Skip to Content

Dette Er, Hvad Det Betyder, Hvis Han Ikke Har Kontaktet Dig I En Måned

Dette Er, Hvad Det Betyder, Hvis Han Ikke Har Kontaktet Dig I En Måned

Når en fyr forlader dig eller spøger uden at give dig en afslutning, er det første, du skal gøre, at du skal anvende reglen om ingen kontakt. Men hvad nu, hvis det er omvendt?

Hvad betyder det, hvis han ikke har kontaktet dig i en måned?

Der står du så og kæmper med dig selv om ikke at ringe til ham og gør dit bedste for at få denne mand til at savne dig. Ikke desto mindre gør han tydeligvis det samme.

Der er gået en hel måned, og du har ikke set noget tegn på ham.

Er det et rødt flag for, at han er ligeglad med dig? Anvender han reglen om ingen kontakt og venter på, at du skal række ud efter ham først? Er han kommet videre og har det bedre uden dig?

Mulighederne er uendelige. Og alt, hvad du ønsker at vide, er, hvad der egentlig driver hans adfærd. Hvad betyder det, hvis han ikke har kontaktet dig i en måned?

Tja, selv om alle fyre er forskellige, er der nogle universelle svar på dette spørgsmål. Her er de.

7 ting at overveje, hvis han ikke har kontaktet dig i en måned

Hans hjerte har et skænderi med hans hoved, hver gang det slår

De fleste mænd er ekstremt stædige væsner. De kan ikke lide at blive kontrolleret, og de afskyr især at få at vide, hvad de skal gøre.

I sidste ende slås de endda med sig selv. Jeg er sikker på, at denne situation også er ret velkendt for dig.

Jeg taler om de øjeblikke, hvor du føler, at dit hjerte bogstaveligt talt skændes med dit hoved, hver gang det slår. Det er præcis det, der sker med din fyr herovre.

Hvis han ikke har kontaktet dig i en måned, behøver det derfor ikke at betyde, at han har et hemmeligt liv, som du ikke ved noget om.

Faktisk kan forklaringen være ret simpel: Han ved ikke, hvad han skal gøre ved dig.

Jeg ved ikke, hvad der er foregået mellem jer to, men det er mere end tydeligt, at hans hjerte siger ham, at han skal gå lige til din dør og erklære sin evige kærlighed til dig.

På den anden side mener hans hjerne, at du ikke er en god mulighed for ham.

Det har selvfølgelig intet at gøre med din værdi. Det betyder ikke, at jeg fortæller dig, at denne mand mener, at du ikke er værdig eller god nok til at være sammen med ham.

Det er muligt, at I to ikke er kompatible. Eller også kæmper han mod nogle dæmoner, som du ikke aner noget om.

Uanset hvad er pointen, at denne mand ikke ved, hvad han laver, eller hvad han vil gøre næste gang.

Du er ikke den eneste, der er clueless her – han kan også se, at han står ved en skillevej, og han aner ikke, hvilken retning han skal vælge.

DE GODE NYHEDER

Hvor forfærdeligt du end må føle dig lige nu, er der en lys side af hele denne situation. Den gode nyhed om denne mand er, at han elsker dig.

Faktisk kender jeg ikke detaljerne i jeres forhold, så jeg ved ikke, om “kærlighed” er et for stærkt ord. Men han holder i hvert fald meget af dig.

Hvordan kan jeg være så sikker på det? Tja, når nogen er ligeglade med dig, har de ikke svært ved at opgive dig.

Hvis hans hjerne fortæller ham, at du er forkert for ham, eller at I to ikke bør være sammen, hvorfor skulle hans hjerte så have noget at sige i denne sag? Det vil sige, hvis han ikke har nogen følelser for dig?

Så uanset hvad der sker i fremtiden, skal du vide, at du var meget vigtigere for denne mand, end han ønskede, at du skulle være.

DE DÅRLIGE NYHEDER

På den anden side er den dårlige nyhed, at dette er den slags fyr, der sætter sin stædighed over sine følelser. Selv hvis I ender sammen, vil det ikke blive dit lykkelige liv til jeres dages ende.

Det meste af tiden opfører han sig, som om han ikke ved, hvad han vil have. Så ønsker du virkelig, at denne slags mand skal være din evige person?

En anden dårlig nyhed er, at du ikke skal blive overrasket, hvis han ender med at rejse for altid, på trods af den kærlighed han føler for dig.

Han sætter måske sit hoved over alt andet, og hvis det sker, er der praktisk talt intet, du kan gøre for at ændre hans beslutning.

Han gengælder tjenesten

Folk antager, at kvinder er mere hævngerrige end mænd; lad mig fortælle dig, at hævn ikke kender noget til køn. Det er et bevist faktum, at mænd kan være ekstremt hævngerrige, når deres hjerter er knust.

Derfor er det muligt, at din ekskæreste ikke har ringet til dig af én simpel grund: fordi du heller ikke har ringet til ham.

