Skip to Content

7 Tegn På At Han Er Vild Med Dig

7 Tegn På At Han Er Vild Med Dig

Når du møder en fyr, kan du ikke altid være sikker på om han er interesseret i dig eller ej. Du har faktisk brug for at tilbringe en del tid sammen med ham for at se hvordan han opfører sig sammen med dig.

Ved at være opmærksom på hans kropssprog og de ting han siger når han er sammen med dig, er det nemt at finde ud af om han er interesseret i at udvikle et stærkere bånd til dig eller om han ikke er særlig interesseret. Hvis du tænker på om han føler noget for dig, så tjek de her tegn, og find ud af hvad han virkelig føler for dig, en gang for alle.

1. Han vil være i nærheden af dig

en man sitter bredvid en kvinna medan de pratar

Hvis du sidder sammen med dine venner og han sætter sig sammen med jer, firl han forsøge at komme så tæt på dig som muligt. Det er en måde at vise dig at han kan lide at være tæt på dig og at han kan lide at lytte til dine sjove historier. Det giver ham også muligheden for “tilfældigvis” at komme hen til dig og give dig et kram bagfra, når du mindst forventer det. Alle disse tegn er blot bevis på hvad du instinktivt allerede har tænkt; han er interesseret og det er bare et spørgsmål om tid før han indrømmer det.

2. Han forsøger at imponere dig 

Uanset om i er alene, eller sammen med venner, vil han forsøge at imponere dig. Det gør han fordi han virkelig kan lide dig og fordi han vil være sammen med dig. Han tror at du vil kunne lide ham mere hvis han siger noget sjovt og interessant, og derfor gør han en stor indsats. Han er villig til at gøre hvad som helst for at vinde dig, så vær forberedt på al muligt. Det er sådan en fyr der er interesseret i dig opfører sig.

3. Han er altid tilgængelig

Uanset om du ringer til ham midt på dagen eller midt om natten, så svarer han altid så hurtigt han kan. Det er et tegn på at han virkelig respekterer dig, og at du betyder meget for ham. Hvis du har problemer, vil han forsøge at hjælpe dig, eller han vil være der for dig indtil problemerne er ovre. Sagen er den at han kan lide at bruge tid sammen med dig og der er intet der stopper ham fra at se dig mindst en gang om dagen. På den måde får han en dosis af glæde hver dag og føler han er i lykkeland.

4. Han husker de små ting om dig

ett älskande par sitter lutad mot ett träd och pratar

Hvis han kan huske navnet på din hund eller hvor du sidst var på ferie, betyder det at han har lyttet efter hvad du har sagt. Det er de små ting der betyder mest i livet, så hvis du møder en sådan fyr, skal du passe på ham. Hvis han viser interesse for dig i starten hvor han ikke vidste så meget om dig, kan du jo overveje hvor interesseret han bliver når han lærer dig bedre at kende.

5. Når du taler, lytter han

En mand som er interesseret i dig, vil lytte til det du siger, og nyde det. Dine historier er interessant for ham og han vil have et ønske om at lære mere om dig. Dette er et sikkert tegn på at han kan lide dig, og at han ønsker at udvikle et tættere bånd til dig. Han ser dig ikke bare som en der er i hans liv i kort tid, men som en han føler der fortjener at være en del af hans liv i lang tid. Og stol på mig, sådan en mand er sjælden, så lad ham ikke slippe væk.

6. Han gør hyggelige ting for dig

Når en mand er interesseret i en bestemt kvinde, vil han forsøge at gøre hyggelige ting for at gøre hende glad. Så hvis en fyr sender dig blomster for at overraske dig, eller køber en gave til dig, betyder det han har dybe følelser for dig. Han forsøger at vise at han har følelser for dig, men han er bange for at indrømme det, så han køber gaver eller giver dig komplimenter for at få dig til at forstå at han virkelig kan lide dig.

7. Han er nervøs når du er i nærheden

Når en mand møder en kvinde som han får følelser for, er der en stor chance for at han er nervøs når hun er i nærhede. Det bliver han fordi hun betyder meget for ham og han har ikke lyst til at dumme sig foran hende. Så hvis du ser en fyr der er bange for at komme for tæt på, eller hvis han bliver ekstra klodset når du er i nærheden, kan det være et tegn på at han kan lide dig. Så det er op til dig om du vil ignorere ham eller give ham en chance.