Skip to Content

Hvis Han Gør Disse 11 Ting Til Dig, Er Du Ikke Længere Hans Prioritet

Hvis Han Gør Disse 11 Ting Til Dig, Er Du Ikke Længere Hans Prioritet

Når man er nyforelsket, er det ikke noget problem at være nr. 1 for en mand. Men hvad sker der når den fase er ovre? Hvad sker der når spændingen forsvinder, og vi sidder tilbage med vores sande jeg?

Det er mere end logisk at du er første prioritet i begyndelsen af et forhold, når alt stadig er frisk og i begge stadig er ukendte for hinanden. Men efter noget tid, når i er blevet mere vant til hinanden kan manden begynde at tage dig mere for givet, og kan have for let ved at forsømme dig.

Måske er du en af de heldige som endnu ikke har prøvet dette, men hvis du føler at din mand har forandret sig, så giver vi dig 11 tegn som du kan bruge til at finde ud af om han ikke længere prioriterer dig.

Bruger flere timer på at svare

I begyndelsen, skrev i sikkert en del tekstet dere sikkert en del og du behøvede ikke at vente mere end et par minutter på et svar fra ham. Men efter noget tid, var der færre beskeder, og de blev kortere, og til og med kærlighedserklæringerne som i delte med jeres beskeder, blev væk.

Når det tager ham et par timer at svare og det bliver meningsløst at fortsætte samtalen efter så lang tid. Uanset hvilken undskyldning han måtte komme med, skal du aldrig glemme at man ikke kan være så optaget af noget at man ikke har 30 sekunder til at svare. Det her ikke noget med tid at gøre, det er hvordan man prioriterer.

Svarer ikke telefonen når du ringer

I begyndelsen ringede han bare for at høre din stemme. I kunne tale sammen i timevis før i faldt i søvn, men alt det er væk nu. Nu tager han næsten aldrig telefonen når du ringer, og han ringer aldrig mere.

Han ringer heller ikke længere tilbage når han ser han har et ubesvaret opkald fra dig. Det er meget nemmere for ham at finde på undskyldninger som “min telefon var på lydløs”, “jeg glemte at ringe tilbage”, “jeg havde for travlt til at tage telefonen da du ringede”.

Ønsker ikke have kvalitetstid sammen

Da i først kom sammen, var det eneste han ville at bruge alenetid med dig. Han brugte hvert eneste mulighed for at snige sig til et par minutter af din tid, og han elskede at planlægge “udflugter” kun for jer.

Nu gider han ikke engang at komme med når der sker noget – han bliver hellere hjemme. Det er bare det at han ikke ser nogen ide med at gå ud og bruge tid sammen med dig, når der er andre mennesker i kan være sammen med.

Det er vigtigt at huske på at uanset hvor længe i har været sammen, for at kunne have et sundt forhold, er det vigtig at have kvalitetstid sammen, bare jer to. Hvis han konstant undgår dette, bør du være klog nok til at forstå hvad han mener med det.

Er blevet ligeglad med dine følelser

Måske det at se dig lykkelig en gang var noget af det han holdt allermest af og han gjorde alt for at få et smil frem på dine læber. I begyndelsen gjorde han til og med det umulige, men nu ser det ud til at han er fuldstændig ligeglad med dine følelser.

Når du åbenlyst forsøger at fortælle ham hvordan hans opførsel påvirker dig eller noget han har sagt der plager dig, fejer han dig bare af med et eller andet for at få dig til at stoppe med at tale om det. Han skifter tit samtaleemne og begynder at tale om noget andet fordi dine følelser ikke længere er noget han prioriterer.

Vælger at bruge tid sammen med andre istedet for dig

I starten, havde i jeres egne ritualer og ugedage hvor i vidste at det bare var jer, og i skulle bruge tid sammen. Nu er det umuligt at få fat i ham uden at der er andre tilstede. Altid, når det er meningen at i skal bruge tid sammen, dukker der “tilfældigvis” nogle andre up for at være sammen med jer.