Eller måske prøver han at betale dig tilbage for noget, du har gjort tidligere. Du skal ikke være bekymret. Jeg taler ikke kun om store ting. Det kan være den mindste ulejlighed, han måtte gå igennem på grund af dig.

Det kan være noget, du helt har glemt. Men han bliver ved med at huske det, er det ikke indlysende?
Der er to muligheder her.

Den ene er, at denne fyr har planlagt sin hævn mod dig i et stykke tid nu.

Hvis han ghostede dig og pludselig holdt op med at besvare dine opkald, har han måske ventet, indtil du blev forelsket i ham for alvor.

Måske ville han sikre sig, at han var kommet ind under huden på dig, så han ville kunne få dig til at opleve ægte hjertesorg.

På den anden side er det også muligt, at han bare giver dig en smagsprøve på din egen medicin. Har du prøvet at tage kontakt til ham i løbet af denne måned? Eller har du også været tavs?

Han venter måske på, at du skal tage det første skridt. Denne fyr er ligeglad med, at han er en mand – han vil ikke være den, der ydmyger sig selv.

Ja, det er rigtigt. Det er sådan, han ser det. Han ville opfatte sig selv som en ynkelig taber, hvis han kontaktede dig. Han ville tænke, at han jagter dig og booster dit ego på samme tid.

DE GODE NYHEDER

Hvis han ikke har kontaktet dig i en måned, fordi han betaler dig tilbage, kan du nemt afslutte denne farce med et par træk. Det eneste du skal gøre er at være den første, der ringer til ham.

Det lyder måske som om, at jeg beder dig sluge din stolthed, men desværre er det den eneste måde at få din ekskæreste tilbage til dig på. Ellers kan dette spil fortsætte for evigt.

Hør, bolden er på din banehalvdel – det er den gode nyhed. Selv om tingene ikke ser sådan ud, er sandheden, at denne situation er helt i dine hænder.

Jeg lover dig, at han vil opgive sin hævn i det øjeblik, du ringer til ham. Han fik jo trods alt, hvad han ville have, ikke sandt? Så hvad skulle det nytte at blive ved med det?

Han vil lade sine følelser tage overhånd, og han vil ikke fortsætte med dette spil med at spille hårdtslående.

DE DÅRLIGE NYHEDER

På den anden side, har du virkelig lyst til at være sammen med en mand, der går gennem livet med en sådan umodenhed? Lad os se det i øjnene: I stedet for at tale om det, der generer ham, gør han alting på den snedige måde.

Er det ikke sandt, at du bliver nødt til at passe på dig selv, når du er sammen med ham? Han glemmer tydeligvis aldrig, bærer nag og vil altid betale dig tilbage for dine handlinger.

Desuden er det også tydeligt, at han er ligeglad med dine følelser – selv om han elsker dig. Han har ladet jer begge lide, bare for at få sin vilje.

Hans ego er vigtigere end hans følelser, og det er op til dig, om det er noget, du kan finde dig i.

Mænd spiller spillet: Kvinder kender resultatet

Moderne dating handler om forskellige forholds tankespil. Uanset om du kan lide det eller ej (og lad os se det i øjnene – hvem gør det?), er det simpelthen sådan, tingene er.

Hvis han ikke har kontaktet dig i en måned, kan det bare være en af hans tests. Måske spiller denne fyr svært at få eller ønsker bare at vise dig, at han er den dominerende.

Dette er en almindelig strategi, som de fleste mænd desværre benytter sig af. Når to mennesker er i en hvilken som helst form for romantisk forhold, ser det ud til, at den, der viser sine følelser først, er taberen.

Hvis person A bærer sit hjerte på ærmet, er vedkommende automatisk sårbar. De lægger deres skæbne i person B’s hænder.

Derfor tror person B, at han/hun kan handle, som han/hun vil, uden at det får nogen konsekvenser.

Når alt kommer til alt, elsker den første person dem, så de vil sandsynligvis finde sig i deres vrøvl. De kan behandle dem, som de vil, men person A vil ikke holde op med at elske dem.

Det største problem her er, at person A aldrig ved, om den anden person elsker dem tilbage. De sender dem blandede signaler, og person A bruger en masse kræfter på at forsøge at finde ud af B’s sande intentioner.

Hvordan hænger dette sammen med din nuværende situation? Tja, meget.
Ser du, objektet for din hengivenhed gør alt, hvad der står i hans magt, for at undgå at være person A i denne historie.

For at være præcis, troede han, at han var nødt til at blive person B for at undgå at blive såret.

Alt er ret klart: Han vil have dig til at jagte ham. Han ønsker at være den, der ikke viser sin svage side, så han efterlader dig i uvished.

Han ønsker at få dig til at undre dig: Er han virkelig interesseret? Hvad er det, han laver? Hvor blev al den kærlighed og hengivenhed fra starten af jeres forhold af?

Før du ved af det, bliver du trukket ned med disse tvivlsspørgsmål. Du kan ikke få disse spørgsmål ud af hovedet, og du falder mere og mere for ham for hver dag.

