Skip to Content

11 Måder, Hvorpå En Pige, Der Er Vant Til At Være Alene, Elsker Anderledes

11 Måder, Hvorpå En Pige, Der Er Vant Til At Være Alene, Elsker Anderledes

At date en pige, der er vant til at være alene, vil ikke være som noget, du har oplevet før.

Ved du hvorfor? Fordi hun ikke elsker som andre piger, hun opfører sig ikke som andre piger, og hun tænker heller ikke som andre piger.

Denne pige, der er vant til at være alene, har været igennem temmelig meget i livet. Og alt det, hun har været igennem, har hun været igennem på egen hånd.

Hun har sikkert ført et helt andet liv end normale piger, og hun har helt sikkert dyrket sit singleliv. Hun har det godt alene.

Hun er en af de piger, som ikke har brug for en mand for at være lykkelig eller et forhold for at være tilfreds. Hun er en af dem, der kun indgår et forhold, når de møder en person, der er dem værdig. Fordi piger som denne aldrig nøjes med mindre.

Din bedste livsbeslutning vil være at date denne type pige, fordi den pige, der er vant til at være alene, ikke elsker som noget, du har oplevet før.

At date en pige, der er vant til at være alene, er sådan en udfordring. Hun elsker på en anden måde.

1. Det vil tage noget tid for hende at vænne sig til dig

par på deres første date

Hun er vant til at være alene. At have nogen omkring sig vil være et stort skridt ud af hendes komfortzone. Så det vil tage hende noget tid at vænne sig til at tilbringe tid sammen med dig og faktisk lægge planer med dig.

Det kan også være en udfordring at svare på dine sms’er til tider, fordi der vil være øjeblikke, hvor hun vil se dine beskeder og mentalt svare, men sandsynligvis glemmer at sende et egentligt svar.

Bare rolig, man siger, at et menneske vænner sig til alting, så hun vil også vænne sig til at have dig i nærheden.

2. Du vil ikke få alt, hvad du ønsker med det samme

smuk stilfuld pige på gaden

Forvent ikke at få kæresteprivilegier, før du rent faktisk bliver en. Før hun rent faktisk byder dig velkommen, vil hun gerne vide, at du er hende værdig. Hun vil gerne vide, at du ikke vil ødelægge hende, og at du ikke bare er en af de fuckboys, der bruger kvinder til deres behov.

Efterhånden som tiden går, og du viser hende, at du faktisk fortjener hende, vil hun lukke dig ind skridt for skridt. Nøglen er at lade være med at presse tingene og lade dem flyde naturligt. I mellemtiden kan du tjekke disse tegn på, at hun tester dig for at afgøre, om du er kæreste-materiale.

3. Hun vil vise dig, at hun er selvstændig

Det, hun er mest stolt af i sit liv, er det sted, hvor hun er nu, og det faktum, at hun er kommet dertil på egen hånd. Hun vil gerne vise dig, at hun kan klare tingene selv, at hun kan klare alt, hvad livet kaster efter hende, og at hun altid er den sidste pige, der står tilbage.

Det er ikke kun det, at hun vil vise dig det, hun vil føle behov for at vise dig, at hun kan fungere på egen hånd, og at hun ikke skylder dig noget.

Måske gør det ondt i din maskulinitet her og der, men tro mig, hun har brug for sin uafhængighed for at fungere.

4. Hun vil være stædig

Måske var andre piger let at overbevise, men med hende vil det ikke være tilfældet. Hun vil ikke ændre sin mening bare for at behage dig, og i de fleste tilfælde vil du ikke kunne tale hende fra at gøre nogle ting, som hun allerede har sat sig for.

Hun har udviklet en meget stærk intuition, og derfor vil du ofte se hende gøre ting og opføre sig på måder, som du ikke kender, men du bliver bare nødt til at stole på hende.

Lad hende gøre sin ting, for i sidste ende vil hun ikke have noget problem med at komme og sige det højt, selv hvis hun begår en fejl.

5. Hun vil have brug for sit rum

Det, du skal forstå ved hende, er, at hun har været alene i et stykke tid. Og nu vil det være en for stor forandring for hende at have nogen, der trænger sig på hende.

Derfor vil hun altid have brug for lidt tid og plads til at gøre de ting, hun elskede at gøre alene. Hvis du er en klæbende type person, bør du lade hende være i fred.

