Skip to Content

De 6 Bedste Måder At Blive Det Eneste, Han Tænker På

De 6 Bedste Måder At Blive Det Eneste, Han Tænker På

Prøv at være det første, han tænker på, når han vågner, og det sidste, han tænker på, når han skal sove. Vil du ikke gerne være sikker på, at din fyr savner dig, ligesom du savner ham?

Forhold ville være så meget lettere, hvis du vidste med sikkerhed, at han savner dig og tænker på dig hele tiden. Men sådan fungerer det selvfølgelig ikke, så du må spekulere på, om han kan lide dig lige så meget, som du kan lide ham.

Hvis du virkelig vil have ham til at blive ved med at være hooked på dig og tænke på dig hele tiden, skal du først og fremmest have selvtillid. Du skal have det godt med dig selv og lade den følelse komme til udtryk.

Folk vil forstå dig på en anden måde, når de ser, at du elsker og respekterer dig selv.

Giv slip på den skøre taktik med at ignorere ham og hans opkald, for nogle gange vil han ikke undre sig over, hvorfor du ikke har ringet. Han vil bare antage, at du har travlt og lade dig være i fred. Så det virker ikke altid, og faktisk kan du bevidst distancere dig fra ham.

Hvis du virkelig vil have ham til at tænke på dig, som du tænker på ham, kan du i stedet prøve at gøre nogle af disse ting:

1. Dril ham før arbejde

Hvis du begynder at drille ham tidligt om morgenen, vil han tænke på dig hele dagen. Lad, som om du leder efter noget, og bøj dig et par gange, så han kan nyde din ryg. Hvis du har noget kort på, bliver stemningen også varmere, og han ringer måske til sit kontor for at fortælle, at han er syg og har brug for lidt tid til at komme sig. Og gæt, hvem der vil “hjælpe” ham i det eventyr?

2. Forbliv mystisk

Hvis din fyr ved alt om dig, kommer han til at kede sig på ingen tid. Så hold nogle ting for dig selv. Hvis du var ude med dine venner, behøver han ikke at vide alt om, hvad I lavede. Det er noget, der kun er forbeholdt piger, og hvis du fortæller ham, at det var en hyggelig aften uden detaljer, vil det få ham til at tænke mere på dig. Måske vil han endda spekulere på, om der var nogle fyre, der lagde an på dig, eller om du flirtede med dem.

3. Vær uafhængig

Der er ikke noget mere sexet end en stærk og uafhængig kvinde. Hun ved, hvad hun vil have, hvornår hun vil have det, og hvem hun vil have det med. Alle mænd vil være tiltrukket af en kvinde som hende, fordi de vil beundre hende og se hende håndtere livssituationer på den nemmest mulige måde. Hvis du tror, at du ikke er stærk nok, så lad, som om du er det foran ham. Lad ham aldrig tro, at du bare er en marionetdukke, han kan kontrollere, men vær stolt af det, du er.

4. Kys ham længere end normalt

Er din mand på vej ud af huset og prøver at finde bilnøglerne? Tag dem, læg dem i din skjorte, og fortæl ham, at han skal gøre sig fortjent til dem med et kys. Når han læner sig frem for at kysse dig, skal du ikke lade ham slippe så let. Kys ham mere end normalt på den mest sensuelle måde, du kender. Og når du kan se, at han vil have mere, så ring med nøglerne foran hans øre og mind ham om, at han kommer for sent på arbejde. Det vil helt sikkert få ham til at tænke på dig hele dagen, og han vil ikke kunne vente med at komme hjem.

5. Rør ved ham (på en måde, som kun du kender)

Når du rører ved ham, så lad det ikke være en normal berøring. Det skal være noget, der giver ham kuldegysninger, men samtidig vil han have det godt med det. Hvis du også kender de steder, hvor han er meget følsom, så prøv at røre ham blidt der, og jeg er sikker på, at han vil tænke på dine berøringer hele dagen. Det er sandt, at han kan lide alle dine berøringer, og han vil altid have det godt, når du gør det.

6. Send ham en sms (men på en bestemt måde)

Når du skriver til ham, er målet, at han tænker på dig resten af dagen. Så gør det på en måde, som kun du kender. Fortæl ham, at du har en overraskelse til ham, når han kommer hjem, men fortæl ham ikke, hvad du har forberedt. Du kan bare antyde, at det inkluderer dig (uden tøj) og noget mad. Han vil blive så tændt, og han vil tælle hvert minut, indtil arbejdsdagen er slut, for at komme hjem og se, hvad du har forberedt til ham.