Skip to Content

Før Du Forelsker Dig I En Pige Som Ikke Elsker Sig Selv, Bør Du Vide Dette

Før Du Forelsker Dig I En Pige Som Ikke Elsker Sig Selv, Bør Du Vide Dette

Hun vil være den beste kæreste du nogensinde har haft. Hun vil være tre personer i en: din bedste ven, partner og elsker.

Hun vil give dig al den kærlighed hun aldrig har været istand til at give sig selv. Hun vil få dig til at føle dig som den lykkeligste mand på jorden.

Men tag ikke hendes godhed for givet. Leg aldrig med hendes følelser, for hun har allerede været igennem meget.

Vær klar til at elske hende for jer begge, til dagligt at fortælle hende hvor smuk og fantastisk hun er, og en dag vil hun måske tro på dig.

Hver gang du fortæller hende at du er smuk, og hun afviser det, er det ikke fordi hun ønsker opmærksomhed. Det er fordi hun ikke tror på dig.

Hun ser ikke den samme personen du ser. Hun kan ikke se den skønhed som genspejler sig i hendes øjne eller glæden i hendes latter.

Hun ser øjne som er for små og hører en latter som er for høj. Hun kan ikke se at hun har et smukt ansigt, fordi alt hvad hun ser er en for stor næse og for små læber.

Hun kan ikke se at hun har en fantastisk krop, fordi hun ser strækmærker og fedt, der hvor der ikke er noget at se. Det er ikke fordi hun vil – det er fordi hun ikke kender til andet.

Hver gang du fortæller hende hvor fantastisk hun er og hun rødmer og ser væk, så vis hende at du mener det. Kys hende og bevis for hende at hun er det bedste der nogensinde er sket for dig.

Hver gang hun griner af dine komplimenter som var de en vits, så vis hende at det ikke passer.

Vis hende at du mener hvert eneste kompliment og lad hende ikke lave din kærlighed til en vittighed bare fordi hun er bange for den. Lad hende ikke grine sandheden væk bare fordi hun ikke tror på den.

Hver gang hun tror du er utro, er det ikke fordi hun ikke stoler på dig. Det er fordi hun ikke stoler på sig selv. Det er fordi hun er vant til ikke at være god nok og hun tror at du vil forlade hende, sådan som dem før dig.

Hun tror ikke på at hun er værd at passe på for det er sådan de andre har fået hende til at føle. Hun forestiller sig dig sammen med andre kvinder – som er smukkere, smartere og sjovere.

Hun fortsætter med at undre sig over hvorfor du stadig er der, for hvis hun var dig var hun gået for længe siden.

Hver gang hun falder, så vær der for at hjælpe hende op igen. Vær der for at opmuntre hende til at tro på sig selv igen. Vær der for at vise hende den kvinde som du ser.

Vis hende hvilken fantastisk, sej og stærk kvinde hun er. Vi hende den smumme kvinde du forelskede dig i, ikke den forvrængte version hun selv ser i spejlet.

Giv hende kærlighed, tid og tålmodighed fordi det at lære at være ok kan være svært, men at lære at elske sig selv når du hele livet igennem er blevet fortalt at du ikke er noget værd, er meget mere svært.

Hun sloges med fortiden hver dag, og har brug for din hjælp. Blå mærker kommer og går, men det er ekkoet af alle de onde ord som forfølger hende.

Lad hende ikke gå i seng og tro hun ikke er god nok. Lad hende ikke gå i seng uden at høre “jeg elsker dig”, for hun tænker hver eneste dag på om kærligheden stadig er der.

Hun tænker hver dag på hvad der gør at du bliver. Hvilket miraket som var skyld i at du valgte hende?

Det er op til dig at vise hende at det er hende der er miraklet – hun er grunden til at du vælger hende hver dag. At hun er årsagen til at du elsker hende vildt.

Og en dag, vil hun tro på dig. Hun vil endelig se den kvinde du ser og ikke den kvinde hun tror hun er.