Når hun kommer i denne tilstand, hvor hun har brug for sit rum, skal du ikke komme hen til hende og spørge, om der er noget galt. Alt er i orden.

Så nyd at have en normal pige, og brug denne ekstra tid til at bruge den med folk, du havde i dit liv, før hun kom ind.

6. Hun er ikke usikker

Når du kigger på hende, vil du kunne se, at hun ikke længere bekymrer sig om, hvad du synes om hendes makeup, den måde hun klæder sig på, eller om du kan lide hende eller ej.

Det vigtigste er, at hun elsker sig selv, som hun er. Hun ved, at hendes værdi ikke bestemmes af andres meninger, men af hendes egen.

Derfor vil du aldrig se hende usikker eller bange for domme.

Hun er for længe siden holdt op med at tillade andres onde ord at komme tæt på hendes hjerte. Du vil dybest set date en pige, der elsker sig selv, og det er så sjældent i disse dage.

7. Hun vil ikke være bange for, at du går væk

Hvis hun falder for dig, vil hun elske dig af hele sit hjerte. Men forvent ikke, at hun vil finde sig i et helvede, bare for at hun kan beholde dig. Forvent ikke, at hun skal ændre sig eller være en anden, bare for at behage dig.

Og tro aldrig, at hun vil tigge dig om at blive. Hun er færdig med at jagte folk.

Hun vil ikke være bange for, at du går din vej. Hun vil elske dig, men hun vil aldrig tvinge dig til at blive – for hun er ikke bange for at blive efterladt alene; hun er bange for giftige forhold.

8. Hun kan være intimiderende på nogle tidspunkter

Lad os se tingene fra dette perspektiv: Hun elsker sig selv, hun har ting kørende for sig selv, hun har gjort sit liv behageligt, og hendes lykke afhænger kun af hende selv. Hvilken mand ville ikke blive intimideret i det mindste en smule af denne slags kvinde?

Men det er en god ting. Det er et bevis for dig på, at hun ikke har brug for andet end støtte og kærlighed fra dig. Du kan være sikker på, at hvis hun beslutter sig for at elske dig, vil det være med alle hendes reneste intentioner.

9. Hun vil forsøge at skjule sine svagheder for dig

Lad os se det i øjnene, intet menneske er perfekt. Vi har alle vores stærke sider, og vi har alle nogle svagheder.

Sagen med en pige som denne er, at hun vil forsøge at skjule alle sine fejl og svagheder fra verden og ikke kun fra dig.

Det er ikke fordi hun føler sig utilpas ved at have dem, men hun vil gerne skjule for dig, at hun er et menneske.

Hun vil ønske, at en fyr, hun elsker, ser hende som et helt væsen, der kan overvinde alt, og som er fejlfri. Det vil tage noget tid, før hun indser, at hun kan blotte sin sjæl for dig uden at føle sig utilpas.

10. Hun vil se fortabt ud til tider

Tænk over dette: Hun har været alene i et stykke tid nu. Kærlighed er ikke rigtig en følelse, hun er bekendt med.

Okay, hun har været sød mod andre, og hun elsker sin familie og sine venner, men følelser som kærlighed til en mand er ikke rigtig hendes kop te – eller har i hvert fald ikke været hendes ting på det seneste.

Så måske er hun måske klodset, når det kommer til at elske dig eller finde sin vej i det hav af følelser, som hvert nyt forhold bærer med sig.

Hun vil se ud som om hun ikke ved, hvordan hun skal opføre sig, og tingene kan virke akavet for hende nogle gange, især når det kommer til at præsentere dig for hendes venner. Giv hende lidt tid til at lære at svømme i disse farvande.

11. Hun vil aldrig få brug for dig

Denne pige er holdt op med at have brug for folk for længe siden.

Så hvis hun beslutter sig for at elske dig, hvis hun vælger dig som partner, skal du vide, at det er fordi hun mener, at du er hendes tid, hendes kærlighed, hendes engagement og indsats værd.

Du skal vide, at når den pige, der er vant til at være alene, vælger at elske dig, så må du være noget ganske særligt.

At elske hende vil ikke være let, men det vil være det værd. Hun vil vise dig, hvordan en ægte stærk pige er. Hun vil kun lukke dig ind, når hun ser, at I passer til hinanden.

Og sammen med hende vil du se, hvordan det føles at blive elsket af en, der elsker sig selv. Det vil være som intet, du har oplevet før, men det vil være en rejse, der er værd at tage. Det lover jeg.