Skip to Content

Hvad Tænker Han I Løbet Af Perioden Uden Kontakt? (6 Mest Sædvanlige Tanker)

Hvad Tænker Han I Løbet Af Perioden Uden Kontakt? (6 Mest Sædvanlige Tanker)

Hvad tænker han når jeg ikke tager kontakt? Tænker han overhovedet på mig, eller har han fuldstændig glemt mig og kommet videre?

Er der en chance for at vi finder sammen igen? Har jeg begået en fejl ved at holde mig til reglen om ingen kontakt?

Lad mig først berolige dig og fortælle dig at reglen om ingen kontakt ikke var en fejl, det var det bedste valg du kunne træffe.

Alle disse spørgsmål er uundgåelige og de kommer fra vores ødelagte hjerte og vores knuste drømme. De kommer fra smerten og frygten for aldrig at få den følelse vi mærkede sammen med en speciel person.

“Ude af syne, ude af sind! Lyder som et ekko i dit hovede, og du kan ikke gøre for at du forestiller dig det værst tænkelige scenario.

Derfor er vores første instikt når der er nogen der går, at gå efter dem. Få dem tilbage, bevise at vi er perfekte sammen og at vores kærlighed er værd at blive der for, kampen værd.

Men det er præcis det vi ikke burde gøre. Det vil bare skubbe ham endnu længere væk.

I har begge brug for en pause med stilhed, uanset hvor svært det er. Det hjælper jer med at finde ud af hvor i står og bearbejde hele situationen.

I har brug for at holde hovedet koldt og have rationelle tanker. Når du lige er kommet ud af et forhold, kan du ikke gøre det.

Du kan ikke tænke klart, du er såret og dine følelser er på vildfart. Hvis du ikke giver plads til lidt pusterum lige efter et brud, vil alt helt sikkert være ovre, og der vil ikke være nogen vej tilbage.

Hvis du er sej nok til at gennemføre reglen om ingen kontakt, så bryd den ikke. Det er let at gå i fælden, og have kontakt med eksen for at få følelsen af falsk tryghed.

Denne fyr vil trøste dig, og det vil føles godt at høre fra ham og have ham i nærheden, men du bliver ikke tilfreds eller lykkelig, i hvert fald ikke fuldstændig. Det vil være en kortvarig lykke og meget lidt tilfredsstillende.

Når han beslutter sig for at forlade dig igen bliver du blot helt ødelagt.

Du skal give ham tid, og være bestemt og modig i din beslutning om at undgå al kontakt med eksen. Men de spørgsmål jeg nævnte i starten vil stadig være i dine tanker og du ville ønske du kunne se ind i hans tanker og finde ud af “hvad han tænker på i denne periode uden kontakt?”

Det er derfor vi er her for at hjælpe. Han vil tænke på dig, for perioden uden kontakt giver ham tid nok til at gøre det.

Dette er de mest sædvanlige tanker en fyr har i løbet af denne periode:

1. Han er forvirret

Forventede han at du ville have skrevet nu? Han forventede at du ville ringe. Han forventede at du skulle komme forbi og banke på hans dør, og forlange forklaringer.

Han forventede triste Facebook opdateringer Instagram historier med meningsfyldte triste citater. Istedet fik han kun fuldstændig stilhed.

Han er forvirret, men på en god måde. Han tænker på dig, på alle hvordan og hvorfor og hvad der er sket siden du har forandret dig så meget.

Han frygter at du har opgivet ham så hurtugt, og han kan ikke tro det. Jo mindre han ved om dig, jo mere vil han undre sig over dig.

2. Han tænker på om du overhovedet savner ham

Han er vant til at høre fra dig, og se dig og det er pludselig væk nu. Han spørger sig selv hvorfor.

Du virkede ødelagt da i slog op, og nu falder du ikke for hans beskeder om natten, og forsøg på en hjemme hos mig eller dig snak.

Du har overladt ham til at tænke over “hvor er den kvinde som svarede med det samme hver gang hans navn kom frem?”.

