Skip to Content

Det Her Er Når Du Ved At Det Er På Tide At Give Op På Ham

Det Her Er Når Du Ved At Det Er På Tide At Give Op På Ham

Jeg har aldrig været den som giver op nemt. Jeg er stædig, vedvarende, og jeg kæmper til det sidste indtil min styrke forsvinder. Men jeg vidste alligevel at jeg var nød til at give ham op.

Det tog mig så lang tid at indse at det nogle gange er bedre at give op. Og det her er en historie om personer der til sidst gav op. Det er en historie om mig, dig, og alle de andre piger som har brug for at tage sig sammen og give en op som ikke er villig til at kæmpe for dem.

Jeg ved at det er svært at acceptere at han nu er en del af din fortid. At se tilbage på alle de fantastiske minder der føles som om at der er en der river dit hjerte ud. Jeg ved at alt vi byggede op sammen faldt sammen. Det gør ondt.

Jeg er dronningen i dette rige af tomhed. Jeg regerer mens jeg er omgivet af vores ødelagte forhold.

Der er en ting jeg vil have at du skal vide. Jeg er ikke svag, fordi jeg besluttede mig for at give en op som ikke ser sig selv med mig længere. Jeg er ikke svag fordi jeg besluttede mig for at jeg havde fået nok af ham som taler ned til mig. Jeg er ikke svag fordi jeg endelig valgte at prioritere mig selv.

At kunne opgive en person som er opgav dig, er den vigtigste del af den grimme proces af at få det bedre efter et brud.

At lade det forsvinde føles godt. Jeg kan ikke sige at jeg er lykkelig, ikke endnu. Men helt ærligt så er jeg lykkelig. Jeg er stolt til trods for alle mine skufffelser i livet. Jeg ved at det tager tid, men jeg ved også at jeg vil være den stærkeste person af mig selv.

Lad os stoppe med at sloges for mænd som ikke kan se hvor specielle og smukke vi er. Vær rar, lad os ikke smide vores ungdom væk, og passe på dem som der ikke er det værd. Det ikke egoistisk af dig at bede om en mand som syntes du er det bedste der nogensinde er sket med ham. Jeg er ikke dum, og det er du heller ikke. Vi fortjener en som holder af os lige så meget som vi holder af dem.

Jeg er ikke typen der giver op fordi, fra nu af, nægter jeg at lyve for mig selv og sige “jeg kan ændre ham”. Jeg er stadig en der kæmper. Jeg har besluttet mig for at kæmpe for andre ting i livet. Jeg er ikke lykkelig, ikke endnu. Men. jeg vil kæmpe for min lykke.

Jeg føler din smerte. Jeg ved at han forlod dig som et smadret glas. Jeg har selv været der. Jeg er her for at fortælle dig at du aldrig skal føle skam eller skyld fordi du droppede en som ikke syntes du er fantastisk.

Det er ok at være frustreret, trist, vred eller bange. Det betyder ikke at du er svag. Der var ingen der sagde at det ville være nemt.

En dag så finder vi den person som vil ledte efter. Jeg er ikke en der giver op, men jeg vil hellere vente på en som virkelig er værd at kæmpe for. Og når jeg møder ham, så vil jeg være istand til at vise den bedste side af mig selv.

Jeg vil ikke være en ensom dronning i et rige af tomhed, men min konge skal kæmpe sine kampe hvis han ønsker at være ved min side.Jeg lover, at det vil være det hele værd.