Skip to Content

Hvis Du Lader Hende Gå, Vil Du Føle Savnet Sådan Her

Hvis Du Lader Hende Gå, Vil Du Føle Savnet Sådan Her

Du kan ikke længere finde en grund til at blive. Det er fint, men hvilken grund har du til at gå? Hvis du går, vil hun ikke forsøge at få dig til at blive, fordi hun ved bedre, end at tigge om opmærksomhed og værdsættelse.

Hun vil ikke engang bede dig om en forklaring, fordi dine grunde betyder ikke noget for hende.

Du vil miste hende, og hun vil fortsætte med at respektere hende selv. Vil du vide hvorfor? Du forlader den eneste kvinde som var i stand til at elske dig så lidenskabeligt, den eneste kvinde der ville være der for dig uanset vad.

Før du beslutter dig endeligt for at gå, skal du vide at det er sjov og ballade i starten, du vil føle dig fri, og føle at du kan gøre lige hvad du vil. Bare vent indtil det stilner af, hvor du vil sidde tilbage med følelsen af at der mangler noget.

Noget meget mere vigtigt er væk, og du får det ikke tilbage. Det er hende. Du vil savne hende.

Til at begynde med vil det virke som om at du har alt hvad du har længtes efter så længe. Du har fået din frihed tilbage. Men den snigende følelse af tomhed vil komme.

Det er der hvor du komme i tanke om hendes styrker, den måde hun så dig i øjnene på, og fortalte dig hvad der generede hende, selvom hun var ved at bryde sammen i gråd.

Du vil se hende i alle andre. Alle kvinder der ligner hende en lille smule vil minde dig om hvor stor en fejl du har begået.

Du vil høre hendes stemme og du vil se dig omkring, og forsøge at finde hende, men hun er der ikke. Hun vil aldrig være der igen.

Det er der hvor du begynder at blive desperat, og måske forsøger at sende hende en besked eller ringe til hende, men hun svarer ikke.

Det er nu det rammer dig, hårdt. Du vil huske på hvor loyal hun var, hun var fuldstændig din. Hun gjorde det for nemt for dig, ikke? Du har aldrig før været i en position hvor en kvinde har ydet en så stor indsats i forholdet.

Det ødelægger dig at tænke på hvordan hun sagde nej til alle de fyre der ville have hendes nummer, fordi du vil savne den måde hun kun ville have dig på – ingen andre end dig.

Fortryder du nu? Der er ingen grund til at sige undskyld. Hun ved bedre end at gå tilbage til en som ikke værdsætter hende. Du tog hende for givet, og du leder du efter hende i alle de nye kvinder du forsøger at skabe en forbindelse med.

Alle disse kvinder leger med andres følelser og du tænker på hende igen, fordi hun var så rå, og du vidste at hun altid var ærlig om alt.

Du vil savne hende på samme måde som hun savnede dig, når du ikke var der for hende.

Hun havde ikke nogen at tale med, og hun blev ved med at komme med undskyldninger for dit fravær, selvom hun vidste at du var ude at feste.

Men hun blev ved din side, og håbede på at du ville ændre dig. Du vil savne den måde hun tilgav dig for dine fejl.

Du vil savne hendes ubetingede kærlighed. Du vil savne hende og hendes grønne øjne. Du vil savne hendes kys, kram og den måde hun sagde dit navn på.

Du vil aldrig finde en som hende. Det er derfor du altid vil savne hende. Du er måske endda i et nyt og lykkeligt forhold, men du vil tænke på hende engang imellem, fordi hun har sin egen lille plads i dine tanker.

Og du vil aldrig slippe af med tanken om at du mistede en så unik som hende.

Du mistede hende fordi du troede at det var sjovere at prøve noget nyt. Du gik, og nu skal du håndtere konsekvenserne – at savne hende resten af dit liv.