Skip to Content

6 Triste Grunde Til, At Mænd Er Utro, Ifølge Psykologien

6 Triste Grunde Til, At Mænd Er Utro, Ifølge Psykologien

Snyd er noget lort. Punktum. Det er aldrig rart at høre, at din partner har været dig utro, mens du har givet ham al din kærlighed, de bedste år i dit liv og din ubetingede støtte og forståelse.

Men faktum er, at utroskab i dag sker, som om det er det mest normale i verden. Fyre er pigerne utro og pigerne er fyrene utro. Det ser ud som om de konkurrerer om, hvem der er mest utro.

Der er ingen af den gammeldags form for kærlighed, hvor man binder sig til én partner for resten af livet.

Der er ingen af den evige kærlighed, som varer for evigt, og som folk vil tale om.

Desværre er det eneste, man kan få i dag, kærlighed, der er bygget på tiltrækning, mens ægte kærlighed langsomt forsvinder.

Men i alt det rod har jeg altid villet vide, hvorfor en fyr vil være den kvinde utro, som han sværger at han elsker Hvorfor?

Hvad er den videnskabelige eller psykologiske årsag bag det?

Og ved du hvad? Jeg fandt ud af alt om de mulige årsager, der ligger bag hver eneste utroskab, som fyre begår.

Hvis du vil vide, hvad der sker i deres hoved, og hvor de når deres bristepunkt, så læs mere og find ud af de virkelige grunde til, at mænd er utro i forhold.

1. De ønsker at tjekke, om de stadig er ønskværdige for andre

Hvis en mand er i et langvarigt forhold, tror han måske, at han ikke længere er attraktiv for andre kvinder, og han vil gøre alt, hvad der står i hans magt for at bevise, at han tager fejl.

Det er det øjeblik, han vil begynde at jagte andre kvinder og have affærer med dem.

I den periode vil han begynde at passe mere på sit udseende end normalt, og han vil forsømme sin partner.

Han vil sandsynligvis miste interessen for hende og begynde at finde andre kvinder på forskellige datingsider.

Adrenalinen vil få ham til at føle sig begærlig igen, og han vil ikke ønske at give slip på den følelse.

Problemet er, at det hele er i hans hoved, og på grund af hans anderledes adfærd over for andre kvinder og deres feedback vil han gerne fortsætte denne jagtleg.

2. De vil gerne prøve noget nyt

Mænd kommer til en fase i deres liv, hvor de vil begynde at lægge mærke til ting, som de aldrig har lagt mærke til før.

De vil begynde at lægge mærke til, at nogle af deres venner har bedre job, smukkere koner eller flere penge.

Og hvis de ikke kan vise sig frem med de samme ting, vil de blive skuffede, men samtidig frustrerede.

Det er velkendt, at mange fyre opfører sig som små børn, og at de, hvis de ikke får det, de vil have med det samme, vil opføre sig som forkælede møgunger.

Hvis livet ikke giver dem alt det, de ønskede, vil de søge trøst et andet sted.

Og hvad er bedre end at finde en ny kvinde, en sjæl, som vil være i stand til at forstå dig, og som vil give dig noget sjov uden forpligtelser.

Det er sådan, de begynder at være utro, og det vil de fortsætte med, og nogle af dem vil endda blive forelsket i deres elskerinder.

På denne måde går mange lykkelige ægteskaber i stykker, og børn lever i ødelagte hjem.

3. De er usikre

Hvis en mand er usikker, vil han forsøge at vise sig selv, at han kan gøre det bedre, og at han kan forføre enhver kvinde, han vil.

Måske vil han have brug for mere tid end normalt for at få det til at ske, men når han først når sit mål, vil han være så stolt af sig selv.

Den nye følelse vil fylde ham med glæde og lykke, og han vil ikke kunne holde sig væk fra sin afhængighed.

Han vil endda undre sig over, hvorfor han ikke har gjort noget lignende før, fordi det føles så godt.

Når det går op for ham, at han har fundet medicinen mod sin lidelse, vil han bare fortsætte med at gøre det uden nogen form for samvittighed.

Der er fyre derude, der endda går så langt som til at forlade deres familier for at være sammen med deres elskerinder.

Det hele kommer af følelsen af at være usikker, og i sidste ende er det den eneste grund til, at deres forhold går i stykker.

4. De er utro, fordi alle deres venner gør det

 

Gruppepres er en vanskelig ting, det er helt sikkert.

Hvis en mand ser, at alle hans venner har en anden ved siden af, og hvis de fortæller ham, hvor fantastisk det er, så vil han prøve det, selv om det kun er én gang.

Hvis hans venner fortæller ham, at det føles så dejligt at slappe af med en kvinde, der ikke beder om forklaringer, som altid ser godt ud, og som får ham til at føle sig godt tilpas, vil han før eller siden prøve det.

Han vil være nysgerrig, fordi han vil vide, om han vil føle det på samme måde.

Derfor vil han begynde at udforske med andre kvinder, lære nye ting, der vil ophidse ham, og opføre sig som han aldrig har gjort før.

Problemet er, at det hele starter så uskyldigt, men efterhånden som det går fremad, bliver konsekvenserne mere og mere synlige.

5. De er utro, fordi de har mulighed for at

De fleste mænd indrømmer, at grunden til, at de nogensinde har været deres partner utro, var, at de havde chancen for det.

Hvis du tilføjer noget alkohol til den historie, er det garanteret, at de ender med en anden kvinde på et hotelværelse.

Nogle af dem er måske endda i lykkelige ægteskaber og har et liv, som de altid har drømt om, men de føler, at der mangler noget.

Så de begynder at være deres partner utro i den tro, at de vil føle sig bedre tilpas.

Men hvad de ikke ved, er, at denne glæde og lykke kun vil vare kort tid, fordi to kvinder er svære at håndtere.

Du er nødt til at lyve, finde på undskyldninger og sove med det ene øje åbent, hvis du vil få dem begge til at føle sig godt tilpas.

Enhver mand vil blive træt af det, og han vil indse, at det at være sin partner utro og leve et liv på denne måde var alt andet end en god beslutning.

Så næste gang du ønsker at være utro, skal du bare opgive tanken, for det er virkelig ikke det værd.

6. De søger det, de ikke får derhjemme

Der er mænd, der er så egoistiske, og hvis de ikke får det, de vil have derhjemme, finder de det et andet sted.

Nogle går så langt og indrømmer det endda over for deres koner og tror, at de vil blive, når de hører, hvordan de har det.

Hvad disse mænd ikke ved, er, at disse kvinder, deres koner, nogle gange er trætte af at lave mad, gøre rent, passe børnene og gå på arbejde.

Mændene opfører sig som hotelgæster, og så giver de deres koner skylden for, at de er så trætte, og hvorfor de ikke har sex med dem. Og det er noget lort. Det gør det virkelig.

Det gør så ondt at høre sådan noget fra en person, som man deler sit liv med, som man har givet de bedste år i sit liv, og som man altid har sat først.

Fyre, der gør dette, tror faktisk, at de ikke har gjort noget dårligt, og i de fleste tilfælde giver de deres partner skylden.

De er simpelthen blinde for at se alle de dårlige ting, de har gjort, og de gør ikke noget for at forbedre deres forhold.