Så når han dukker op igen (og det kan jeg forsikre dig om, at han vil gøre), er du glad for, at han endelig er tilbage.

Du stiller ikke spørgsmål, og du ønsker ikke at grave under overfladen i et forsøg på at finde ud af, hvorfor han har opført sig på denne måde.

Du vil tage imod ham med åbne arme, og det er der, du er dømt til undergang. Uden at du er klar over det, har du givet ham grønt lys til at fortsætte med at opføre sig, som han vil.

Alene med dette træk har du givet ham mulighed for at nå sit mål. Du har vist ham, at det er dig, der elsker mere, og igen er det der, du er dømt.

DE GODE NYHEDER

Nu hvor du er bekendt med denne fyrs intentioner, er du et skridt foran ham. Hvis du er interesseret i at gøre det, er dette din chance for at slå ham i hans eget spil.

I stedet for at gøre det, som han forventer af dig, så vis ham, at du er en bedre spiller, end han nogensinde vil kunne være. Den bedste måde at gøre dette på er at engagere sig i varm og kold psykologi.

Før du ved af det, vil du opnå det, som han ønskede at opnå med dig. Du vil vende op og ned på ham, og han vil være afhængig af dig, uden at vide hvad der ramte ham.

DE DÅRLIGE NYHEDER

Men hvis vi ser realistisk på tingene, kommer disse former for spil aldrig til en ende. Nu har du narret ham, men ingen kan garantere, at han ikke vil gøre det samme mod dig i fremtiden.

Når du først er kommet ind i denne uendelige cyklus, kan du aldrig komme ud af den. Det vil sige, indtil du bryder alle bånd med denne person.

Du kan ikke have et sundt forhold baseret på disse røde flag.

Hvis han vil have dig i sit liv, vil han sætte dig der

Jeg ved godt, at dette er det sidste, du har lyst til at høre, men det er en mulighed, du skal præsenteres for. Den bitre sandhed er, at denne mand måske ikke elsker dig. Eller hvad der er endnu værre, det er muligt, at han aldrig har gjort det.

Lad os se bort fra det faktum, at han tydeligvis er en kujon, der ikke turde fortælle dig dette direkte i dit ansigt.

I stedet forlod han dig og troede, at alt det, han har gjort, er helt i orden. Han forsvandt uden at give dig en forklaring og efterlod dig med en undren over, hvad der gik galt.

Men på trods af hans umodne træk forbliver bundlinjen den samme: Han vil have dig ud af sit liv. For hvis han havde haft det anderledes, ville han have sat dig ind i det.

I sidste ende er det fuldstændig irrelevant, hvorfor han opfører sig sådan her. Har han mistet interessen for dig? Har han fundet en anden, der passer bedre til ham?

Havde I to et langdistanceforhold, og han indså, at det ikke har nogen fremtid?

Er han kommet til den konklusion, at I to ikke kan være i et seriøst forhold? Har du ved et uheld gjort noget, der har jaget ham væk?

Gik han tilbage til sin eks? Indså han, at I to ikke var skabt til hinanden?

Jeg ved, at du er desperat efter at få svar på disse spørgsmål. Men lad os se det i øjnene: Hvilken forskel ville det gøre?

Hvis det er tilfældet med din fyr, har han allerede besluttet sig. Han har kappet alle bånd til dig, og han vil sandsynligvis aldrig kontakte dig igen.

DE DÅRLIGE NYHEDER

Virkeligheden er, at du ikke kan gøre meget for at få denne mand tilbage i dine arme. Selvfølgelig kan du prøve, men har du virkelig lyst til at manipulere ham til at komme tilbage til dig?

Han er ikke klar til at gøre en indsats for at være sammen med dig. Uanset hvilken forhindring han ser mellem jer to, er det tydeligt, at han ikke er villig til at forsøge at overvinde den.

Jeg ved godt, at det værste for dig er, at du skal finde en måde at komme videre på uden afslutning. Du blev snydt og efterladt hængende, og du ved ikke engang, hvorfor det skete.

Men du må ikke gå den vej. Lad være med at forsøge at lede efter spor og en forklaring på hans pludselige ændring af adfærd.

Du må ikke misforstå mig. Jeg siger ikke, at du ikke fortjener at kende sandheden, for det gør du bestemt. Pointen er, at du aldrig vil få den, uanset hvor meget du prøver.

Ikke desto mindre vil det, du får, være at finde dig selv yderligere fanget i dette forhold.

Ja, du hørte mig rigtigt: Hvis du går rundt og leder efter svar, vil denne fyr forblive til stede i dit hjerte og sind, selv om han fysisk er fraværende fra dit liv.

Så i stedet for at gøre en indsats for at komme videre fra denne mand, vil du investere al din energi i at trække dig selv yderligere ind i dette net.

I stedet for at forsøge at helbrede dit knuste hjerte, vil du splintre det i endnu flere stykker.

DE GODE NYHEDER

Men der er en sølvforing på enhver sky, og denne situation er ingen undtagelse.

