Skip to Content

Hvis Du Vil Holde Op Med At Tiltrække Giftige Fyre, Skal Du Holde Op Ed At Gøre Disse 6 Ting

Hvis Du Vil Holde Op Med At Tiltrække Giftige Fyre, Skal Du Holde Op Ed At Gøre Disse 6 Ting

I så mange år befandt jeg mig i en underlig cirkel, hvor jeg blev ved med at date disse forfærdelige fyre, som tog meget mere, end de egentlig gav. Det var sådan et giftigt miljø, og jeg vidste ærlig talt ikke, hvad fanden der var galt med mig, siden jeg blev ved med at tiltrække alle de forkerte mænd ind i mit liv.

Jeg blev ved med at tænke over det, og jeg vidste, at der måtte være en gyldig grund til det, så jeg ransagede min sjæl og kom til den erkendelse, at min adfærd var hovedårsagen til, at jeg altid endte med den forkerte fyr!

Jeg manifesterede ubevidst visse usunde træk, som holdt mig fra de mænd, jeg faktisk fortjente, og i stedet bragte et hav af giftige fyre ind i mit liv.

Hvis du ikke vil gentage mine fejl og få dit datingliv tilbage på sporet, så læs disse 6 ting, jeg gjorde forkert, og spar dig selv for mange års fortrydelse.

1. Jeg var tiltrukket af mørke og mystiske fyre med en lyssky fortid

Jeg var dum nok til at tro, at jeg ville være i stand til at knække deres hårde ydre og få dem til at åbne op for mig, som de aldrig havde gjort før. Jeg tog tydeligvis fejl, og det kom altid tilbage og hjemsøgte mig!

Disse fyre ser måske kun attraktive og tiltalende ud på overfladen, men i virkeligheden er de ødelagte sjæle, som ikke er i stand til at elske sig selv, endsige nogen anden. Hold dig væk!

2. Jeg kunne i hemmelighed godt lide, når de var lidt onde ved mig

Det er noget rod at indrømme, og det går nok tilbage til min barndom, hvor jeg fik at vide, at hvis en dreng var led eller drillede mig, betød det, at han kunne lide mig! Det er et vanvittigt koncept, og jeg kan ikke tro, at nogen nogensinde ville få det at vide!

Så det blev overført til mine voksne år, hvor jeg troede, at hvis han råbte ad mig, måtte det betyde, at han virkelig holdt af mig! Sikke noget lort at blive bildt ind.

3. Jeg var ikke interesseret i pæne fyre

Pæne fyre virkede bare altid på en eller anden måde kedelige. Jeg er klar over, at man ikke kan dømme en bog på dens omslag, og nu gør jeg det heller ikke længere, men jeg plejede at tro, at jeg ikke kunne få noget spænding ud af at være sammen med en sød fyr, fordi det bare virkede for almindeligt. Og nu ville jeg slå ihjel for den “almindelige” form for kærlighed! Stabilitet frem for uforudsigelighed.

4. Jeg kunne godt lide mænd, der lige var kommet ud af et forhold

Af grunde, jeg stadig ikke kender, faldt jeg altid for fyre, der lige var kommet ud af et forhold, eller som havde følelsesmæssig bagage fra tidligere forhold.

Jeg troede dumt nok, at jeg kunne være den, de ville finde lykken med, og at jeg ville få dem tilbage på sporet! Sådan gik det sjældent, og det var for det meste bare smertefuldt, fordi jeg altid følte mig som et andet valg.

Nu kan jeg se, at jeg skulle have ventet på, at de kom over deres tidligere kærlighed, før jeg begyndte på noget med dem.

5. Jeg blev ved med at droppe mænd uden nogen egentlig grund

Jeg elskede at have ret lidt for meget, så i stedet for at løse tingene, endte jeg med at droppe dem for ikke at skulle skændes med dem. Det var en virkelig giftig cirkel, som var usund for os begge, og det hele var min skyld.

Jeg kunne ikke acceptere, at jeg ikke havde ret hele tiden, så det var nemmere at afslutte det og finde en anden giftig fyr at erstatte ham med. Jeg var virkelig egoistisk, og jeg indså det aldrig selv.

Jeg tror egentlig ikke, at de var så slemme i første omgang, jeg fik dem på en eller anden måde til at opføre sig sådan på grund af min forskruede måde at tænke og handle på over for dem.

6. Jeg ville opføre mig vanvittigt, hvis jeg ikke fik min vilje

Hvis tingene ikke gik, som jeg ville have det, gav jeg fyren skylden for det hele. Jeg skulle altid have det på min måde, og jeg fik mig selv til at tro, at hvis en fyr ikke kunne leve op til det, var han ikke den rette for mig, og der måtte være noget galt med ham. Og i al den tid var det mig, der ødelagde det hele.

Jeg var for stædig til at indrømme, at jeg tog fejl, og jeg betalte prisen. Gudskelov kan jeg nu se, at et forhold går begge veje, og at begge parter fortjener at blive lyttet til og anerkendt på lige fod. Alt andet er ikke fair, og det kan jeg endelig se nu.