Skip to Content

Hvis Du Føler, At Du Kommer Til At Være Single For Evigt, Så Læs Dette

Hvis Du Føler, At Du Kommer Til At Være Single For Evigt, Så Læs Dette

Alle jer single sjæle derude, som tror, at I vil være single for evigt, jeg ønsker jer hjertelig velkommen og sender jer et stort (omend virtuelt) kram og et løfte om, at efter at have læst denne artikel, vil intet nogensinde være det samme for jer!

Lad os nu dykke ned i nogle interessante fakta om en singlekvindes/mands liv, som vi vil starte vores transformationsrejse med!

Så hvis du har været single i et stykke tid, kender du sikkert alle fordelene ved en sådan livsstil.

Du kan tage på en rejse, hvor du vil, og når du vil, du behøver ikke at bekymre dig om “set”-beskeder eller ubesvarede opkald, du behøver ikke at være perfekt hårløs (barberet) hele tiden, du behøver ikke at bekymre dig om, om nogen vil se poserne under dine øjne, når du vågner om morgenen, og du behøver ikke at bekymre dig om, at de er dig utro.

Du er et frit, uafhængigt menneske, og du vælger, hvad du vil gøre, hvornår og hvordan!

Men selv om alle de ovenstående fordele er ret tiltalende, er der tidspunkter, hvor du længes efter mere.

Der er tidspunkter, hvor du virkelig ønsker at have en særlig person i dit liv, som du vil dele alle dine hemmeligheder med, som vil kramme dig tæt og holde dig i sine arme for evigt, som vil glemme at ringe tilbage, når du har ringet til dem, og som vil gå dig så meget på nerverne, at du har lyst til at slå dem ihjel, men du kan ikke, fordi du elsker dem for meget.

Og så bliver du virkelig motiveret til at begynde at date igen. Du opdaterer din garderobe, køber den nyeste mascara og opdaterer din profil på datingapps, du beslutter dig for at gå mere ud, og i den proces møder du nogle potentielle kandidater og giver dem en chance for at præsentere sig selv.

Men på en eller anden måde ender hver date i en katastrofe. Halvdelen af tiden kæmper du for at finde et fælles sprog, du kan ikke slappe af, og selv folk omkring dig bemærker en manglende forbindelse mellem jer to.

Du bliver træt af det, og du ser ingen grund til at date mere. Og så er det, man siger til sig selv: “Jeg bliver aldrig forelsket, uanset hvad jeg gør, og jeg kommer aldrig til at opleve ægte kærlighed. Jeg vil være single for evigt!

Uanset hvad vi andre tænker om det, er sandheden, at du har al mulig ret til at føle sådan.

Det er virkelig frustrerende konstant at gøre en indsats for de forkerte mennesker eller for dem, som du simpelthen ikke er kompatibel med.

Jeg ved godt, at det lyder uvirkeligt, men tro mig, alt håb er ikke ude! Først og fremmest skal du vide, at der ikke er noget galt med at være solo, og at du bestemt ikke kommer til at være sådan for evigt.

En dag i den nærmeste fremtid vil du finde din sande kærlighed (det kan jeg love dig)! Indtil da er her nogle nyttige ting, som du kan minde dig selv om, når du føler, at du vil være single for evigt!

Det er helt okay at føle sig ensom

Det første, du skal forstå, er, at det er helt okay at føle sig ensom.

Selv folk i forhold føler sig ensomme (dog af forskellige årsager).

Pointen er, at uanset omstændighederne vil der altid være tidspunkter, hvor du vil føle dig ensom, fordi det er en del af vores menneskelige natur.

Og når du føler dig ensom eller længes efter et romantisk forhold, skal du vide, at det er helt i orden at føle sådan.

Det lyder måske absurd, men det er bedre at føle sig ensom, fordi man er single, end at føle sig ensom i et forhold.

Se altid på den lyse side, og du vil se, hvordan alt giver perfekt mening (selvom jeg ved, at vi nogle gange bare ikke er i stand til at se det på den måde).