Selv om du ser dette resultat som det værste, der kunne ske, så prøv at se tingene fra et andet perspektiv, og du vil indse, at der trods alt er gode nyheder.

Du ved i det mindste, hvor du står, ikke sandt? Hvis du holder dig det faktum for øje, at du er vild med denne fyr, er sandheden, at han kunne have brugt dine følelser imod dig.

Han havde chancen for at udnytte dig på alle mulige måder. Ikke nok med det: Du tænkte på ham som en fantastisk fyr, som også havde mulighed for at blive ved med at føre dig bag lyset.

Du kunne have tilbragt flere år uden at have en anelse om, at han ikke elskede dig tilbage. Så hvis du kunne vælge, ville du så hellere leve en sød løgn eller blive ramt af den bitre sandhed? Hvad ville du foretrække?

Hans frygt for, hvad der kunne ske, får intet til at ske

Selvom alle mænd skjuler deres sårbarheder, er sandheden, at hver enkelt af dem har sin del af frygt. Derfor er det sikkert at antage, at denne fyr ikke har ringet til dig for at få en første date af frygt.

Ser du, nogle mænd har nemlig en ukontrollabel trang til at løbe væk i det øjeblik, de opdager, at de er forelskede. I stedet for at forfølge deres følelser, ser de dem som en svaghed, der i sidste ende kan ødelægge dem.

Dette er normalt tilfældet med følelsesmæssigt skadede fyre. De har brugt hele deres liv på at opbygge et image baseret på giftig maskulinitet, som nu er blevet rystet.

Så de tror, at de ikke har andre muligheder end at løbe for deres liv. De har ikke modet til at se det ukendte i øjnene, og snart nok vil de vende tilbage til deres komfortzone af ligegyldighed.

Normalt er disse mænd bange for at blive såret, selv om de aldrig ville indrømme det.

Selv om de lader som om de er hjerteløse, er de helt klar over, at deres hjerte faktisk er ret skrøbeligt, og at det kan blive knust.

Derfor vælger de at redde sig selv, før de mister kontrollen over deres følelser. De ønsker at flygte, indtil de holder op med at være ansvarlige for deres egne handlinger.

Denne type fyr er bange for at lukke dig ind hele vejen. Han er bange for, at han begynder at elske dig mere end han elsker sig selv, og at han ender med at blive ødelagt, hvis du nogensinde beslutter dig for at forlade ham.

Men så er der en anden type frygt: frygten for at blive afvist. Det er meget muligt, at du faktisk har at gøre med en genert fyr.

Som mand har han taget initiativ til det meste af kontakten fra dag ét. Selv om du har sendt ham signaler om, at du også er vild med ham, har han ikke set dem.

Efter et stykke tid besluttede han sig for at træde tilbage, og nu er han for genert til at forsøge at komme tilbage i dit liv. Han er overbevist om, at du ville lukke døren lige for næsen af ham, og den risiko er han ikke villig til at løbe.

DE DÅRLIGE NYHEDER

Uanset hvad sandheden er, så er faktum, at du har med en kujon at gøre. Dette er en mand, der ikke har det, der skal til for at gøre sig selv lykkelig – så hvordan skulle han kunne gøre det samme for dig?

Måske ved han, hvad han vil have, men han besidder tydeligvis ikke den nødvendige styrke til at gøre det til sit.

Sagen er den, at denne mands frygt for, hvad der kunne ske, i sidste ende gør, at intet sker. Og hvis han er sådan, når det kommer til hans kærlighedsliv, er han sandsynligvis sådan i alle andre aspekter af livet.

Han er ikke den slags person, der tager risici, uanset den potentielle gevinst. I stedet foretrækker han at spille på den sikre side.

DE GODE NYHEDER

På den anden side, hvis denne fyr ikke elsker dig af hele sit hjerte, ville han ikke have været så bange, vel? Kun store ting frembringer stor frygt.

I bund og grund er den gode side af denne historie, at der ikke er nogen tvivl om denne mands følelser.

På den anden side er det også tydeligt, at han ikke har kapacitet til at håndtere dem. Som i mange andre tilfælde ligger rattet i dine hænder.

Undskyldninger er en høflig form for afvisning

Nogle gange er din situation ikke så typisk, som den er beskrevet her. Du kan ikke se, at din fyr ikke har kontaktet dig i en måned.

Men hvis vi ser realistisk på tingene, var dine samtaler værre end tavshed, hver gang han rakte ud.

Måske har han sendt dig en eller to sms’er i løbet af denne tid, liket et par af dine indlæg og ringet til dig en gang i denne måned.

Teknisk set ringede han til dig, så du vil ikke gøre et stort nummer ud af det, men i virkeligheden er det stort set det samme, som hvis han ikke gjorde det. Det eneste, du ved, er, at han er i sikkerhed og i god behold – alt andet er et mysterium.

Du spørger ham ikke om hans aktiviteter og opholdssted. Men han har tydeligvis for travlt, da han ikke har haft tid til at invitere dig ud mindst én gang.

