjeblik og tænke over det.

Hvis han foreslår ting som “Jeg vil gerne have, at vi skal til koncert/se noget”, betyder det, at han vil være pokkers sikker på, at han vil se dig i fremtiden.

Det betyder, at han gerne vil tilbringe tid med dig, og at han er klar til at gøre alt for at indlede mere af det.

At sige: “Jeg vil gerne have, at vi skal…” er den ultimative sætning fra en rigtig sund mand, der ved, hvad han vil have, og som ikke er bange for at kæmpe for det.

“Jeg vil gerne møde dine venner.”

 

Hvis du allerede har mødt hans venner, men han stadig ikke viser vilje til at møde dine venner, er der noget galt med ham.

Måske er han ikke interesseret i at møde dine venner, fordi han er bange for deres eventuelle dom over ham og hans handlinger.

Alt i alt betyder det, at hvis han ikke ønsker at møde dine nære venner, så er han heller ikke rigtig interesseret i at være en del af dit liv.

Og du ønsker bestemt ikke at spilde din tid på sådan en person.

“Jeg vil gerne vise dig mit sted.”

Der er to grunde til, at en fyr gerne vil vise dig sit sted. Grund et: Han er kun interesseret i at komme i bukserne på dig.

Årsag to: Han ønsker oprigtigt at vise dig sit sted.

For at skelne mellem de to, skal du bare være opmærksom på hans handlinger, hvis du tilfældigvis besøger hans sted, og så ved du det med sikkerhed.

Hvis du dechifrerer, at han ikke er den slags fyr, der kun er interesseret i at tage dig med i seng, så kan du være sikker på, at han oprigtigt ønsker at vise dig sit sted, og at han ønsker at dele sit liv med dig.

“Jeg vil gerne se dig igen.”

Hvis I har været på et par dates (og I har haft en god tid sammen), og hver gang I går fra hinanden, siger han simpelthen aldrig den berømte sætning: “Jeg vil gerne se dig igen”, så kan du være sikker på, at der er noget lusket ved ham.

Hvis han aldrig kvitterer for sin nydelse og aldrig gider tage initiativ til jeres næste hygge, så er han heller ikke værdig til, at du gør en indsats.

“Jeg er helt ovre min eks.”

Hvis du ved, at han var i et forhold, før du begyndte at date ham, og han nægter at tale om det, så er der stor sandsynlighed for, at han stadig har følelser for hende.

I så fald ville det være et godt alternativ at stikke af fra ham.

Men hvis han på en eller anden måde indleder, at han er helt ovre sin eks (uden at sige det direkte), så er der ingen grund til at bekymre sig om det.

“Jeg vil gerne invitere dig ud til (en romantisk) middag i stedet for drinks.”

Vigtigheden af at gøre en indsats, når det kommer til dating og forhold, kan simpelthen ikke understreges nok.

Så hvis din fyr konstant tager dig med ud på barer til drinks i stedet for en fredelig, romantisk middag (fra tid til anden), betyder det, at han ikke gør sig nok umage for dig eller for at lære dig bedre at kende, hvilket betyder, at han ikke er dig værdig.

“Fortæl mig om dine livsmål.”

I modsætning til det foregående punkt betyder det, at hvis han tigger dig om at fortælle ham om dine livsmål, betyder det, at han er helt interesseret i at lære dig bedre at kende, og at han gerne vil kende alle dine fremtidsplaner, så han kan koordinere dem med sine.

Så hvis du aldrig hører sætningen: “Fortæl mig mere om dig selv eller dine livsmål” inden for den første måned af dating, så bør du seriøst overveje at komme ud af det, før det er for sent.