Skip to Content

8 Sextips Der Vil Få Ham Til At Skrige Og Tigge Om Mere

8 Sextips Der Vil Få Ham Til At Skrige Og Tigge Om Mere

I vil nok alle være enige med mig i at sex er en vigtig del af vores liv. Derfor, for noget så vigtigt, er det en god ide at gå ekstra langt og gøre det til en utrolig oplevelse.

Hvis du ikke er helt sikker på hvordan du gør, så er der her nogle fantastiske tips til at få en uforglemmelig seksuel oplevelse som vil få din mand til at skrige og bede om mere.

Ingen problem, du vil takke mig senere!

1. Tag det roligt

Selv om det ikke er noget jeg behøver at minde dig om, så er der mange der tit glemmer det, og så vil det hele være ovre på et sekund. De glemmer at nyde hvert et kys, hver berøring og hvert støn.

Så mit forslag er er at tage det så roligt som muligt. Nyd hvert et kys du giver din mand. Forsøg at slikke på forskellige dele af hans krop og gør det langsomt mens du snakker beskidt til ham.

Få ham til kun at have øjne for dig, og få ham til at indse hvor utrolig heldig han er at møde en pige som dig.

2. Sex på sofaen 

Hvorfor skal i gå i soverværelset hver gang du er kåd? Gør det hvor som helst, det vil definitivt få adrenalinen til at stige. I kan også prøve at gøre det nogle forbudte steder, som på et fly, eller i en biograf.

Hvis du vælger at gøre et hjemme, kan du gøre det på sofaen. Tænk på at i ser en film under et tæppe og at du pludselig føler fingre på dig.

Det er der du har brug for at tage kontrollen og sætte dig i hans favn, giv ham ikke nogen glæde ved at røre dig med mindre du siger det. Jeg er sikker på at han bliver vild når han er så tæt på dig, men allevel langt fra dig.

3. Sex foran et spejl

Forestil dig det – når du kan se hvad i begge gør foran spejlet, så er chancen stor for at i vil nå klimaks ret hurtigt. Fordelen med sex foran spejlet er at du kan se ting du ikke ville have været i stand til at se hvis i bare havde almindelig sex.

Så, hvis du ikke har et spejl i nærheden af soveværelset, så sørg for at du køber et, eller hæng det i loftet hvis det er nødvendigt. Tilfredsstillelse er 100% garanteret!

4. At snakke under et blowjob

Er der noget mere hot end en kvinde der snakker beskidt mens hun giver et blowjob, og kigger i hendes partners øjne? Hmm, det tror jeg ikke.

Dette trick vil få enhver mand til at tigge om mere fordi du vil være med til at gøre hans fantasi virkelig, og han vil ikke være istand til at skjule for begejstret han er. Bare sørg for at du tager det stille og roligt og gør det så godt du kan.

5. Lad ham vide hvad du vil

Når en mand får hans dosis af lykke (orgasme) så vil han gøre alt for at tilfredsstille hans kvinde. Så, scenen er din!

Fortæl ham hvad du vil have at han skal gøre ved dig og støn mens han gør det, for at vise ham at du kan lide det. Han vil føle sig som en superhelt når han ved at du stønner på grund af ham. Det er et stort turn-on!

6. Du burde blive bundet 

hvis du føler dig tryg ved det, så lad din mand binde dig til sengen. Det kan for eksempel være med nogle sexede håndjern og på den måde kan du tage forholdet til et helt nyt niveau.

Dette vil betyde at han er den der har kontrollen mens du bare er istand til at nyde, når han lader dig. Denne sexede leg kan tænde ham så meget at det vil være sekunder der adskiller ham fra en orgasme.

7. Sex under bruseren

Hvis du ikke har prøvet denne form for sex, så foreslår jeg at du prøver. Tænk på hvor godt i vil se ud nøgne og våde, men vandet løber ned over din krop.

Bare at se på en våd og nøgen krop vil gøre ham virkelig kåd, så det er noget du kan gøre for at krydre dit sexliv. Og den store finale er når du “tilfældigvis” taber sæben. Stol på mig, det virker hver gang.

8. Leg med hans balder

Ok piger, der er en del af en mands krop som ikke bør negligeres – hans balder. Når du giver ham et blowjob, så må du ikke kun fokusere på hans penis, fordi hans balder er også en del af hans krop. Og med de rette teknikker kan du få ham helt op i skyerne. Dette er et utrolig følsomt område, og hvis det behandles på den rigtige måde, kan det virkelig få ham igang!