Skip to Content

Sådan Er Det At Være I Det Rigtige Forhold

Sådan Er Det At Være I Det Rigtige Forhold

Du kan ikke planlægge det. Det sker ikke på en nat, men nærmere over en længere periode, hvor du slet ikke opdager at det sker. Du har måske ventet i årevis, og du har tænkt over hvornår det sker for dig.

Alle virker til at være lykkelige i deres forhold, men efter at have overlevet forhold med misbrug (eller måske kun et forhold), er du så drænet at du ikke længere kan genkende det rigtige forhold, selv hvis det er din drømmemand der står foran dig.

Men tro mig, nogle ting er mere end åbenlyse.

par holder i hånd på stranden

For det første, så tror du ikke på at det sker. Du stoler ikke på ham når han siger at han vil elske dig og behandle dig som du fortjener. Du vil højst sandsynligt forsøge at skubbe ham væk, bare for at se om han rent faktisk bliver.

Han vil virkelig forsøge. En mand som elsker dig, vil jagte dig lige så meget han behøver, for at overbevise dig om at han faktisk er seriøs omkring jeres forhold. Der vil ikke være noget du kan gøre for at skræmme ham væk.

Du kan fortælle ham hele din livshistorie, den historie som ødelagde dig, og du kan være sikker på at han ved at du har brug for lang tid til at hele. Men det skræmmer ham ikke, fordi du er det eneste han vil have.

Du vil begynde at tro på ham. Dette er det vigtigste. Når du begynder at stole på ham og hans loyalitet, vil du endelig indrømme at du elsker ham. Uanset hvor mange gange du har sagt til dig selv at du ikke ville forelske dig igen, så skete det.

Du lukker ham ind i din verden, ind i dit liv, og du lader ham se alle de ødelagte sider du har gemt. Han vil bare stå ved din side, og holde sammen på dig, mens du heler.

ung mand og kvinde forelsket

Kærlighed. Du vil begynde at elske igen. Når han er i nærheden vil du føle dig i sikkerhed, føle at der ikke er noget der kan skille jer af, fordi i har begge fundet den i ønsker at være sammen med resten af livet.

Du vil begynde at kommunikere på et højere plan, og selvom kommunikationen til tider kan være svær, vil i begge have en speciel måde at sige undskyld til hinanden, eller at i værdsætter hinanden.

Dine venner vil se forskellen. En simpel pigeaften kan virke helt normalt, men når du er sammen med dine venner, vil de se at du er født påny, og at du endelig er lykkelig.

De vil være glade sammen med dig. Den måde du smiler på vil få andre omkring dig til at smile fra hjertet. Din energi har ændret sig, og du bringer glæde alle de steder du kommer.

Helingsprocessen går hurtigere. Vi ved begge at du er blevet ødelagt og at overleve al den misbrug betyder at du er en fighter med massere af sår, men det er fortid. Du er i heling, og du føler det på alle måder.

Du opnår alt hvad du beslutter dig for, og du begynder at indse at du slet ikke tænker på din misbruger længere. Det er det punkt hvor du ved at det virkelig er det rigtige forhold, fordi han har hjulpet dig med at hele.

Han var der for dig, og han gik gennem alle dine op- og nedture med dig, når du ikke kun klare at være alene.

Du kan ikke se enden. Det bedste ved forholdet er ikke kun det at du ikke ønsker at det ender, men at du ikke kan se enden på det. Uanset hvor meget du forsøger at forestille dig et brud, sker det ikke.

Det er meningen at I skal være sammen, og i vil begge vokse sammen, og elske hinanden. Der er ingen ende til jeres lykke, og det føles ubekendt, men stadig smukt. Det er sådan det føles at være i det rigtige forhold.