Så når du føler dig ensom, så tag en dyb indånding og fortæl dig selv, at det er okay at føle sådan, og at det går over.

Gør noget ved det

Jeg tror ikke, det er nødvendigt at fortælle dig, at din potentielle partner ikke bare dukker op ved din dør, så hav altid dette i tankerne!

Husk, at hvis du vil have noget til at ske, er du nødt til at gøre noget.

Hvis du vil møde en ny person, skal du være klar til at gå mere ud, du skal altid tage nogle nye steder hen, måske gå i fitnesscenter nogle gange, finde nogle nye hobbyer, overveje at kaste dig over dating-apps og lignende.

Uanset hvad du vælger at gøre, vil det helt sikkert gavne dig!

Det værste, du kan gøre, er bare at blive ved med at være en sofakartoffel og blive ved med at sige, at intet nogensinde vil ændre sig.

Husk, at alt er i dit hoved. Forandring vil ske, når du bliver klar til at arbejde for det!

Glem alt om perfektion

Forveksl aldrig ægte kærlighed med perfektion. Led aldrig efter den perfekte person, for måske var den fyr eller pige, du afviste i fortiden uden at give dem en chance, din potentielle soulmate.

Bare slap af og husk på, at din fremtidige sjæleven vil være en person, der er langt fra perfektion, ligesom resten af os.

Men når du forelsker dig i dem, vil de blive perfekte for dig.

Alle deres fejl og særheder vil være usynlige for dit øje, eller du vil simpelthen ikke have noget imod dem, fordi det er det, der gør dem til dem, de er.

Vær altid åben for at give alle en chance, også selvom de ikke passer til din definition af en rigtig mand på det tidspunkt, for det er den eneste måde at møde den eneste ene på.

Du møder ikke den perfekte person, de bliver det, når du lærer dem bedre at kende.

Arbejd med dit indre jeg

Jeg ved godt, at forelskelse lyder så enkelt, og det er det også, men der er også nogle ting, som kræver, at du arbejder med dem.

Når det kommer til datingverdenen, er det yderst vigtigt at arbejde med sit indre jeg.

Spørg dig selv, hvilke typer mennesker du er tiltrukket af, og hvorfor det er sådan, spørg dig selv, om du behandler alle potentielle dates lige, og om du har svært ved at stole på andre, eller om du er bange for intimitet.

Bare vær ærlig over for dig selv, accepter tingene, som de er, og begynd at arbejde med dem.

Men misforstå mig ikke. Jeg siger ikke, at det at være single betyder, at der er noget galt med dig.

Tværtimod er de fleste af jer singler af egen fri vilje, men her er nogle vigtige spørgsmål, som vil booste din ‘performance’, når det kommer til datingverdenen.

Giv slip på fortiden

Hvis du allerede har været i et forhold, og det ikke gik så godt, er der stor sandsynlighed for, at din fortid forhindrer dig i at nyde nutiden.

Hvis dit forhold var en sand katastrofe, er det helt normalt at have en aversion mod at gå ind i et nyt.

Din hjerne fortæller dig måske, at det er på tide at komme videre, men dit hjerte er simpelthen bange for at møde nye mennesker, og det forstår jeg godt, men at give slip på fortiden er en af de vigtigste ting, du skal gøre, hvis du vil genopfriske dit kærlighedsliv og starte fra bunden.

Hvis dine tidligere forhold har såret dig, skal du ikke tro, at det vil ske igen, for chancen for det er ikke så stor.

Og når alt kommer til alt, har dine prøvelser gjort dig ti gange klogere, så du vil ikke lade det samme ske igen!

Du fortjener at blive elsket

Jeg vil forsøge at hjælpe dig så meget, jeg kan, men nu vil jeg bede dig om at love mig én ting, og det er, at du aldrig vil glemme, at du fortjener at blive elsket.

Du må aldrig tro, at du ikke er værdig til kærlighed, bare fordi nogen i din fortid har fået dig til at føle det sådan.