Kom nu, lad os være ærlige: Er det muligt, at han ikke kunne have fundet tid? Eller forsøger han at undgå dig?

Denne mand er en særlig slags kujon. Han har ikke det, der skal til for overhovedet at ignorere dig.

I stedet beholder han dig som en backup-plan. Hvis alt andet fejler, og hvis alle de andre piger dropper ham, vil han have dig som sit sikkerhedsnet – en, der altid vil holde døren åben for ham.

En anden gyldig mulighed er, at han lægger ansvaret på dig. Han har ikke rigtig forladt dig, men han er heller ikke til stede.

Det er sikkert at antage, at han ønsker, at du skal tage det første skridt. Han forventer, at hans opførsel vil irritere og genere dig. Naturligvis vil du lave et stort postyr her, og i sidste ende vil det være dig, der dropper ham.

Hvis det sker, efterlader han dig til at kæmpe med denne skyldfølelse, mens han går uskadt ud af jeres forhold. Hvor belejligt er det ikke?

DE DÅRLIGE NYHEDER

Hver gang du spørger denne fyr, hvad der foregår med ham, giver han dig falske svar. Han har for travlt, eller han har været igennem en hård tid.

Nå, men lad mig fortælle dig, at det er alt sammen tomme undskyldninger. Han retfærdiggør sig selv i stedet for at fortælle dig ligeud, at han vil ud.

Sandheden er, at han håber, at du en af disse dage bliver træt af at vente på ham. Han forventer, at du smækker døren lige i ansigtet på ham og gør hans beskidte arbejde for ham.

Snart nok vil han holde op med at ringe til dig. Du vil ikke længere modtage de få sms’er om måneden.

Det er ikke sandsynligt, at denne fyr vil fortryde at miste dig. Jeg hader at bryde det til dig, men det er præcis, hvad han hele tiden har ønsket.

DE GODE NYHEDER

Ikke desto mindre er det vigtigste her, at du endelig har indset dette. Hvor smertefuld sandheden end er, så har du i det mindste fået fat i den.

Nu, hvor alt er klart, har du en chance for en ny start. I stedet for at håbe på et mirakel, der aldrig vil komme, skal du se dette som en mulighed for at helbrede og give slip.

En anden har gjort det, du ikke har gjort

Jeg hader at bryde det til dig, men hvis han ikke har kontaktet dig i en måned, er det også ret sandsynligt, at denne fyr har fundet en anden. Eller måske har denne pige været sammen med ham hele tiden? Eller han er blevet sammen med sin eks igen?

Uanset hvad, så er pointen, at han ikke længere er single. Du har sikkert allerede gennemgået alle hans profiler på de sociale medier og ledt efter spor af hans nye romance.

Men hey, bare fordi du ikke havde held til at finde noget, betyder det ikke, at han ikke ser nogen. Glem ikke, at nogle mennesker kan lide at holde deres privatliv så privat som muligt.

Desuden skjuler han måske bevidst detaljer om sit kærlighedsliv for dig. Han ved, at han har behandlet dig som affald, så det sidste, han ønsker, er, at du skal se ham lykkeligt forelsket i en anden kvinde.

Uanset hvad er den brutale sandhed, at du sidder fast på det samme sted, mens denne mand er kommet videre med sit liv. Han ringer ikke til dig, fordi der er en anden, han hellere vil ringe til.

Men du må ikke tage det personligt. Jeg ved, hvordan du må have det, især hvis denne mand blev ved med at plapre løs om, at han ikke er klar til et forhold.

Det er klart, at han ikke ønskede et forhold med dig. Ikke desto mindre ændrede hans holdning sig, så snart denne pige dukkede op.

Det eneste, du har ret til at bebrejde denne mand, er den behandling, du fik af ham. Han havde ikke anstændighed nok til at fortælle dig, at det var slut med jer to, og at han havde fundet en ny.

I stedet løb han fra sit ansvar og fortsatte med at leve sit liv, som om intet var sket, og som om han ikke havde ladet dig vente.

Det er noget, som han kan stilles til ansvar for. På den anden side giver det dig ikke ret til at blande dig i hans nye forhold.

Denne fyrs nye kæreste fortjener ikke, at du hader hende. Hun har ikke gjort noget forkert. Desuden ved hun sikkert ikke engang, at du eksisterer.

Så i stedet for at pege fingre ad hende, så se sandheden i øjnene og forstå, hvem der er den skyldige.

Endnu engang, han er ikke skyldig i at komme videre med sit liv; han er kun skyldig i ikke at være modig nok til at sige tingene rent ud til dig.

Det værste, du kan gøre i denne situation, er at konkurrere med denne pige. Hun behøver ikke nødvendigvis at være kønnere, sjovere eller klogere end dig.

Du kan bruge et helt liv på at lede efter hendes fejl. Du kan tale dårligt om hende så meget du vil og snakke om, hvordan du er bedre end hende.

Men uanset om du vil indrømme det eller ej, er hun trods alt dette den pige, som denne fyr valgte. Det er hende, han ønsker at være sammen med, og hun er helt klart den, der gav ham noget, som du ikke kunne.

