Skip to Content

Hvis Han Gør Disse 5 Ting, Er Han En Forklædt Følelsesmæssig Manipulator

Hvis Han Gør Disse 5 Ting, Er Han En Forklædt Følelsesmæssig Manipulator

Du har hørt denne historie millioner af gange før. En pige møder en dreng, drengen er perfekt, pigen forelsker sig hjælpeløst, drengen afslører sit sande ansigt, og pigen får et knust hjerte.

Jeg vil vædde med, at du ikke kun har hørt det før, men at du også har været igennem det her lort og er blevet såret. Du blev hårdt såret.

Du vil sikkert ikke have noget med mænd at gøre mere. Du er skuffet, og du er vred på dig selv. Du er frustreret, fordi du lod dig falde for hans tricks.

Du lod ham bedrage dig og lyve for dig. Du er rasende, fordi du ikke så det i tide. Du lod din vagt falde, og han sneg sig ind i dit hjerte.

Jeg ved, at det er svært at komme videre, efter at nogen har taget dit hjerte og revet det i tusindvis af stumper og stykker. Smerten er enorm.

Du vil gerne smile – du er nødt til at smile, fordi du ikke vil have, at nogen skal se, hvor meget du lider.

Men hvert eneste smil gør dig endnu mere ondt. Hvert tvunget grin i dit ansigt gennemborer dit hjerte.

Men du skal vide, at ingen har den slags magt over dig. Ingen har ret til at kontrollere og manipulere dig.

Det gjorde han, for et øjeblik, men du har set det og er sluppet ud.

Denne gang var det for sent til at redde dig selv fra al den smerte, men forhåbentlig vil du ved at læse disse tegn ikke begå den samme fejl næste gang.

Han vil give dig skyldfølelse

Han vil få dig til at føle dig som lort i alt, hvad du gør. Du vil have den konstante følelse af, at hvert eneste skridt du tager, er helt forkert.

Skyldfølelse er hans største våben mod dig for at få det, han vil have.

Hvis du ønsker at gøre noget for dig selv, vil han lade dig gøre det, men med triste hvalpeøjne.

Han vil spille offeret, så du får ondt af ham og endnu en gang vælge at ignorere dine følelser for at tvinge dig til at være sammen med ham og sørge for, at hans følelser ikke bliver såret.

Han ville have det helt fint, hvis du ikke blev hos ham, men hans ego ville blive såret, fordi tingene ikke spillede på hans måde.

Han vil respektere dig – i begyndelsen

Det er derfor, at hans optræden er så genial. Han vil være perfekt fra begyndelsen.

Han vil give dig hele verden. Han vil respektere dig og flytte bjerge for dig. Han vil være den mand, du altid har drømt om at være sammen med.

Han vil være opmærksom på alt, hvad du siger, men ikke fordi han bekymrer sig, men fordi han er et røvhul, der vil manipulere dig til at gøre alt, hvad han vil, til at opføre dig, som han vil.

Du vil tro, at han lytter til dig, fordi ja, han er så perfekt en skuespiller, når han i virkeligheden bare er en manipulator i forklædning, der lyver og bedrager for at få det, han vil have.

Han vil love dig alverden og gøre…

ingenting! Der kommer kun tomme ord og patetiske falske løfter ud af hans mund.

I begyndelsen lover han dig alt, og ved du, hvad du får? Du får ingenting, og det var aldrig meningen, at han ville give dig noget i første omgang.

Han vil altid sige én ting for at få dine forhåbninger op, og så vil han løbe fra sine ord og gøre det, han alligevel havde planlagt at gøre.

Dine følelser er ligegyldige – de har aldrig betydet noget.

Hans ‘hjælpemaske’ er på

Han vil være blid, sød. Han vil være den fremmede på gaden, der hjælper dig med at få dine ting samlet, efter at nogen har væltet dig omkuld i en fart.

Han vil være dit “Hollywood-øjeblik” af kærlighed ved første blik.

Men din historie vil ikke få en lykkelig slutning. Din historie vil være hjerteskærende og smertefuld. Og han?

Han vil gå videre og finde et andet offer at spille godhedsmand med.

Han er offeret

Hans foretrukne taktik til at manipulere dig, hans stærkeste våben. Disse mennesker er meget intelligente og snedige.

De ved præcis, hvad de skal sige og hvornår. De ved at vende enhver situation til deres fordel, fordi de ved, hvordan de kan lyve lige i det øjeblik, hvor de har brug for det.

Han vil spille offer, hver gang han vil have noget, og han ser, at han ikke kan få det.

Vær opmærksom, hvis du ser dette: Hver gang du er ved at vinde et argument, hvor han har den dårligere position, fordi han tager fejl, får du pludselig ondt af ham, og du føler dig som lort.

Det er fordi, han har spillet dig og gjort sig selv til offer.

I slutningen af hver situation, der ligner denne, vil du have dårlig samvittighed, fordi du har såret ham, og du glemmer, hvorfor du var vred i første omgang – hvad han hele tiden har ønsket.

Følelsesmæssig manipulation er forfærdelig, fordi sår heler, blå mærker forsvinder, men hårde ord og psykologiske tricks efterlader dit sind tempereret, og når dit sind er tempereret, er hele din opsætning blevet ændret, din personlighed er ikke den samme.

Den smerte forbliver for evigt, og den efterlader dig forsigtig og bange resten af dit liv.

Du kan hele, men du vil aldrig glemme. Du kan fortælle dig selv, at du er okay, men det er du ikke.

Ikke før du beslutter dig for at tilgive dig selv og tilgive ham. Ikke før du beslutter dig for at komme videre.