Skip to Content

Hun Bør Være Din Prioritet, Ikke En Mulighed

Hun Bør Være Din Prioritet, Ikke En Mulighed

Lad os ikke tale udenom og indrømme, at det sker i mange tilfælde, at når en mand møder en god kvinde, så aner han ikke, hvad han skal stille op med hende.

Han ved ikke, hvordan han skal behandle hende, hvad han skal tænke, eller hvordan han skal opføre sig til at begynde med.

Nogle gange, når en mand møder en god kvinde, ved han med det samme, at han vil have hende i sit liv, men på en eller anden måde ødelægger han tingene.

Det sker ofte, at han begynder at overtænke og overanalysere alt, fra den mindste situation i sit liv, og han ender bare med at være giftig for sig selv og for kvinden.

På et tidspunkt synes han, at det er for tidligt at blive seriøs med livet, han er ikke klar, eller han er ikke villig til at slå sig ned eller binde sig til en enkelt kvinde, men han vil heller ikke gå glip af denne mulighed for at binde en fantastisk kvinde til sig selv.

Så han vil trække denne gode kvinde ind i noget, der måske er et forhold, men det er måske heller ikke et forhold.

Og det er bare forkert. Det er forkert på så mange niveauer.

Når du møder en god kvinde, og der er rod i dit hoved, er der en af to ting, du skal gøre: enten tage dig sammen eller lade hende gå.

Enten siger du til dig selv: “Det er det her, jeg har ventet på hele mit liv,” eller også siger du: “Hun er fantastisk, men jeg er ikke på samme side, så jeg lader det bare ligge.”

Når du er usikker på, om du vil binde dig eller ej, giver du ikke tomme løfter, du taler ikke med hende om fremtiden, og du planlægger ikke ting, hvis du ikke er klar til at få dem til at ske.

Man trækker ikke en god kvinde ind i noget, som man ikke selv aner, hvad er.

Du forvirrer hende ikke, og du holder hende ikke ved siden af dig og lader hende vente, indtil du er klar til at binde dig.

Nogle gange krydrer livet tingene for os, men andre gange er tingene ikke så komplicerede, forstår du?

Livet er lettere, når både lykke og sorg deles med den rigtige person.

Så når du møder den rigtige kvinde, skal du ikke komme med undskyldninger om, at du ikke er klar, eller at det ikke er det rigtige tidspunkt eller Gud ved hvad. Enten får du det til at ske, eller også lader du hende gå.

Der er kvinder, som elsker helhjertet, griner af hele deres hjerte, græder højt, ikke spiller spil og altid fortæller sandheden.

Der er kvinder, der får tingene til at ske for sig selv, kvinder, der ikke har brug for mænd til at fuldende dem i livet, og som ikke er bange for at leve deres liv fuldt ud; du ved, den slags kvinder, som din mor talte til dig om, og som din far sagde, du skulle gifte dig med?

Den slags kvinder er ikke bange for at binde sig til en enkelt mand.

De er ikke bange for at tilbringe resten af deres liv med en enlig mand eller opbygge en familie sammen med ham, for at investere i ham og deres forhold.

De er ikke bange for at sige “nej” til andre mænd og alle de andre muligheder.

Denne type kvinde bør være din prioritet, ikke en mulighed.

En sådan kvinde skal man ikke lyve for, spille med eller få til at tro, at hun har en fremtid med dig, når du selv er forvirret over, hvad du vil med dit liv.

Du fortjener denne type kvinde, når, og kun når, du ved præcis, hvad du vil have fra hende.

Når du møder en god kvinde, glemmer du alt om, hvorfor det ikke kunne fungere, og du begynder at tænke på, hvad du kan gøre for at få det til at fungere.

Du finder ikke på undskyldninger, men du gør dit bedste og får det til at ske. Du siger til dig selv, at dette er en enestående chance, og du vil ikke lade dig gå glip af den.

Når du møder en god kvinde, sætter du hende øverst på din prioriteringsliste. Der er ingen men’er, ingen andre muligheder, ingen julelege.

Når du møder en god kvinde, mander du dig simpelthen op.

Du begynder at bygge dit liv op, du begynder at bygge dig selv op, og du begynder at indse, hvad det vil sige virkelig at binde sig til nogen.

Endelig indser man, at man ikke er født til at vandre gennem livet, men til at finde sin anden halvdel og være lykkelig.

Jeg kan huske de ord, min mor sagde til min bror, da han var helt forvirret: “Hvis hun respekterer dig, hvis hun er loyal og generøs, venlig og klog, så lad hende ikke se nogen anden mand end dig.

Hvis hun er en god kvinde, skal du ikke lade hende vente på dig eller give hende plads til at tvivle på dine intentioner.

Du tager hendes hånd, du fortæller hende, hvor meget hun betyder for dig, og du sætter hende øverst på din prioriteringsliste.”

Hvis det ikke er en gylden filosofi om, hvordan man behandler kvinder, så ved jeg ikke, hvad det er.