Skip to Content

Hold Dig Til En Pige Som Tror Hun Er Svær At Elske

Hold Dig Til En Pige Som Tror Hun Er Svær At Elske

En pige som hende er ikke som alle de andre.

Hun er stærk, selvstændig, og hun ved hvad hun vil med hendes liv. Du kan elske eller hade hende, men det vil ikke påvirke hendes afgørelser.

Hun kender hendes værdi, og hun vil ikke acceptere noget mindre end hvad hun fortjener. Nogle tænker måske at hun er hjerteløs, og kun tænker på hendes egne følelser.

Men det er så forkert. Hun har været igennem så mange dårlige ting i livet, og de gjorde hende til den hun er nu. Hun ved at hun ikke kan stole på folk, at tillid er noget der skal fortjenes.

Når hun elsker, går hun all-in.

Men når hun hader, skal du passe på dig selv, for hun giver ikke op før hun har bevist at hun har ret. Inderst inde, så ved hun at dem omkring hende aldrig vil være i stand til at se hendes sande ansigt.

Hendes udseende og hendes personlighed tiltrækker folk som vil brug tid sammen med hende, men hvis de ikke forbliver med hende længe nok, vil de aldrig indse hvilken fantastisk person hun er.

Og netop derfor, bør du blive hos hende. Vis hende at du vil ses med hende på et dypere plan.

Vis hende at den måde hun ser ud på ikke er det vigtigste i verden. Hjælp hende med at indse at kærlighed ikke behøver at være så besværlig.

Du skal blot omfarvne den følelse som noget naturligt. Og så vil alt være perfekt derefter.

Vis hende at du ønsker at kæmpe for hende, og udforske hende på et dybere niveau.

Fortæl hende at hun ikke er svær at elske og at det blot er hendes fantasi. Fordi du er aldrig svær at elske for den rigtige mand.

Hvis han er den rigtige vil han elske dig også på dine dårlige dage. Han vil være der med dig på de dage hvor du ikke selv kan stå oprejst.

Og det er ikke kun fordi han elsker dig. Det er også fordi han vil have at du skal komme tilbage på sporet igen.

Jeg ved at det vil være svært at elske en som slet ikke ønsker det fra begyndelsen.

Men på samme tid, ved at vise hende din kærlighed, vil hun tillade sig selv at give slip. Hun ved nedbryde alle de skærme hun havde for at beskytte sig selv. Hun vil vise dig at hun kan være lige så forelsket som dig.

Og i disse øjeblik vil du indse at alt det du har ofret for hende var det værd. Du vil indse at du får alt det du har drømt om.

En pige som lever for at elske. En som ikke vil lade en dag gå uden at fortælle dig hvor meget hun elsker dig.

Og hvis du skulle være så heldig at finde sådan en kvinde, foreslår jeg at du passer på hende. Ikke fordi hun ikke er som alle andre kvinder, men fordi at hun er istand til at give dig mere end du nogensinde troede du ville få fra kærlighed.

Vælg den kvinde som vil få det at elske til at føles som hjemme, og uanset hvad du gør, så lad hende aldrig gå!