Det er selvfølgelig ikke noget, du skal bebrejde dig selv. Du kunne have flyttet bjerge for hans skyld, men hvis I to ikke er bestemt for hinanden, ender I aldrig sammen. Og der er intet, du kan gøre ved det.

Tja, teknisk set kan du planlægge imod dem og gøre alt, hvad der står i din magt, for at splitte dem ad.

Ikke desto mindre ville det kun få dig til at se patetisk og desperat ud. Selv hvis det lykkes dig, vil du så virkelig være sammen med en fyr, som du har manipuleret til at vælge dig?

For at være præcis, når du befinder dig i en situation, hvor du er en andens reservealternativ, er det på tide at forlade dig selv for altid.

DE DÅRLIGE NYHEDER

Jeg vil være helt ærlig her: Det er slut. Selv hvis han indser, at du er den eneste ene og bryder tingene med sin nye GF, vil dette altid være en udfordring, der står i vejen for dig.

Selvom det ser ud til, at du har tilgivet ham, er sandheden, at du altid vil vide, at han har bragt en tredje person ind i jeres liv.

Ikke nok med det: han gik også bag din ryg. Han udtalte ikke et ord, før han var sikker på, at hans nye romance havde potentiale.

Han var snigende og uretfærdig. Desuden elskede han dig tydeligvis aldrig nok. Ellers kunne han ikke have erstattet dig så let, som han gjorde, i det øjeblik han fandt en, der passede bedre til ham.

DE GODE NYHEDER

Men i stedet for at se dette som et tab, så se det som at ramme den største jackpot, du nogensinde kunne have forestillet dig. At få denne mand til at forsvinde fra dit liv er ikke en forbandelse – det er en velsignelse.

Selv om du ikke kan se det nu, er sandheden, at du undgik en kugle, da han fandt en anden. Det er ret tydeligt, at han ikke har nogen idé om, hvad engagement betyder, og at han ikke ved, hvordan man forbliver trofast.

Ikke nok med det: Denne fyr har ikke det, der skal til for at stå ved sine handlinger. I stedet er han intet andet end en kylling, og du er meget bedre stillet uden ham.

6 grunde til, at han dukkede op efter en måned

Lad os få en ting på det rene. Alle dukker op før eller siden. Nogle fyre banker på din dør efter en måned, og nogle fyre dukker op i dine DM’s efter et par måneder.

Men efter reglen om ingen kontakt vil de fleste mænd vende tilbage til dig.

Nogle vil gøre det for at tjekke op på dig, nogle vil gøre det for at se, om du stadig er lige der, hvor de forlod dig, nogle vil gøre det for at knuse dit hjerte igen, og nogle vil gøre det, fordi de har indset, hvad de har mistet.

Så lad os se på, hvad det kan betyde, hvis han ikke har kontaktet dig i en måned, men nu dukker op.

Han indså, at hans følelser ikke bare forlod ham, fordi han gjorde det

Lad os starte med det scenarie, som du nok vil nyde mest. Dette sker ikke kun i romantiske dramaer: Nogle gange indser folk virkelig, hvad de har mistet, når det er væk.

Nå, det er præcis det, der skete med din fyr. Han forsøgte at forlade dig af en grund, som kun han selv kendte, men det ramte ham, at han elsker dig, på trods af hvad han troede.

Måske troede han, at du ikke var god nok til ham. Eller han ville have noget tid alene. Det er muligt, at han ikke var klar over sine sande følelser, mens du var i nærheden, inden for rækkevidde.

Eller også fik han kolde fødder og forsøgte at redde sig selv fra alle disse følelser, der truede med at overvælde ham. Men han flygtede tydeligvis ikke i tide, og den kærlighed, han føler for dig, er stærkere end hans frygt.

Det vigtige er, at han nu vil have dig tilbage. Lige pludselig forventer han, at du skal glemme, at han har været væk i en hel måned.

Han forventer, at du ikke spørger ham, hvad han har lavet, og hvem han har været sammen med. I stedet ønsker han bare at fortsætte, hvor I to slap sidst.

Selvfølgelig håber han, at du har brugt hele denne tid på at vente på ham. Han håber, at du har sat dit liv på standby, og at du nu efter alting vil tilgive ham uden at tvivle på hans opførsel.

Nå, men det er op til dig, om du lader ham blive en del af dit liv igen. Eller om du finder en måde at straffe ham for denne periode uden kontakt.

Hør, denne mand elsker dig tydeligvis, selv om han forsøger at skjule det. Men retfærdiggør denne kendsgerning alene, at han spøger dig på den måde?

Er du en af de mennesker, der tror, at ægte kærlighed overvinder alt? Eller vil du sætte din stolthed over dine følelser?

Lad os se det i øjnene – hvis denne mulighed viser sig at være sand, får du det, du har drømt om i al den tid. På dette tidspunkt afhænger alt af dig og din beslutning.

