Skip to Content

Hvis Du Er Træt Af At Blive Snydt Af Fyre, Så Begynd At Leve Efter Disse 9 Regler

Hvis Du Er Træt Af At Blive Snydt Af Fyre, Så Begynd At Leve Efter Disse 9 Regler

Det er sandt, at mænd kan være nogle rigtige røvhuller, når det gælder forhold, romantik og kærlighedsliv generelt. De kan sagtens lade som om, hvor gentlemanagtigt søde de er, for så senere at fucke det hele op.

Men, du ved jo, hvad man siger: “Fool me once, shame on you. Narrer du mig to gange, skammer du dig over mig.” Hvis du har haft mere end et par dårlige oplevelser med mænd, er jeg ked af at indrømme det over for dig, men problemet ligger måske i stedet hos dig.

Nu siger jeg ikke, at det er din skyld, for nogle mænd er ægte røvhuller. Men det er din skyld, at du ikke har beskyttet dit hjerte ved at opstille nogle væsentlige regler, der holder dig væk fra giftige mænd og manipulatorer.

Så hvis du virkelig er træt af at blive snydt af fyre (hvilket jeg helt sikkert er), så overvej at begynde at leve efter disse 9 gyldne regler, der vil hjælpe dig med at finde en mand, som du fortjener!

1. Sæt altid dig selv først

Husk, at du er kaptajn på dit eget skib og ansvarlig for din egen lykke. Husk, at hvis du ikke kæmper for dig selv, er der ingen andre, der gør det. Sæt altid dig selv først, uanset hvad!

Vent ikke på, at han begynder at behandle dig, som du fortjener det. Behandl i stedet altid dig selv så godt, som du kan. Det vil lade ham vide, at du ikke vil tolerere, at han behandler dig anderledes.

Hvis du gør dig selv til førsteprioritet, vil dit hjerte blive beskyttet, fordi han ikke vil kunne nå det så let.

2. Luk ham ikke så let ind i din verden

Den største fejl, som mange kvinder er skyldige i, er at lukke fyre ind i deres verden så let. Mænd lever for udfordringer, og det ligger dem i blodet at kæmpe for en kvinde, de kan lide.

Og du kan gætte, hvad der sker, når du giver dig selv og dit hjerte så let til en fyr. Præcis!

Han tager det for givet. Han gør dig aldrig til sin prioritet, fordi han ved, at han ikke behøvede at kæmpe så hårdt for at vinde dig, hvilket på en måde gør dig til en pige med lave standarder.

Lad være med at være den pige. Hold altid dit hoved og dine standarder så højt som muligt, for en dag vil du takke dig selv for det.

3. Lev i nuet

Du er sikkert forvirret over denne her, men der er en perfekt grund til, at du skal blive mindet om at leve i nuet.

Mange kvinder begynder, ikke længe efter de er gået ind i et forhold, at fantasere om fremtiden med deres partner.

Tro mig, vi kvinder er så gode til det, at vi kan forestille os, at vi allerede er gift med tre børn og et barn på vej, at vi bor i et perfekt hus med blomster og alt muligt – og det hele på kun tre sekunder.

Jeg tror ikke engang, at det er nødvendigt at nævne, hvad der sker, når du indser, at din fyr ikke engang er i nærheden af denne fantasi.

Det er derfor, at du altid skal tage en dag ad gangen. Du skal ikke tænke for meget! Lev i nuet, gribe dagen og gentag.

4. Lad ham ikke styre tempoet i jeres forhold

Forestil dig, at du lader en fyr kontrollere, hvor hurtigt eller langsomt jeres forhold bevæger sig. Hvis du gør det eller allerede har gjort det, er jeg sikker på, at tingene ikke er endt helt fantastisk. Det skyldes, at fyre vil have det hele, og de vil have det nu.

De ser dig som det perfekte slik, som de skal have for at møde lykken. De vil rive dit tøj af, observere dig og blive ved med at gøre det igen og igen.

Og ved du hvad, det er dig, der skal holde styr på tingene, hvis du ikke vil ende med et knust hjerte.

Det er dig, der skal kontrollere tempoet i dit forhold, fordi det er din pligt at beskytte dig selv!

5. Vær opmærksom på handlinger og handlinger KUN

Hvor mange gange har du ikke lyttet til, hvad en fyr siger til dig uden nogensinde at stille spørgsmålstegn ved hans reelle intentioner?

Hvor mange gange har du ikke glemt at fokusere på hans handlinger i stedet for kun på de ord, der kommer ud af hans mund?

Mange kvinder glemmer, at når det kommer til mænd, bliver ord helt ligegyldige. Det eneste, du skal være opmærksom på, er hans handlinger!

Hvad betyder det trods alt for dig, hvis han siger, at han elsker dig, men aldrig beviser det over for dig i handling?

Det er let at give læbesnak, men kun få rigtige mænd ved, at handlinger taler højere end ord. Og du bør vente på sådan en mand!

6. Lyt altid til din mavefornemmelse

Hvis du føler, at der er noget galt i dit forhold, så er det sandsynligvis også tilfældet. Mind dig selv om altid at lytte til den lille stemme i dit hoved, der fortæller dig, at noget bare ikke er rigtigt.

Din mavefornemmelse er din bedste ven, når det kommer til forhold, og du bør aldrig nedvurdere dens betydning.

7. Ændre dine vaner

Lad os sige, at du går et sted hen, hvor du bliver ved med at møde douchebags, men i stedet for at lære din lektie, bliver du ved med at besøge det samme sted, som om intet var sket.

Hvis du opdager, at din historie hænger fast på gentagelse, så bør du helt sikkert overveje at ændre dine vaner.

Dine valg og vaner er tæt forbundet med din lykke. Du ville blive overrasket over, hvor meget du kan få ud af blot at ændre steder eller trivielle ting som din gårute eller noget andet, som du gør dagligt.

8. Undgå “rebound”-forhold

Hvis du ønsker at glemme den ene bestemte fyr, så glem alt om rebound-forhold. Ingen er nogensinde kommet sig over nogen ved at indgå i et nyt forhold (det er selvfølgelig hvis dine følelser var ægte).

Det, du skal gøre, er at give dig selv noget tid til at hele og ikke forhaste noget.

Jeg ved godt, at det lyder lidt klichéagtigt, men det er sandt, at tid heler alle sår. Det er den vigtigste kur mod alle former for brud og konflikter. Det må du aldrig glemme!

9. Lad være med at finde undskyldninger for fyren

Ved du, hvad der er værre end at lukke fyre ind i din verden så let? Det er at finde undskyldninger for de samme fyre, der opfører sig som røvhuller.

Vær sød at gøre dig selv en tjeneste og lad være med at gå ud af din vej for at finde en perfekt undskyldning for hans opførsel, hver gang han gør noget forkert over for dig.

Åbn dine øjne og se sandheden. Forstå, at hvis han gentagne gange har opført sig som en idiot over for dig, betyder det, at han ikke fortjener dig, og du bør ikke spilde et sekund længere på ham, endsige finde på undskyldninger for at retfærdiggøre hans opførsel.

Husk, at lykken er i dine hænder, så spil altid klogt!