Skip to Content

10 Tegn På, At Han Ikke Gør En Indsats I Jeres Forhold

10 Tegn På, At Han Ikke Gør En Indsats I Jeres Forhold

Et stykke tid inde i forholdet undrer du dig over, om det er dig, der holder sammen på forholdet, og om det er dig, der gør alt for at holde jeres forhold i live.

Det kan blive udmattende, trættende. Det kaldes også et “ensidigt forhold”, og det er der helt sikkert ingen, der ønsker.

Det vigtige her er, at du føler, at noget har ændret sig, og at du er nødt til at finde ud af hvad.

Af en eller anden grund er din partner simpelthen holdt op med at opføre sig, som om han er interesseret i dig, og han tager dig for givet.

Han lægger simpelthen ikke nok i forholdet, hvis han gør disse 10 ting:

Han spørger dig ikke, hvordan du har det

Jeg ved godt, at det kan virke lidt overfladisk, men det er meget vigtigt at spørge dig, hvordan din dag går, eller hvordan du har det.

Hvis han spørger dig om dit velbefindende, betyder det, at han virkelig gerne vil vide, om du har det godt, eller om der er noget, der bekymrer dig. Det kræver ingen anstrengelse at sende en sms eller spørge dig, om du har det godt.

Hvis han ikke gør det, er han simpelthen ligeglad med at lægge kræfter i forholdet.

Du gør alt arbejdet

Han gør aldrig noget for at overraske dig eller for at vise dig, hvor meget du betyder for ham.

Det er altid dig, der planlægger dates og vælger de steder, hvor I skal hen.

Han gider simpelthen ikke tænke over det. Det er bare for meget arbejde for ham, og det får dig til at føle, at han er fuldstændig ligeglad.

Han brokker sig konstant

Hvis I går til koncert eller i biografen sammen, hører du ham hele aftenen brokke sig over indholdet, over musikken, over alt muligt.

Han gør det meget klart, at han slet ikke har lyst til at være der. Du kan ikke hygge dig, fordi du hører ham brokke sig over, hvordan hans drink smager, eller hvor ukomfortabel stolen er.

Men tænk på alle de gange, du tog med ham til noget, han gerne ville lave eller se, og uanset hvor dårligt du syntes, det var, gennemførte du det, fordi det betød så meget for ham.

Han gør sig ikke umage for at se godt ud

Okay, jeg forstår det godt, du har været i et forhold i et stykke tid nu, og du er tryg ved at vise alle de grimme sider af din personlighed.

Men hvis du skal til en særlig lejlighed, og han ikke gider at klæde sig pænt på, eller hvis du fejrer din fødselsdag, og han dukker op og ligner Quasimodo, kan du ikke rigtig sige, at han er villig til at gøre en indsats for at gøre dig glad.

Han køber ikke gaver til dig

Vi er kvinder, så vi kan godt lide at blive forkælet. Vi vil ikke have dyre gaver, biler og huse. Vi vil gerne have, at vores partner husker de små ting.

Hvis han husker din fødselsdag, men ikke køber en gave til dig, viser det bare, at han ikke var parat til at investere selv den mindste smule penge i at gøre dig glad.

Han er egoistisk under sex

Det eneste tidspunkt, hvor han går ned på dig og får dig til at føle dig godt tilpas under sex, er, hvis du beder ham om det.

Han er egoistisk, og i det øjeblik han er færdig, er legen slut, og han begynder at være meget uhøflig over for dine behov og opfører sig, som om han er udmattet.

Han skriver tilbage, men skriver ikke først

Du begynder at lægge mærke til, at det altid er dig, der starter samtalerne. Det er så meget anderledes, end det var før, og han sender dig ikke underlige videoer og memes længere.

Det er altid dig, der vil vide, om du stadig skal med til festen, for hvis du ikke spurgte, ville han lade, som om han havde glemt det og slet ikke tage af sted.

Han ‘glemmer’

Han glemmer at fortælle dig vigtige ting, der sker i hans liv, eller ting, som du synes er meget vigtige for jeres forhold.

Kære, han gider simpelthen ikke fortælle dig, hvad der foregår i hans liv.

Han viser ikke interesse for jeres fremtid

Jeres fremtid som partnere og fremtiden for jeres forhold ser ikke ud til at være vigtig for ham. Han viser ikke interesse for at tage det til et andet niveau.

Det er derfor, du føler dig så usikker, og som om I ikke kommer nogen vegne, fordi han opfører sig, som om der ikke er nogen morgendag for jer to.

Han undskylder aldrig

Selv når du konfronterer ham med noget, han har gjort forkert, tager han dig ikke alvorligt, og han undskylder ikke. Ordene “jeg er ked af det” findes ikke i hans ordforråd.

Du græder måske foran ham, men hans kram føles ikke, som om han faktisk ved, hvad han har gjort forkert. Han ved ikke, at han er ved at miste dig.