Du er god nok. Du er fantastisk. Du er et sandt mirakel. Og uanset hvad der sker, må du aldrig glemme det.

Når du møder en ny person, skal du ikke tro, at du skal anstrenge dig for at fortjene deres kærlighed eller vinde deres hengivenhed. Nej, det skal du ikke!

Det er rigtigt, at du også skal gøre en indsats (ligesom dem), men du må aldrig tro, at du er uværdig, hvis du ikke giver 200% af dig selv.

Tapp ind i virkeligheden

Accepter det faktum, at datingverdenen er et grusomt sted, og at der er store chancer for, at du ikke finder den eneste ene på de første par dates, men hvis du bliver ved med at være vedholdende, kan jeg love dig, at du gør det!

Det vigtigste er at være ærlig over for sig selv og indrømme, at datingverdenen stinker, og at det er langt sjovere at tilbringe en aften på sofaen med sine yndlingsserier.

Men uanset hvor meget du er knyttet til din sofa, har den ikke de samme følelsesmæssige behov som dig.

Så smøg ærmerne op, og husk på, at det ikke bliver let, men du kan godt!

Når alt kommer til alt, kan du aldrig finde det gode, før du har oplevet det dårlige.

Elsk dig selv

Uanset hvor mange gange du har gentaget i dit hoved, at du vil forblive single for evigt, så glem ikke at elske dig selv.

Du skal ikke hade dig selv for, at alle dine venner er optaget eller måske gift. Det samme venter også på dig!

Den eneste forskel er, at de har oplevet det tidligere end dig, hvilket ikke betyder, at du kommer til det.

Elsk hele dig selv, din krop og sjæl, og tænk altid positivt, for du tiltrækker, hvad du tænker.

Hvis du bliver ved med at tænke, at du vil være single for evigt, vil du tiltrække negative ting og blive ved med at skuffe dig selv.

Elsk dig selv nok til at tro på, at tingene snart vil ændre sig, og at du vil nyde at tilbringe tid med din eneste ene hurtigere, end du måske tror.

Bliv ikke forelsket i alle

Selvom det ikke er godt at have alt for høje standarder, er det heller ikke godt slet ikke at have dem.

Lad være med at forelske dig i alle, der viser en lille smule respekt og påskønnelse for dig.

Husk, at det er normalt for dem at opføre sig sådan, hvis de ønsker at vinde dig og vise deres kærlighed til dig.

Vær gerne kræsen nogle gange (men husk, nogle gange!), og lad ikke dit hjerte forelske sig i enhver fremmed med smukke øjne og endnu smukkere ord.

Find balancen mellem dit ønske om at elske og dine forventninger.

Forelsk dig i en, der vil inspirere dig til at blive et bedre menneske, og som vil kæmpe for dig uanset hvad, ikke fordi han/hun skal, men fordi han/hun vil!

Prøv nye ting

Lad ikke din single-etiket forhindre dig i at prøve nye spændende ting og krydre dit liv fra tid til anden.

Tag på en rejse, lær nogle nye hobbyer, find nogle nye madopskrifter, led efter nogle nye spændende steder at besøge, eller hvad der nu passer dig.

At beskæftige sig med nye ting er noget, der vil hjælpe dig med at holde kontakten med dig selv og opdatere dit liv såvel som dine vaner.

Når du går op i at finde nye måder at have det sjovt på, vil du med det samme virke ti gange mere attraktiv, og folk omkring dig vil helt sikkert også bemærke det!

Vær ikke nærig

Husk også, at der er forskel på at ville have noget og at have brug for noget.

Hvis du går på dates, bare fordi du har brug for andre menneskers anerkendelse eller opmærksomhed, vil det ikke vare længe.

For det første er du nødt til at arbejde med dig selv og indse, hvad det er, der får dig til at føle sådan.

I det øjeblik du begynder at ville have noget bare for at ville have det, vil du øge dine chancer for at få succes i dit kærlighedsliv, og din potentielle partner vil også indse det.

