Skip to Content

Hvis Din Mand Gør Disse 5 Ting, Er Han En Følelsesmæssig Psykopat

Hvis Din Mand Gør Disse 5 Ting, Er Han En Følelsesmæssig Psykopat

Min mand var en følelsesmæssig sneaky idiot – en komplet psyko. Han var en fysisk, seksuel og vigtigst af alt en følelsesmæssig misbruger.

Lad mig sige en ting – ord gør sk**e ondt! Han vidste det, og det var hans stærkeste våben!

Da vi gik fra hinanden efter 12 års ægteskab, slog det mig pludseligt – en realisering, en opsumering om du vil, af de frygtelige 12 år i helvede.

Han sneg langsomt men sikkert sit psykotiske selv ind i mit liv, han misbrugte mig følelsesmæssigt uden at jeg var klar over det. Jeg vidste at der var noget galt, men jeg indså ikke hvad det var før vi gik fra hinanden (og gud ske lov gjorde vi det).

Disse psykotiske mennesker har en speciel evne – du opdager ikke at du bliver misbrugt følelsesmæssigt, før det er for sent.

Du er velkommen til at læse mine tips og råd, og lære af min erfaring, og forhåbentlig kan du redde dig selv (som jeg gjorde til sidst).

1. Han gør at du tror det hele er din skyld

Følelsesmæssige psykopater er ikke alltid onde. De kan charmere dig med deres ord indtil du er helt oppe i skyerne. De har en overbevisende kraft og de giver aldrig op..

Det ene sekund skændes i, det næste sekund fortæller han dig at: “det er ok babe. Det er ikke din skyld at du er så følelsesladet. Du kan ikke gøre for det”.

Du ender faktisk med at tro alt er din skyld, og han er der for at du har det bedre.

2. Han fører dig bag lyset

At blive ført bag lyset, er et ordsprog og en form for psykologisk misbrug hvor misbrugeren anvender falsk information og præsenterer det for offeret. Noget som får offeret til at tvivle på dine egne tanke og bedømmelseskraft – hvilket er den følelsesmæssige misbrugers ynglings taktik.

En dag så jeg ved et uheld nogle emails. Min mand havde været uforsigtig, og jeg vidste nu at han var mig utro. Da jeg konfronterede ham med det begyndte han at råbe af mig! Han sagde at han ikke kunne forstå at jeg kunne tro noget sådant om ham, at jeg er vanvittig når jeg ikke stolte på ham… dette fortsatte i nogle dage.

Og ret hurtigt begyndte jeg at tvivle på mig selv. Jeg begyndte at tænke at han måske havde ret. Måske jeg er den vanvittige. Måske jeg har misforstået det hele.

Når din psykotiske partner ikke har en undskyldning, digter han en og får dig til at føle sig som den “vanvittige”.

3. Han giver dig skylden for alt

Den kan minde om den første, men er ikke sådan. Hver gang han har et problem, vil han finde en måde at give dig skylden for det.

Hvis han har problemer på hans arbejde vil han få dig til at tro at du har skylden fordi du stresser ham derhjemme.

Hvis han får en fartbøde er det din skyld fordi du gjorde ham så gal at han kørte for stærkt for at hidse sig ned.

Hovedsagen er, at uanset hvordan du ser på det, vil det altid være din skyld fordi de følelsesmæssige psykopater altid har ret.

4. Han ødelægger dig

Følelsesmæssige psykopater er krystere som ikke har noget bedre at foretage sig i deres liv, bortset fra at kontrollere dig. De giver dig dårlige tanker for at forhindre dig i at tro at du er klog, smuk og stærk.

Deres mål er at få dig til at tro at du er dum og ubrugelig, og det vil lykkedes for dem. Når du begynder at tro på hans vrøvl, vil du have ham endnu tættere på fordi du er bange for at han er det bedste du nogensinde vil få.

Følelsesmæssige psykopater kan få dig til at tro på hvad de vil.

5. Han isolerer dig

Han isolerer dig fra resten af verden. Han overbeviser dig om ikke at gå ud med dine venner fordi du ikke har brug for dem – du har jo ham.

Og det der ligger bag det her er at han er bange for at dine venner taler fornuft ind i dig og opfordrer dig til at forlade ham.

Han har brugt så meget tid på at gøre dig “perfekt” så han er ikke villig til at lade dine venner ødelægge det.