Skip to Content

7 Ting, Som Selvstændige Kvinder Ønsker Af Mænd

7 Ting, Som Selvstændige Kvinder Ønsker Af Mænd

At være sammen med en uafhængig kvinde kan være det bedste forhold i dit liv, hvis du ved, hvordan du behandler hende rigtigt.

Men desværre virker det, som om mænd bliver skræmt af disse kvinder, så de bliver ved med at holde dem hen, indtil de bare beslutter sig for at stoppe.

Sagen med at date en uafhængig kvinde er, at du skal huske på, at hun ikke har brug for dig for at være komplet; det er hun allerede.

Men hun ønsker, at du skal være hendes bedste ven, hendes elsker og hendes ledsager resten af hendes liv, og der er ingen større ære end den – når en person, der har det helt fint alene, ønsker at have dig i sit liv.

Så for at holde din uafhængige kvinde glad og leve det fantastiske forhold fuldt ud, skal du læse listen over de ting, uafhængige kvinder ønsker fra mænd.

Respekt

Vi har brug for, at du respekterer vores tid, vores meninger og vores følelser. Hvis der ikke er respekt i et forhold, bliver vi helt sikkert ikke hængende. Det er ganske enkelt.

Vi værdsætter os selv, og vi har været igennem et helvede for at blive den bedste version af os selv, og der er altid plads til forbedringer.

Men hvis du negligerer vores meninger og behov, bare fordi du tror, at dit synspunkt er det eneste rigtige, vil du ikke have andet end det synspunkt tilbage til at varme din seng om natten.

Tid

Vi har brug for tid. Uanset kemien, forbindelsen eller den stærke følelse af tiltrækning, vil vi aldrig lukke dig ind i en fart. Vi er nødt til at være sikre på, at du er vores tid og kærlighed værdig.

Vi har lært at håndtere livet på egen hånd, og det er virkelig skræmmende at lukke nogen ind.

Så vær tålmodig og giv os tid til at finde ud af, om du er den ægte vare.

Medfølelse

Selvom vi måske ser kolde og fjerne ud, er vi det bestemt ikke. Der er en grund til, at vi lukker af for vores følelser, og en grund bag de mure, vi har bygget. Så hvis vi skal lukke dig ind, er du nødt til at vise os, at du holder af os.

Ord betyder intet, hvis de ikke følges op af handling, så vis os din medfølelse, vis os kærlighed.

Og tro mig, der er ikke noget mere sexet end ægte, rå følelser og kærlighed.

Frihed

Det er ikke bare noget, vi ønsker, det er noget, vi virkelig har brug for. Vi har brug for alenetid, og det betyder ikke, at vi ikke elsker dig, eller at vi er blevet trætte af dig.

Det betyder bare, at vi har brug for det for at få styr på os selv, lukke ned og så komme op på hesten igen.

Når du først har forstået, at vi ikke er utro eller forsvinder, når vi tager os lidt tid alene, vil vi elske dig endnu mere.

Ærlighed og realitet

Ingen spil, ingen manipulationer. Hvis vi ville spille spil, ville vi gå ud og have et one-night-stand eller have det sjovt med en tilfældig fuckboy.

Men hvis vi virkelig er interesserede i dig, har vi brug for, at du er ægte og ærlig.

Vi har brug for at vide, at dette ikke bare er endnu en udfordring for dig, hvor du skal vinde en uafhængig kvinde og spøge dig ud. Vi har brug for at vide, at du virkelig mener det.

Kærlighed

Vi kan stadig blive såret, uanset hvor stærke og uafhængige vi er. Vi bliver såret, hver gang du tror, at vi sætter vores karriere før dig.

Vi bliver sårede, hver gang du tvivler på vores kærlighed, fordi vi ikke er som dine andre veninder.

Og du skal vide, at når vi elsker, så elsker vi betingelsesløst. Når vi beslutter os for at lukke nogen ind, så lukker vi dem helt ind.

Der er ingen halvhjertet kærlighed, når det kommer til os, og vi forventer intet mindre end det, vi giver.

Så vær sød at elske os og passe på vores hjerter, for de er meget blidere, end de måske ser ud til.

Uafhængig mand

Vi har brug for en, der forstår os. En, der vil forstå, at vi ikke har brug for at sms’e 24/7 og tilbringe hvert eneste øjeblik af fritiden sammen.

En, der vil forstå, at bare fordi vi arbejder på vores karriere, betyder det ikke, at vi ikke vil arbejde på vores forhold. En, der vil matche vores vildskab.

En, der kan tage vare på sig selv og ikke forventer, at vi skal udfylde deres mors sko.

Vi har brug for en partner, en ligeværdig. En mand, der ved, at bare fordi vi er to individer, betyder det ikke, at vi ikke stadig er én.