Hvis du ikke er hans tid værd kl. 14.00, er han ikke din tid værd kl. 02.00

Desværre er den tidligere beskrevne situation ret sjælden. På den anden side er det at være en fyrs booty call efter en måneds ingen kontakt et almindeligt scenarie.

Hvordan kan du vide, om han ønsker at bruge dig, eller om han har indset, at han har følelser for dig? Tja, den første ting du bør være særlig opmærksom på er tidspunktet på dagen, hvor han sender dig beskeder.

Hvis denne fyr dukker op i dit liv igen og begynder at ringe til dig midt om natten og beder dig om at sove hos dig eller inviterer dig til at komme over – så er det hele ret klart.

Det behøver selvfølgelig ikke at være tilfældet, hvis din telefon også ringer i løbet af dagen.

Ikke desto mindre, hvis han glemmer, at du eksisterer indtil næste lørdag aften, har han brug for selskab. Og han vil glemme dig allerede næste dag, på samme måde som han gør det, når du har afvist ham.

Hvis du ikke tror mig – så prøv det selv. Før du ved af det, vil han trække dig ind i et eller andet uforpligtende forhold.

Om ikke andet vil du gå i seng med ham. Og i morgen vil han opføre sig, som om der ikke skete noget i går aftes.

Misforstå mig ikke: Der er intet galt med at mindes de gode gamle dage med din ekskæreste. Men det kan kun ske, hvis I begge har de samme intentioner.

Hvis du på den anden side stadig elsker ham og ser dette som en chance for at komme sammen igen, mens han ikke ser dig som andet end et booty call, så har jeg dårlige nyheder til dig.

Det værste er, at når en lignende situation opstår, er du sandsynligvis ikke hans førstevalg. Han har været ude at gå på diskotek og nærme sig alle de piger, som han er stødt på, men ikke har scoret.

Eller han er alene hjemme og scroller gennem online dating-apps og leder efter selskab. Da det ikke virkede, kom han i tanke om, at du eksisterede.

Så han besluttede sig for at tage et forsøg. Han kunne ikke håndtere, at alle de piger, han prøvede at lægge an på, afviste ham den aften, så han vendte sig til dig – hans sikkerhedsnet.

Når det sker, beder jeg dig om ikke at give ham, hvad han vil have. Vis ham, at han ikke kan dukke op i dit liv igen, når han vil have sine behov opfyldt.

Desuden er det endnu vigtigere, at du får denne fyr til at forstå, at du er hele pakken. Han kan ikke vælge at få din krop uden dit sind og dit hjerte.

Hans ego kan ikke håndtere mangel på succes

Mens vi taler om en mands ego, så lad os nævne de fyre, der ikke kan tåle at miste en person, som de troede, de ejede.

Det er ikke kun fordi de hader at blive afvist; ifølge dem er de så fatalt attraktive, at enhver pige, der nogensinde har været forelsket i dem, bør beholde dem i tankerne for evigt.

Lyder det bekendt, ikke? Nå, men hvad så, hvis din mand er denne type?

Hvad nu hvis han rækker ud til dig efter al den tid bare for at bevise noget? Han vil have, at I begge skal vide, at han kan få dig, når han vil.

Denne mand er ikke interesseret i dit velbefindende. Han har ikke planer om at finde sammen med dig igen, og han har heller ikke pludselig indset, at han elsker dig.

I stedet sørger han for, at du på en måde stadig er hans. Han vil gerne selv se, at han har gjort så stort et indtryk på dig, at du aldrig vil kunne nå at glemme ham.

Han er tydeligvis egoistisk og har brug for din bekræftelse for at føle sig værdig. Han ser dig som et ego boost og som en kvinde, der kan hjælpe ham med at genvinde sit selvværd.

Hvis du har mistanke om, at du har med sådan en person at gøre, er det eneste valg, du har, at du fuldstændig afviser ham, for det er ikke en person, du kan have et godt forhold til.

Ødelæg ham ved at vise ham, hvor irrelevant han altid har været for dig. Han er ikke en mand, der har sat et præg på dit liv, og han var bare et stop på vejen.

Det er ikke kun, at du ikke savner ham – han kommer heller aldrig i dine tanker. Du er fortsat med dit liv, som om du aldrig har mødt ham, og du er fuldstændig ligeglad med ham.

Så skal du sende ham en sms? Tja, hvis du vil have denne effekt, skal du sende ham en sms tilbage og besvare hans telefonopkald.

Hvis du ignorerer ham, vil han opfinde et scenarie, hvor du er for såret til overhovedet at høre hans stemme. Og selv det betyder, at han er vigtig, og at du ikke er ligeglad.

Hvis du på den anden side viser ham, at du er glad for at høre fra ham, vil han se, at du har længtes efter ham.

Derfor er du nødt til at finde en balance mellem disse to modsatte ender. Vær høflig og behandl ham som en gammel, længe glemt ven.

Vis ingen interesse for hans kærlighedsliv, og vov ikke at nævne jeres fælles fortid. Vis ham, at hans forsvinden ikke efterlod nogen spor hos dig, og at du ikke bærer nag over hans giftige opførsel.