“Hvor er den kvinde som ikke kunne vente med at se mig?” eller “Hvorfor ignorerer hun mig?”

Nyhedsopdatering: Hun besluttede sig for at hun vil have mere end tilfældige beskeder og sporadiske møder. Hun besluttede sig for at hun ikke ville lade som om i kunne være venner efter bruddet, for det gjorde ondt på hende.

Hun besluttede sig for at give dig lidt tid, så du ville komme til fornuft, og se at hun er fantastisk og at i havde noget fantastisk før du ødelagde det. Hun holder sig til reglen om ingen kontakt indtil du er villig til at give alt.

3. Han fortryder sine handlinger

Efter at han har fået en chance til at erfare livet uden dig, vil han begynde at savne alt hvad i havde sammen. Han vil begynde at indse at han begik en fejl.

Han vil begynde at savne dig og alle de stunder i delte. Han har taget alt for givet.

Afstand fik ham til at indse at det i havde var uvurderligt og hvis ikke han gør en indsats med det samme, forsvinder du mellem fingrene på ham.

Nogle gange ved du ikke hvad du har før du har mistet det, og sådan er som oftest med mænd. Efter et brud er de normalt kede af det, men ikke knuste.

De tænker ikke på alt det de har mistet, før der er gået noget tid, og de er færdige med at feste og udleve ungkarlsdrømmen. Først der indser de at de savner alt det de havde sammen med dig.

4. Han kæmper mod sin angst for forpligtigelser

Hans følelser er splittet. Han vil have dig, men han er samtidig utrolig bange. Det har ikke noget med dig at gøre, men alt at gøre med det faktum at han ikke er klar til at binde sig til noget langsigtet.

Han vil sandsynligvis overkomme denne frygt på et eller andet tidspunkt, men spørgsmålet er om du stadig venter.

Sandheden er at forpligtigelses fobi kan vare i lang tid, og han er den eneste der kan fikse det. Der kommer en dag hvor han bliver nød til at se frygten i øjnene, eller miste dig for altid.

Den kærlighed han føler for dig, skal være stærkere end denne frygt, eller vil han ikke være værd at vente på, og vil ikke være den rette for dig.

5. Han tænker på og du er kommet videre

Dater du en anden? Han har ikke haft kontakt med dig og han ved ikke om der findes andre mænd i dit lig, og det ikke at vide noget, plager ham.

Han er bange for at han har sendt dig ind i en anden mands arme ved at slå op med dig. At en anden har taget hans plads, og taget det han troede der altid ville være hans.

Du behøver ikke at gøre noget for at få ham til at tro det, hans hjerne vil selv skabe alle mulige scenarier. Perioden med ingen kontakt vil gøre ham jalous og få ham til at indse hvad han mister.

6. Han tænker slet ikke på dig, han tænker kun på sig selv

Hvis du var så uheldig at du faldt over en narcissist, selvoptaget og manipulerende mand, så kan du være sikker på at han kun har en tanke i hovedet. En eneste tanke, og det er sig selv.

Han er den type amnd du bruger reglen om ingen kontakt på, for at være sikker på at du kommer af med ham og ikke går tilbage. Smerten efter bruddet vil være uudholdeligt uanset hvor rationelt du tænker, og det faktum at du har det bedre uden.

Reglen om ingen kontakt vil hjælpe dig i bedringsprocessen uanset hvad, fordi det værste du kan gøre er at risikere at falde ind i hans giftige spindelsvæv igen. At komme tilbage på benene vil være svært, men det værd.

Du er gået glip af dit liv, mens du dækkede alle hans behov, og det er på tide at du begynder at tænke på dig selv, og genopbygger dit liv fra bunden.

Han vil måske have kontakt men det vil aldrig være fordi han har ændret sig, eller fordi tingene skal være anderledes.

Han vil have kontakt så han indfri hans syge krav om at have dig under hans kontrol. Han vil prøve at narre dig tilbage, bare så han kan forlade dig sønderknust endnu engang.

