Skip to Content

8 Ting, Som En Selvrespektfuld Kvinde Bør Gøre

8 Ting, Som En Selvrespektfuld Kvinde Bør Gøre

Du er en KVINDE. Du skal være bevidst om dit værd. Du skal vide, at du er mere end god nok… For ham, for alle og alting.

Du er nødt til at indse, at du fortjener alt, hvad du har, og alt, hvad du ønsker dig. Du fortjener endda mere end det. Du fortjener hele verden, og du skal ikke nøjes med mindre end det.

Dette er ikke ren feministisk snak. Det er en kendsgerning. Kvinder bærer så mange byrder. Vi skal tage os af så mange mennesker i vores liv, og vi er belastet med endnu flere ansvarsområder og bekymringer.

Det er netop det, der gør os så modige og stærke. Det er derfor, jeg er så stolt af at være kvinde, og det bør du også være.

Kend dit selvværd og hav tillid til dig selv. Vis verden, at du er en badass selvrespektfuld kvinde! Her er nogle ting, du bør gøre.

Sammenlign aldrig dig selv med andre 

Der vil altid være nogen, der er smukkere end dig, eller nogen, der er mere intelligent eller har mere succes. Spild ikke din tid på at sammenligne dig selv med andre, for det får du intet ud af.

Det vil ikke få dig til at arbejde på at forbedre dig selv. Det vil kun gøre dig bitter eller misundelig. Det har du ikke brug for.

Tænk på den anden måde; ingen kan være som dig, og det er super fedt. I sandhed, der er så meget skønhed i vores forskelligheder.

At have ondt af dig selv er udelukket

Selvmedlidenhed er din værste fjende, så arbejd på at overvinde dem. Hvis nogen tæt på dig har gjort noget dårligt mod dig, så tilgiv dem, tilgiv dig selv for at stole på dem, og lad det gå.

Tænk positivt, og prøv altid at være den største person. Livet er smukt. Der vil altid være nogle hårde perioder, men intet varer evigt. Alt kan ændres på et minut.

Forsøg ikke at skjule dine fejl og mangler

Dine fejl og mangler er også en del af dig. Tro mig, det er det, der gør dig stærk. Omfavn dem. Vis andre, at du ved, at du har ufuldkommenheder ligesom alle andre mennesker, og at du er okay med det.

Andre kan forsøge at såre dig ved at bruge dine fejl, fordi de anser dem for at være dit svage punkt. Ved at omfavne dem vil du ikke tillade dem at få succes.

Undskyld dig ikke for at være dig selv

Du skal have dine egne tanker og meninger. Du har lov til at sige, hvordan du har det. Du har al mulig ret til at være uenig med andre og have et andet perspektiv på livet.

Du ved, hvem du er, og du skal aldrig være ked af det. Det kaldes at have selvrespekt. Jeg ved godt, at vi alle frygter, at andre mennesker ikke vil kunne lide det, men det er deres problem, ikke dit.

Lad ikke dine følelser styre dig

At elske nogen er det smukkeste i verden. Men at vide, at dine følelser er gengældt, er endnu bedre. Nogle gange tillader vi dog andre for meget, blot fordi vi elsker dem.

Du skal ikke finde dig i, at nogen behandler dig dårligt, bare fordi du elsker dem. Lad aldrig dine følelser styre dig. Det ender aldrig godt, tro mig.

Tillad ikke nogen at fortælle dig, hvad du skal gøre

Kvinder begår så mange fejl, når de er forelskede i nogen. Den mest almindelige fejl er at give deres magt, når de er i et forhold.

Vi tillader den person, vi elsker, at fortælle os, hvad vi skal gøre. Snart begynder vi at bede om tilladelse til alt, hvad vi gør.

Det er kun dit liv, og kun du har ret til at træffe beslutninger om det. Selvfølgelig er det godt at høre nogle råd om visse ting, men det bør være op til dig alene at træffe beslutningen.

Forvent aldrig for meget af andre

Nogle gange er folk ikke klar til at gøre de samme ting for dig, som du ville gøre for dem, og det bør du bare finde fred med.

Hvis du tror, at kun din partner kan gøre dig lykkelig, tager du fejl. Det kan kun du selv. Hvis du ikke sænker dine forventninger, vil du kun blive skuffet i sidste ende.

Se aldrig tilbage

Dette er nok den vigtigste ting på listen. Der sker gode ting, der sker dårlige ting, nogen har knust dit hjerte, nogen har forladt dig … Det er bare ligegyldigt.

Det skete, og nu er det væk. Det er fortid, og lad det ligge lige der, i fortiden. Fortsæt ikke med at skade dig selv ved at se tilbage på ting, der ikke betyder noget for dig længere.

Kvinder som dig er så sjældne nu om dage. I sandhed er du som en sjælden diamant, så bliv ved med at skinne så klart du kan.