Jeg ved, det lyder fjollet, men folk vil være tiltrukket af at blive en del af dit liv, bare fordi du ikke har brug for dem, men vil have dem.

Vid, hvad du kan bidrage med, og vær en person, der ikke har brug for andre for at være lykkelig.

Husk først at finde din egen lykke, og del den så med andre!

Forvent ikke for meget

Vær altid rimelig, når det gælder dine forventninger.

Det er altid bedre at have lavere forventninger end at forestille sig, at tingene skal være, som du ser dem, og når du indser, at det ikke er tilfældet, bliver du øjeblikkeligt skuffet.

Den gyldne regel, når det gælder dating, er at sænke sine forventninger.

Når du ikke har nogen antagelser eller forventninger til nogen, er du meget mere stressfri, og på den måde beskytter du dig selv mod fremtidige skuffelser.

Bare følg med strømmen og handl derefter, så vil du se, hvor meget dit kærlighedsliv faktisk vil blive bedre. Igen, det hele er i dit hoved!

Vær tålmodig

Lad ikke datingverdenen stresse dig så meget, at du giver op. “Kærlighed kræver tålmodighed”, og det må du aldrig glemme.

Den første hengivenhed og forbindelse, som du måske deler med nogen, er kun det første skridt, når det kommer til ægte kærlighed.

Ægte kærlighed kræver tid og tålmodighed.

Du skal være klar til at investere hele din krop og sjæl (og forvente det samme af din partner), og der vil stadig være nogle mindre problemer, som du bliver nødt til at håndtere.

Så bliv ikke modløs, når der sker noget uventet, for det er bare en del af den store ting, der hedder “ægte kærlighed”, som venter utålmodigt på dig.

Gør en indsats, vær tålmodig og hav forståelse for, hvis tingene ikke går, som du gerne vil have dem lige nu.

Bliv ved med at leve dit bedste liv

Lad aldrig dig selv dvæle ved sætningen “Jeg vil være single for evigt” og vente på, at andre beviser for dig, hvor forkert du er.

Bliv i stedet ved med at leve dit bedste liv, giv chancer til dem, du aldrig har tænkt på at give, vær lidenskabelig, gå amok og nyd de små ting!

Når alt kommer til alt, handler livet om at nyde nuet og ikke om konstant at overveje fremtiden.

Hvis du hele tiden tænker på, at du aldrig vil møde den eneste ene, vil du bevidst forhindre dig selv i at leve dit liv fuldt ud, hvilket bør være din prioritet.

Bliv ved med at leve dit bedste liv, indtil du møder en, der er værdig til at blive en del af det.

Det er den eneste måde at opnå den ultimative lykke på, så glem aldrig at stoppe op og plukke en blomst eller kæle med den bløde kat, du hele tiden møder på gaden. Bare slap af og nyd det!

Du kommer ikke til at være single for evigt

Hvis du har glemt det, vil jeg gentage det for dig: Du kommer ikke til at være single for evigt! Punktum.

En dag vågner du op, går en tur, og lige i det øjeblik, du begynder at tænke på, hvordan du skal forblive single for evigt, møder du den eneste ene.

Det kan jeg love dig, for det er sket for mig. Jeg ved, det lyder som en kliché, men det skete for mig, da jeg mindst ventede det.

Så forvent det ikke, og det vil også ske for dig! (Det var bare for sjov). Dagdrøm om det, forvent det, lev det, men stå ikke stille.

Det er altid bedre at leve dit perfekte liv, selv i drømme, end at være totalt pessimistisk med hensyn til dine chancer for at møde den eneste ene.

Bevæbn dig selv med positivitet, selvtillid og tålmodighed, og tro mig, tingene vil begynde at ændre sig med det samme!

Nu vil jeg afslutte min “prædiken” med Billie Joe Armstrongs ord fra en af Green Days sange: Det er noget uforudsigeligt, men i sidste ende er det rigtigt.

Jeg håber, du har haft dit livs oplevelse. Held og lykke!