Når du foreslår at han laver noget sammen med dig, såsom at tage på shopping, i biffen eller i parken, så vælger han at bruge tiden på andre. Hvis han vælger at bruge tiden med andre istedet for dig – så har i et problem

Hører ikke efter når du taler

En gang, måske for længe siden, blev du tit oversvømmet af spørgsmål såsom “hvordan har din arbejdsdag været? Osv. Men nu lytter han slet ikke når du taler længere. I bruger det meste af tiden i stilhed over de social medier.

Når du forsøger at starte en samtale om et tema, virker han slet ikke interesseret i at engagere sig i dig. Når du forsøger at fortælle ham hvordan din dag har været eller fortælle ham noget morsomt som er sket, ser det ud som om han keder sig, eller du taler færdig uden at han viser nogen som helst interesse for hvad du siger.

Nogle gange nikker han til og med til noget du siger, men hvis du spørger ham om det senere, kan han ikke huske det. Faktum er at han ikke længere lytter når du siger noget. Det er det ultimative tegn på at han ikke prioriterer dig længere.

Kommer altid med undskyldninger

Tidligere gjorde han alt i hans magt for at du skulle kunne lide ham. Nu ser det ud som om han gør alt hvad han kan for at du ikke længere er glad for ham. Istedet for at give dig det du fortjener, behandle dig med respekt, og være der for der, finder han på undskyldninger for hvorfor tingene ikke kan lade sig gøre.

Det er nemmere at finde på en undskyldning end faktisk at gøre en indsats. Og når alt hvad du får er undskyldninger, er det en varsling om at det går ned ad bakke i jeres forhold.

Han går bare midt i en diskussion

At forlade en diskussion er fint hvis det er for lige at give dig selv et pusterum for at falde ned, så du kan holde hovedet koldt og fortsætte diskussionen. Men hvis han stadig stikker af midt i en diskussion, vil det ikke løse problemet, kun skabe endnu større problemer.

Hvis han har for vane at gå midt i en diskussion, betyder det at han er ligeglad med om problemet bliver løst eller ej. Han er ligeglad med om i har et godt forhold eller ej. Det at gå fra dig midt i en diskussion, og gå fra problemer uløst, ville aldrig ske mod den person prioriterer..

Han svigter dig når det kommer til at være sammen med sine venner og familie

Du plejede at være meget sammen med dem, men nu vil han ikke længere have dig med til familiemiddage. Han inviterer dig ikke med ud sammen med hans venner, og planlægger ting med dem, uden at involvere dig.

Dette betyder at han sagte men sikkert fjerner dig fra de mennesker som han holder mest af og dem som han prioriterer højest. Hvis du ikke bliver inviteret med på disse sammenkomster betyder det at du ikke længere er en prioritet.

Svigter dig når du har mest brug for ham

Der var engang han kom løbende for at redde dig uanset hvilken situation du var i. Det betød ikke noget hvor meget rod du var endt i, du vidste at du kunne stole på ham. Men nu er situationen en anden.

Hvis han forlader dig når han virkelig har brug for en hos dig, og hvis han ikke dukker op når han har lovet det, og hvis han er ligeglad med dine behov, så er der ikke særlig store håb for fremtiden i jeres forhold.

Behandler dig ikke med kærlighed

Du ved at du er elsket, eller du vidste i det midste at du var det. Men nu har tingene ændret sig. Sådan føler du ikke længere. Du ser ikke længere dig selv i hans øjne. Alt han gør virker som om det bliver gjort for at skubbe dig længere og længere væk.

I begyndelsen gjorde han alt for at få dig, men nu ser du ikke længere nogle spor af den mand. Han skriver næsten aldrig til dig, han ringer ikke for at høre din stemme, han vil ikke vide hvordan din dag har været, han afviser dig og du kan ikke huske sidste gang han fik dig til at føle dig som noget særligt.

Situationene ser måske lidt håbløs ud for tiden, men det behøver ikke være sådan. Du har to valg. Du kan enten gøre noget ved det, eller gå fra ham.

Du kan forsøge at bygge dit forhold op igen, og finde en måde at få alle de lykkelige og gode øjeblikke tilbage, eller du kan vælge at forlade en som tog dig af hans prioriteringsliste

Uanset hvad du vælger, så husk at det alene er din beslutning

Sørg for at du vælger den retning som gør dig lykkelig.