Skip to Content

Hvad Siger Hans Kys Om Hans Følelser For Dig

Hvad Siger Hans Kys Om Hans Følelser For Dig

“Lad os sætte os ned at tale om vores følelser”, er ikke noget man normalt lige siger.
Jo jo, der findes da en undtagelse fra reglen, men mænd foretrækker at vise deres følelser i stedet for at tale om dem.

Hvis de er interesseret, vil de finde en måde at vise det for dig. Den mest enkle måde at gøre det på er at kysse dig.

Men hvad betyder hans kys om hans følelser for dig?

Et kys kan faktisk sige meget. Det kan sige mere end ord. Det afslører hans niveau af forelskelse han har overfor dig.

Det afslører han hengivenhed overfor dig. Det afslører han sande intentioner. Det giver svaret på spørgsmålet “Kan han virkelig lide mig?” Så du forstår, et kys kan sige mere end 1000 ord.

Dette er de forskellige typer af kys som er de perfekte afslørende tegn på hans ægte følelser for dig:

1. Et hurtigt kys med lukket mund

par udveksler et hurtigt kys

Jeres læber berører blot hinanden hurtgit som en måde at sig hej eller farvel på. Det er en perfekt måde at kysse den kvinde du er interesseret i, men der er en lille hage her.

Hvis han kysser dig sådan når i er alene er han fortsat usikker på hans følelser for dig. Men hvis han ingen problemer har med at hilse på dig med et kys foran andre mennesker, er han helt sikkert sikker på dig og er ligeglad med om resten af verden ser det.

2. Fransk kys

At tungekysse i begyndelsen af forholdet er et definitivt tegn på at han kan lide dig. De langvarige kys er normale i starten af et forhold, og du udsætter sex indtil du ved hvor i står.

Når i allerede er seksuelt aktive er disse kys et stort forspil. Vores læber er ekstrem følsomme og kys vores organer til live. Så, et fransk kys er en god måde at vise han finder dig attraktiv.

3. Kys på kinden

Den er en vanskelig. Det kan betyde at han er hengiven overfor dig og han kysser på kinden som et tegn på kærtegn.

På den anden siden kan det betyde at han blot kan lide dig som en ven, og han holder sin afstand.

Hvis han er ude efter mere end venskab, vil et kys på kinden blive ledsaget af et kram. Det er svært at opdage, det kommer an på situationen og de vibes han sender dig.

Alt i alt, tænk ikke over det, hvis han kan lide dig som mere end en ven vil han kysse dig på en anden måde, sådan du ikke behøver at stille spørgsmålstegn ved det.

4. Kys på panden

Kys på panden

Dette kys vil blot anses som platonisk hvis han gør det som en slags spøg. Normalt kysser venner ikke på panden, og det ville være rart hvis de gjorde.

Denne form for kys viser gensidig tillid og en dybere forbindelse. Det er den mest hjertevarmende form for kys fordi det dækker hans behov for at holde dig tryg, beskytte dig og have dig nær. Det viser det primale behov for en mand om at ville passe på den kvinde han er forelsket i.

5. Kys på halsen

Kys på halsen er både sexet og søde. Han ved at din hals er dit ømme punkt, og han bruger det for at skabe lidenskab. Hvis han kysser dig på halsen er det en måde at vise dig på at han vil have dig, og han vil have dig nu.

Men det er mere et tegn på begær end et tegn på emotionel intimitet, end hans kærlighed til dig. For at opdage hans kærlighed skal der være flere faktorer involveret, såsom din civilstatus, hans generelle opførsel overfor dig, hans generelle indsats osv.

6. Op og ned kysset

Denne form for kys er også kendt som spiderman kysset. Dette kys er virkelig specielt og kreativt, og en smule vanskeligt at forklare, så vi fandt lidt hjælp i Urban Dictionary:

“Et usædvanligt kys hvor i kysser hinanden i en op og ned position, er ofte noget der resulterer i at overlæben kysser underlæben og vice versa; det virker bedst når en af parterne allerede ligger ned på en sofa eller i en seng horisontalt.”

At give et kys så meget omtanke og arbejde betyder at han er villig til at lægge lige så meget arbejde i forholdet. Hans vigtigste agenda er at fylde dig med ærefrygt og gøre dig lykkelig.

7. Kys på hånden

Det er lidt usædvanligt, da vi ikke er i det 19. Århundrede længere. Men en mand gør det fordi han gerne vil imponere dig.

Han vil gerne opfattes som sød, så han bruger de gammeldags tricks fra den gamle skole. Eller også bruger han gammeldags tricks som en måde at sætte et smil på dine læber. Under alle omstændigheder er et håndkys et vældig sød måde at komme dig nærmere.