For første gang nogensinde skal du forlade ham forvirret. Ødelæg hans ego, og du vil ødelægge ham!

Hukommelse er en mærkelig ting

Ville det ikke være fantastisk, hvis vi kunne have fuld kontrol over vores sind? Jeg tænker mest på vores hukommelse her. Du vælger selv, hvad og hvem du husker, og hvad og hvem du glemmer for evigt.

Nå, men desværre fungerer tingene ikke på den måde. Vi er ikke robotter – vi er mennesker, og din fyr er ingen undtagelse.

Det lyder måske ikke så romantisk, som du havde forventet, men hvis han ikke har kontaktet dig i en måned, og han nu har sendt dig en godmorgen-sms ud af det blå – så er det muligt, at du har krydset hans tanker, og han besluttede sig for at se, hvad du har lavet.

Måske har jeres fælles venner bragt dit navn på bane, eller noget helt tilfældigt har mindet ham om dig. Det behøver ikke at betyde, at han har en romantisk interesse i tankerne – måske vil han bare gerne forblive bedste venner.

Det er selvfølgelig kun muligt, hvis I to sluttede på god fod, og hvis I ikke havde et seriøst forhold.

På den anden side, hvis den ene af jer forlod den anden med knust hjerte, eller hvis tingene havde en rocky end, ville han aldrig ringe til dig for at komme i kontakt med dig.

I det tilfælde har det en helt anden betydning, at du du dukker op i hans hukommelse. Han huskede den kærlighed, I to delte, og følte sig tydeligvis nostalgisk over den.

Måske hørte han en sang, du kunne lide, så en person, der lignede dig, eller huskede den måde, I tilbragte Valentinsdag sammen på.

Uanset hvad, så er én ting klar: Når denne mand tænker på jeres forhold, er han alt andet end ligeglad.

Uanset hvad sandheden er, ville jeg, hvis jeg var dig, ikke gøre mig forhåbninger. Vent tålmodigt og se, om han vil gøre noget for at opretholde kommunikationen, eller om det bliver en engangsforeteelse.

Hvis han bliver ved med at ringe til dig, var reminiscens bare en undskyldning. Han sendte dig ikke en sms, fordi han ikke vidste, hvordan han skulle bryde isen, så han brugte denne fremgangsmåde for at komme tættere på dig.

Hvis det var en engangssag, skal du ikke lede efter en dybere mening. Denne mand huskede simpelthen dig, og der er ikke mere i det end det.

Han holder dig bare længe nok til at glemme den, han virkelig elsker

Der er intet værre end at være din elskede kærestes rebound-kæreste. Når du går igennem det, bliver du såret af det faktum, at din BF aldrig har tænkt på dig som en person, han kunne elske.

For ham var du ikke andet end et objekt, der skulle hjælpe ham med at nå sine mål.

Når du kommer til at tænke over det, havde I to aldrig en chance. I al den tid har hans hjerte valgt en anden kvinde.

Han brugte dig til at glemme dette faktum. Det er derfor, han har rakt ud til dig nu: for at give ham den trøst, han desperat har brug for.

Udfordringer er det, der gør livet værd at leve

Ved du, hvordan man siger, at græsset altid er grønnere på den anden side? Hvorfor er det sådan? Tja, sandheden er, at mennesker ikke ved, hvordan man sætter pris på noget eller nogen, mens man stadig har det.

Dette er en detaljeret beskrivelse af dit mislykkede forhold, ikke sandt? Så længe du var inden for denne fyrs rækkevidde, var han ikke bekymret for at miste dig.

Men nu har tingene ændret sig: Du er blevet en udfordring for ham. OMG, du er kommet langt væk fra ham, og nu er han ikke længere sikker på, om han kan få dig eller ej.

Måske har han set billeder af dig, hvor du ser bedre ud end nogensinde, eller måske har han hørt, at du har fået et nyt job eller fortalt jeres fælles venner, at du ser en ny.

Du har respekteret reglen om ingen kontakt, og han har ikke hørt fra dig i en måned, så han spekulerer på, om du nogensinde har holdt af ham.

Det er netop derfor, han ringer til dig: for at tjekke, om han stadig har den nødvendige charme til at slå dig omkuld.

For at afslutte det hele:

Lad os få én ting på plads: Hvis han ikke har kontaktet dig i en måned, elsker han dig ikke nok. Jeg er ligeglad med, hvad der er sket, og hvad hans undskyldninger er, men ingen kan retfærdiggøre et så langt fravær.

Jeg siger ikke, at han ikke har fortrudt sine handlinger. Måske fortryder han det, men sandheden er, at hvis han virkelig elskede dig, ville han have fundet en måde at nå ud på.

Dette gælder især, hvis han gik uden kontakt uden faktisk at slå op med dig og forsvandt uden en forklaring.

Men det er op til dig, om du vil tage ham tilbage eller ej. Kan du leve med, at han kunne leve uden dig i al den tid?