Hvis du ved at den mand du har været sammen med er narcissist, eller at han har en giftig personlighed, så bryd under ingen omstændighed reglen om ingen kontakt.

Hold ham på så lang afstand fra dig som muligt. Lad ham ikke ødelægge dit liv endnu mere.

Jeg håber at nogle af disse synspunkter kan hjælpe dig med at forstå den overordnede situation bedre, og besvare hovedspørgsmålet “Hvad tænker han i perioden uden kontakt?”.

Jeg ved også at du frygter at reglen om ingen kontakt ikke fungerer sådan at du er garanteret at få ham tilbage. Men det er dit bedste kort.

Jagte ham, lade ham være hos dig når han føler sig ensom og syntes det er belejliget, give ham emotionel støtte, sende den ene besked efter den anden eller besvare hans tåbelige beskeder fører dig ingen steder hen. Det kan give dig et øjeblik af tilfredsstillelse, men han er der ikke for at blive.

Uanset om han virkelig har stærke følelser for dig så vil reglen om ingen kontakt virke med al sin magi, og han vil komme efter dig. Han vil flytte bjerge og gøre sit bedste for at få dig tilbage ind i hans liv.

Han vil indse at det at forlade dig var den største fejl i hans liv. Derfor er det livsvigtigt at du ikke tager det første skridt – lad ham komme til dig.

Han var den der ødelagde forholdet, så han er den der må reparere skaden.

Varigheden af perioden uden kontakt er hovedsageligt op til dig. Du skal vurdere hvor meget tid i begge har brug for, for at se tingene i perspektiv.

Det varierer mellem 30 eller 90 dage. Det viktigste er ikke at bryde reglen, siden det bare vil føre tingene mere besværlige.

Endnu et vigtigt skridt er at vurdere situationen når eller hvis han kommer tilbage efter en periode uden kontakt. Du skal se hvor hans behov for at komme tilbage kommer fra.

Hvis han kommer på grund af kærlighed har du ingenting at frygte, han vil råde bod på alle de hjertesorger han har givet dig.

Han vil forsøge at være den bedste partner du nogensinde har haft, og du vil blive lykkelig fordi de onde og svære dage uden nogen kontakt endelig har betalt sig, og du får endelig din tid i solen.

Men, hvis han kommer på grund af behov, ønsker han bare at komme tilbage i dit liv af totalt egoistiske årsager.

Han vil komme tilbage for alle goderne og de fordele man får når man er i et forhold, men han vil ikke have nogle intentioner om at løse problemerne eller gøre en indsats. Han vil tro at bare det at han er der, er nok.

Hvis det er tilfældet, har du det bedre uden ham, og du bør ikke lukke ham ind i dit hjerte og liv igen.

Hvis det værst tænkelige skulle ske, vil det heller ikke være så slemt. Uanset om du brugte perioden uden kontakt på at få ham tilbage eller for at komme over ham vildu have brugt tiden klogt.

En af de bedste ting ved reglen om ingen kontakt er at du koncenterer dig om dig selv. Du genopbyfgger dit liv. Du sætter dig selv først til en forandring og fokuserer på dine egne drømme og begær.

Når perioden med ingen kontakt er ovre vil du føle at du har fået et helt nyt syn på livet.

Du vil se at det ikke kun var ham der havde brug for luft – det havde du også. Bliv ikke overrasket hvis du indser at du slet ikke ønsker ham tilbage efter denne periode.

Når du er i et forhold eller lige efter et brud, er det svært at se realistisk på tingene.

Måske var det en række af ting der ikke fungerede, måske besluttede du dig for at overse ting alt for mange gange, og nu hvor du er væk fra ham indser du at han slet ikke var den rette for dig.

Uanset hvad der kommer ud af dette og uanset hvilke erkendelser du kommer frem til er reglen om ingen kontakt bestemt et forsøg værd, fordi du uden tvivl vil finde og opbygge en anden side af dig selv, som du vil elske og passe mere på end nogensinde.