8. Kys på næsen

Mand og kvinde kysser næsen og krammer hinanden derhjemme

Denne form for kys er lidt underlig, men også for sød til ord. Det er en sød måde at vise kærtegn på, forudsat at du er dybt involveret i hinanden.

Lad os være ærlige nu – hvis en du lige har mødt gav dig et kys på næsen, ville du med det samme tænke, “mangler han en sikring på øverste etage?”

Men hvis i allerede har udviklet dybere bånd, er det mere end ok. Et kys på næsen er et tydeligt tegn på at i passer sammen når det kommer til at være lidt sød, og det er mere end perfekt.

9. Kys på øret

Denne form for kys indikerer fysisk intimitet. Præcis som halsen eller øreflippen er en af dine erogene zoner, og han ved præcis hvad han kommer til at opnå hvis han fortsætter med at nappe og kysse dig i øret.

Hvis i endnu ikke har haft sex, eller i ikke er istand til det lige nu, håber han at hans kys vil udløse din fantasi og vække din lidenskab.

10. Sjove kys

Måske stopper han halvvejs i tungekysset bare så han kan fortælle dig en vits eller noget sjovt han tænkte på, eller også gør han noget sjovt med læberne.

Han giver dig mange kys med lukket mund og du vil sandsynligvis ende med at grine hver gang. Og det var hans intention. At få dig til at grine. For at gøre dig lykkelig.

11. Kys på maven

Mange kvinder føler sig lidt selvbevidste omrking deres maveregion. Hvis du er en af dem og din mand kan lide at kysse dig på maven er det på tide at du begynder at slappe af.

Han er ikke på din krop med hans øjne. Han ser ikke de fejl du ser. For ham er du perfekt præcis som du er.

Et kys på maven kan også tyde på at han planlægger en fremtid med dig, ved at kysse det han forestiller sig som sit fremtidige barn.

12. “Kan du holde kæft” kysset

par i et forhold kys

Dette er hans måde at vinde en diskussion på eller sætte en stopper for en gang vrøvl.

Det er en af de mest effektive måder at få en kvinde til at tie stille på, og det er også den sødeste måde. Hvem kan blive gal på en mand som beviser hans sag med et kys?

13. Blæksptutte kysset

Hvordan man tolker dette kys afhænger af hvad du er interesseret i. Et “blæksprutte kys” inkluderer kys på munden eller andre steder på kroppen ved at give dig forsigte sugemærker.

Hvis du er med på det, vil det pirre dig, men hvis du ikke er med på det, føles det bare ubehageligt. Uanset hvad er hans intention af pirre dig og ikke at få dig til at føle ubehag, så brug det ikke imod ham.

14. Kys på dine bryster

Denne slags kys er, uden tvivl, meget seksuelle. Men der gemmer sig en hemmelighed bag dette – han er forkuseret på din nydelse.

Han vil have at du skal nyde det. Og han vil have at hans teknikker i soveværelset bliver bemærket.

15. Et kys på skulderen

Denne form for kys dækker både de fysiske og de følelsesmessige bånd som eksisterer mellem jer. Når han kysser din skulder, vil han på et ubevidst niveau, overgive sit hjerte, krop og sjæl til dig, og han siger tak for at du er der for ham til at læne sig op ad. Fremfor alt siger han at han stoler på dig og sætter pris på dig.

16. Kys på enhver centimeter af din krop

Sådanne kys er åbenbart tilknyttet et forspil, men det er ikke noget du gør med hvem som helst. Du kysser kun en andens krop når de betyder noget for dig.

Det er tegn på tilbedelse. Disse kys er utrolig intime og lidenskabelige. Og hvis du har mødt en der kysser dig sådan er du en meget heldig kvinde, fordi du har en mand ved din side som gemmer alle hans kys til dig.

Et interessant faktum om disse kys er at selv om du altid husker det første kys du havde med din partner, bliver det kun bedre og bedre i takt med at forholdet vokser.

Det bliver mere kærligt og mere lidenskabeligt og du får en dybere forbindelse med en.

Jeg håber at du har fundet ud af hvad hans kys siger om hans følelser for dig. At kysse en er det mest intime tegn på hengivenhed.

Det siger mere end 1000 ord. Du kan føle alle følelser i din hud. De kan fortælle dig hvor meget din partner er forelsket i dig.

De kan fortælle dig hvor meget han elsker dig. De kan fortælle dig hvor meget han tilbeder din krop.

Men husk at forhold er mere end kys, hygge og søde ord. Det kræver engagement, respekt, forståelse og betingelsesløs kærlighed for at få tingene til at fungere. Det er derfor det er nødvendigt at du også er tryg i alle andre aspekter af forholdet.

Hvis du har den rigtige mand ved din side, så lad ham kysse dig. Lad ham kysse dig ofte og på alle mulige måder.

Fordi kys er den bedste form for kommunikation, og jo mere i kysser jo nærmere kommer i hinanden.