Skip to Content

Hvis Han Gør Disse 9 Ting, Vil Han Aldrig Blive Forelsket I Dig

Hvis Han Gør Disse 9 Ting, Vil Han Aldrig Blive Forelsket I Dig

1. Han laver planer med dig i sidste øjeblik

Lad os være ærlige, han havde sikkert nogle planer med sine venner, men da de droppede ham, ringede han til dig, fordi han ikke har lyst til at sidde alene på en bar.

Du er hans sidste mulighed, og han vil hellere bruge noget tid sammen med dig end at gå hjem og kede sig.

2. Han præsenterer dig ikke som sin kæreste

Hvis han ikke præsenterer dig som sin kæreste, er det fordi, han ikke ser dig som en kæreste. Det er et tegn på, at han sandsynligvis har en anden (eller flere), men at han ønsker at beholde dig som en mulighed.

Han synes ikke, at du er vigtig i hans liv, og han ønsker ikke at præsentere dig for de mennesker, der betyder noget for ham.

3. Han rækker kun ud, når han vil

Hvis du har taget ham i at sende dig en sms klokken 2 om natten og sige, at han savner dig, og at han gerne vil have dig tæt på, betyder det, at du ikke er andet end et booty call for ham.

Han bruger dig bare til at få det, han vil have, og han ønsker slet ikke at binde sig. Han spiller spil, men det er op til dig, hvor længe du vil finde dig i dem.

4. Han ønsker ikke at møde dine venner

 

Selv hvis du har sagt, at der er mennesker i dit liv, som er ekstremt vigtige for dig, vil han aldrig møde dem. Faktisk vil han heller ikke engang have lyst til at lære dig bedre at kende.

Han vil bare have, at du skal være der, når han er i gang, og at du lader ham være i fred, når han har brug for plads. Hvis du ser disse røde flagtegn, bør du fortælle ham, at du ikke er hans marionetdukke, og at han ikke kan gøre, hvad han vil med dig.

5. Han forsvinder og kontakter dig ikke

En mand, der er vild med dig, vil fortælle dig, hvis han ikke vil være tilgængelig, fordi han ved, at du ville bekymre dig. Men hvis din kæreste forsvinder i et par dage og opfører sig normalt, når han kommer tilbage, skal du vide, at han ikke respekterer dig.

En mand som ham vil aldrig elske dig. Hvis han gør alle disse ting i begyndelsen af jeres forhold, kan du forestille dig, hvad han vil gøre, når det bliver alvorligt.

6. Det tager evigheder for ham at svare på dine sms’er

Okay, I kender alle taktikken med ikke at svare på en sms umiddelbart efter en fyr eller en pige sms’er dig, men en mand, der er interesseret i dig, vil ikke spille nogen tankespil.

Han vil vise dig, at han er tilgængelig til enhver tid, og at han er glad for, at du har henvendt dig. Men hvis han ignorerer dine sms’er i en dag eller mere, og du ser ham aktivt svare andre mennesker, så er han bare en taber, som ikke fortjener dig.

Kom videre, mens det ikke er for sent.

7. Han siger, at hans eks var en kælling

Har du hørt det ordsprog: Du bør kun tale gode ting om døde mennesker og ekser?

Men hvis han konstant gentager, at hans eks var en kælling, og at hun er skyld i deres brud, er der en chance for, at han måske ikke er kommet sig over hende endnu, og at du bare er en rebound-pige for ham.

Hvis han taler sådan om hende, vil han også tale om dig på samme måde. Han kan simpelthen ikke tåle, at det var ham, der ødelagde det hele!

8. Han inviterer dig over bare for at have sex med dig

Hvis han inviterer dig hjem til sig bare for at have sex med dig og fortæller dig, at han skal tidligt op, når I er færdige, er det et tegn på, at han ikke er interesseret i dig.

Han vil aldrig elske dig, og jo hurtigere du får det indset, jo nemmere bliver det for dig. Han er bare en fuckboy, der vil udnytte dig, og han har ingen planer om at gøre en indsats for dig.

9. Han gør nul indsats for at vinde dig over

En fyr som denne har den holdning, at han ikke skal gøre nogen indsats for at vinde dig for sig. Han vil have, at du skal gøre alt arbejdet. Og når du først har gjort det hele, vil han så sige, at han ikke er den rette for dig og vil gå.

Sagen er, at han i virkeligheden ikke ved, hvad han vil have. Han er bare en forkælet møgunge, der har fået alle de piger, han ville have, men han kunne aldrig binde sig til nogen af dem.

Så hvis du ser denne opførsel, skal du ikke finde dig i det, men i stedet give ham en enkeltbillet ud af dit liv.

Christine er forfatter til “Staring Into The Eyes Of Anxiety And Depression”, en bog, der vil ændre den måde, du bekæmper angst og depression på.