Skip to Content

Et Afskedsbrev Til Den Mand, Som Jeg Stadig Ikke Er Klar Til At Sige Farvel Til

Et Afskedsbrev Til Den Mand, Som Jeg Stadig Ikke Er Klar Til At Sige Farvel Til

Vi har vel alle sammen nogle hårde dage, ikke? Det her er en af de sværeste dage i mit liv. Jeg skal sige farvel til den mand, som jeg stadig ikke er klar til at give slip på. Selv det at skrive dette brev er hjerteskærende for mig.

For at være ærlig er jeg klar, fordi jeg ved, at det endelig er på tide at begynde at tænke på mig selv. Men det er mit hjerte ikke. Mit hjerte har styret mit sind alt for længe, og det kan jeg ikke tillade det længere.

Du kender ordsproget: “Hjertet vil have, hvad det vil”, og desværre kan vi ikke gøre meget ved det.

Jeg ved, at det ikke er muligt at få hjertet til at holde op med at elske nogen. Jeg ved det, fordi jeg har prøvet. Jeg prøvede så hårdt at lægge mine følelser til side og give slip på dig mange gange, men jeg kunne bare ikke gøre det.

Du kan bare ikke få dit hjerte til at gøre noget, og tro mig, ingen ønsker mere end jeg, at det ikke var sandt.

Lige meget hvor meget jeg prøvede, kunne jeg ikke glemme dig. Jeg kunne ikke få mit hjerte til at holde op med at elske dig. Min hjerne fortalte mig, at jeg var nødt til at give slip på dig, men mit hjerte kæmpede med næb og klør imod det.

Denne konstante kamp mellem mit sind og mit hjerte er blevet virkelig uudholdelig. Jeg kan bare ikke klare det længere. Jeg har været nødt til at træffe denne endelige beslutning, og mit hjerte bliver nødt til at affinde sig med det til sidst.

Jeg ved, at det er for mit eget bedste. Jeg ved, at mit sind faktisk har reddet mig fra at få knust mit hjerte for de – åh gud, jeg er endda holdt op med at tælle hvor mange gange.

Mit hjerte vil have brug for noget mere tid til at bearbejde dette og forstå, hvorfor jeg var nødt til at gøre det – hvorfor jeg var nødt til at forlade den mand, jeg elskede mere end noget andet i denne verden.

Det vil også have brug for noget tid til at hele. Og det er fint nok. Jeg håber bare, at den en dag vil være klar til at lukke en ny ind. Jeg håber, at mit hjerte en dag vil være i stand til at elske nogen igen.

Det var ikke kun din fejltagelse, det skal du vide. Vi begik begge fejl, og dette er resultatet. Det er bare på tide at gå hver til sit.

På trods af disse fejltagelser havde vi også en fantastisk tid sammen og delte så mange smukke øjeblikke. Vores kærlighed var altid så speciel. Det er svært at glemme det. Faktisk er det umuligt.

Det var før I holdt op med at skændes. Det var før du gav op på vores kærlighed, før du holdt op med at elske mig.

Du sværger stadig, at du elsker mig, men jeg kan ikke tro dig mere. Jeg kan ikke se den gnist i dine øjne, når du ser på mig. Jeg kan bare ikke mærke den i din berøring længere.

Jeg ved, at intet i livet er konstant. Alt har sine grænser, og alting har en ende. Jeg ved, at tingene ændrer sig.

Du har ændret dig. Vores kærlighed ændrede sig. For os ændrede alt sig. Men jeg vil altid huske vores kærlighed med et smil.

Jeg har altid vidst, at folk kan holde op med at elske hinanden, og de kan gå fra hinanden. Jeg troede bare, at vi aldrig ville blive et af de par. Jeg troede virkelig, at vi var “for resten af vores liv”.

Jeg vil altid huske den dag, vi mødtes første gang. Den første gang jeg holdt din hånd. Den første gang du lagde dine arme om mig. Vores første kys.

Den første gang jeg kunne se i dine øjne, at du var blevet helt forelsket i mig.

Selv hvis jeg aldrig bliver forelsket igen, vil jeg altid være glad, fordi jeg havde det privilegium at møde ægte kærlighed én gang.

Derfor vil jeg også gerne takke dig. Du viste mig, hvad ægte kærlighed er. Du viste mig, hvad det vil sige at blive virkelig værdsat og værdsat af nogen, selv om det ændrede sig i slutningen af vores forhold.

En dag vil mit hjerte heles. Jeg vil hjælpe det med at lime de ødelagte stykker tilbage, og det vil være i stand til at fortsætte. Det vil være i stand til at lukke en ny person ind. Uanset hvad der kommer næste gang, er jeg sikker på, at du altid vil forblive i mit hjerte.

Farvel, min kære. Pas godt på dig selv. Jeg håber, at Gud vil give dig alt det, du beder om. Min kærlighed, min eneste kærlighed, farvel for evigt.