Skip to Content

En Stærk Kvinde Vil Ikke Jagte Dig – Hun Vil Erstatte Dig

En Stærk Kvinde Vil Ikke Jagte Dig – Hun Vil Erstatte Dig

Uanset om man vil indrømme det eller ej, er sandheden, at de fleste piger følger et lignende mønster, når de er så uheldige at løbe ind i en nar, der prøver at snyde dem.

I stedet for at komme væk fra ham så hurtigt som muligt og skåne sig selv for al den smerte, der uundgåeligt vil komme i fremtiden, gør de det stik modsatte.

Det er det samme med seriebedragere, narcissister og alle andre giftige typer fyre – i stedet for at løbe væk fra dem, løber nogle piger efter dem.

Og lad os være ærlige – hvem kan bebrejde dem det?

Det er ikke, fordi disse kvinder nyder at blive såret, eller at de kan lide at spilde år af deres liv på et forhold, der er dømt til at mislykkes.

Det er bare det, at disse røvhuller formår at overbevise dem om, at det er dem, der kan forandre dem.

De manipulerer hver eneste af disse piger til at tro, at hun vil være den særlige dame, der vil tvinge denne idiot til at tage sig sammen, og at hun vil være den eneste, der vil kunne ændre hans livsstil.

Slemme drenge er en udfordring for de fleste piger, og i stedet for at redde sig selv, vælger disse kvinder at forsøge at redde dem.

Selvfølgelig ender de alle sammen med at blive skuffede og knuste, når denne type fyr er færdig med hende.

Men denne pige er på ingen måde som de andre.

Hun er helt anderledes og enestående, så hvis du planlægger at tiltrække hende med dine tankespil, kunne du ikke tage mere fejl.

Ser du, denne kvinde er stærk.

Hun kan være vildt forelsket i dig, men hvis hun kan se, at du ikke er den rette for hende, vil hun smide dig ud af sit liv på et øjeblik, selv om det betyder, at hun må knuse sit eget hjerte.

Hun ved, hvem hun er, og hun ved, hvad og hvem hun fortjener, og hun vil bestemt ikke sænke sine standarder, bare fordi du fik hendes hjerte til at skælve.

Hun har værdighed, så hun vil aldrig nøjes med smuler af din kærlighed, som hun er nødt til at tigge om.

Hun sætter for meget pris på sig selv til at sidde og vente tålmodigt på, at du får styr på dit lort.

Hun vil ikke sætte sit liv på pause, indtil du vælger hende, og hun vil bestemt ikke lade dig trække hende ind i dine syge og umodne følelsesmæssige spil.

Den største forskel mellem hende og alle andre ligger i, at hun aldrig vil jagte dig.

I stedet vil hun erstatte dig, før du ved af det, hvis du viser dig at være uværdig for hendes tid og energi.

Misforstå mig ikke – hun er ikke typen, der springer fra det ene forhold til det næste, og bestemt ikke typen, der ikke kan være single.

Men hun vil forlade dig og gå på jagt efter en mand, der fortjener hende, og som kan give hende alt, hvad hun ønsker og har brug for, i det sekund du overhovedet kommer i tanke om at mishandle hende.

Hun vil ikke bruge år på at forsøge at vinde dig tilbage eller vente på, at du kommer tilbage, hver gang du beslutter dig for at droppe hende.

Hun vil ikke tilbringe søvnløse nætter i sit soveværelse med at tænke over din opførsel og analysere hvert et ord, du har sagt, i et forsøg på at komme til bunds i dine intentioner og følelser.

Hun vil ikke spilde sin energi på en mand, der sætter hende i anden række, på en mand, der ikke gør en indsats i sit forhold til hende, eller på en mand, der ikke er sikker på hende.

Hun vil ikke nøjes med en fyr, der ikke er konsekvent i sin opførsel, og hvis ord ikke stemmer overens med hans handlinger.

I stedet for at være fanget i en endeløs cirkel af kærlighed og had og af brud og forsoning, vil hun hellere gå videre til en anden, når hun ser, at I to ikke har nogen fremtid sammen.

I stedet for at give dig en ny chance og forsøge at reparere jeres forhold, som er så ødelagt, at det ikke kan repareres, vil hun lede efter en fyr, som aldrig vil gøre hende fortræd i første omgang.

Det er faktisk ret enkelt – selvom det måske lyder hårdt – hvis du viser hende, at du er forkert for hende, vil hun erstatte dig med en mere passende mand.

For en mand, der vil elske hende på alle de måder, hun ønsker og fortjener at blive elsket på, og for en mand, der ikke vil bruge hende som et egoboost.

Ja, denne kvinde vil elske dig, som ingen anden pige nogensinde har gjort det.

Ja, hun vil tilgive dig mange gange, men når hun endelig er færdig, vil du ikke være i stand til at gøre noget for at vinde hendes hjerte tilbage.