Skip to Content

Hvis En Fyr Gør Disse 5 Ting, Vil Han At Du Jagter Ham

Hvis En Fyr Gør Disse 5 Ting, Vil Han At Du Jagter Ham

Du er vant til at blive jagtet. Og hvorfor skulle du kke blivet det? Du behøver ikke gøre noget, du behøver ikke at tænke over det, og jeg forstår!

Det er en af fordelene ved at være en kvinde. Han køber blomster til dig, han tager det første skridt, og han forsøger at overvinde dig.

Sandheden er, at de fleste nyder at jage og det er dem der vil jage og ikke blive jagtet.

Faktisk så er det bedre for dig at han jagter dig, for lad os indse det, hvis han vil have dig, så må han arbejde for det.

Så er du i det mindste sikker på at du er sammen med ham i fremtiden, han vil arbejde hårdt på at behandle dig sådan som du fortjener.

Men sandheden er at nogle fyre foretrækker at blive jagtet, så hvorfor sker det?

Tjae, der er nogen der simpelthen er for generte og ikke har nok selvtillid til at jagte en kvinde, fordi de er for bange for at fejle eller blive forlegen. Og andre elsker blot kvinder der tager initiativet og tager det første skridt.

Uanset hvad, så skal du huske på at hvis du beslutter dig for at jagte en fyr, er det nødvendigt at du ved hvordan man gør.

Du må ikke være for frembrusende, for det kan skræmme ham væk, og du bør ikke være for passiv da han så vil få indtrykket af at du ikke er særlig interesseret. Du skal finde den perfekte mellemvej.

Her er de ting han gør, hvis han vil have at du jagter ham:

1. Først er han interesseret og så er han ikke

en man med hatt sitter på väggen

Måske sker dette allerede for dig, og du aner ikke hvorfor. Du møder en sød fyr og udveksler beskeder og telefonsamtaler.

Han er mere eller mindre overalt, og forsvinder så pludselig uden nogen varsel. Selvfølgelig er du allerde faldet for ham, og det eneste logiske træk er at jagte ham nu.

Det er præcis hvad han vil have at du gør. Det eneste problem er at han overgør det og trækker sig for meget, så du mister interessen og går videre. Men pointen er at han vil have at du jagter ham nå han stopper al kontakt.

2. Han siger hvad han føler men han gør ikke noget ved det

Når en fyr opfører sig som et barn, og foretrækker at lege med dig, istedet for at indrømme at han kan lide dig, og gøre noget ved det, er det helt sikkert fordi han vil have at du jagter ham.

For eksempel, forestil dig at en fyr du kan lide kommer hen og spørger om du er i et forhold.

Og mens du taler giver han dig flere hentydninger til at han kan lide dig, han er interesseret i dig og vil have at du går med på et par dates, men aldrig gør mere ved det, han snakker bare.

Det betyder helt sikkert at han ikke har modet, eller blot ikke ønsker at jagte dig, men vil have at du jagter ham.

3. Han lader som om han er svær at score men med en anelse jalousi

en svartsjuk man pratar med en kvinna

At spille svær at scoreer basisstenen bag enhver forførelse. Der er ingen forførelse uden det. At sende blandede signaler, virke interesseret for så ikke at virke interesseret.

Men det var hot før, ikke så meget mere. Specielt hvis du overspiller det, så den person du er interesseret i fuldstændig mister interessen, fordi de ikke har tiden eller styrken til at lege de samme lege.

Og for ikke at nævne at når du møder en anden fyr og bringer ham ind i billeder, så bliver ham der leger svær at score pludselig jealous.

Hvad? Blot endnu et afgørende tegn på at han vil have du jagter ham.

4. Han viser dig hvad han føler, og så forsvinder han

Det er fuldstændig forvirrende, fordi han havde modet til at sige hvordan han følte direkte til dig, så hvorfor inviterer han dig så ikke ud?

Igen, så er han måske bare for genert, eller også tror han ikke at du føler det samme for ham som han gør for dig.

Hvis du virkelig kan lide ham, så opfordr ham til at tage det næste skridt, ellers går han, hvis du ikke gør det.

En anden grund til at dette kan ske, er at han ikke ønsker at jagte dig, men vil have at du jagter ham. Specielt hvis han er sikker på at du kan lide ham.

Hvis han ved det, vil han indrømme hans følelser for dig, og vil forsvinde fra jordens overflade, fordi han ved at du er interesseret og vil finde ham igen, eller jagte ham.

5. Han forsvinder og kommer tilbage igen

en man pratar med en tjej med långt blont hår

Ja, det er jo åbenlyst. Først bruger han det gamle trick med at forsvinde, og hvis det ikke virker, så gæt hvem der kommer tilbage!

Han håber sikkert at du forstår hans hentydninger om athan kan lide dig og at du vil jagte ham, når han forsvinder.

Men hans tegn er sikkert for utydelige, og du misforstår dem, så han kommer tilbage så han kan gøre det endnu engang.

Denne gang mere aggresivt. Husk på, han holder dig bare hen og forbereder sig selv på at du jagter ham!