Skip to Content

Forbliv Single Indtil Du Finder En Mand Der Gør Disse 18 Ting

Forbliv Single Indtil Du Finder En Mand Der Gør Disse 18 Ting

1. Han beder om din mening

Fordi sådan en mand allerede ser dig som en del af hans verden og han gerne vil tale med dig om de vigtigste ting i hans liv.

2. Han presser ikke på efter sex

Når en mand er forelsket i en kvinde, presser han ikke efter noget, specielt ikke sex. Han vil vente på at du er klar og så elsker han med dig på den mest sensuelle måde, fordi han gerne vil at du har det godt.

3. Han vil møde dine forældre

Hvis en mand elsker dig, vil han gerne møde de personer som han formet dig til den kvinde du er nu. Hans forhold til dine forældre vil være vigtige for ham, og han vil forsøge at vise at han elsker dig ubetinget.

4. Han vil på ingen måde misbruge dig

En sådan man vil aldrig misbruge dig, følelsesmæssigt eller fysisk. Han ved hvilken kvinde der er ved hans side og han vil aldrig skuffe dig. Han vil behandle dig som du fortjener, og det ændrer sig aldrig.

5. Han kan lide dine venner

En sådan mand ved at dine venner var en del af dit liv før ham og han vil derfor sætte lige så meget pris på dem som hvis de var ahns. Han vil aldrig forsøge at isolere dig fra dem eller forsøge at skændtes med dem.

6. Han respekterer dig

Han respekterer dig som en kvinde og som et menneske. Han sætter pris på din ærlighed og han vil gøre alt for at få det til at fungere mellem jer. Hver eneste indsats du gør betyder alt for ham, og han vil altid give dig kredit for det.

7. Han husker de små ting 

Måske er det ikke alle fyre som finder det vigtigt at huske alle de små ting om den pige de går ud med, men faktum er at det er de små ting der tæller allermest. En rigtig mand anerkender dette.

8. Han vil aldrig nedgøre dig

For en mand som ham er du hans eneste valg, lyset for enden af tunnelen og regnbuen efter regnvejret. Din lykke vil væremere vigtig end hans egen og han vil altid gøre hvad der er bedst for dig.

9. Han aflyser aftaler for at være sammen med dig

Når du er den der betyder allermest for ham, aflyser han hans aftaler for at være sammen med dig. Ved du hvorfor? Fordi der er ingen andre steder han hellere vil være, end i dine arme.

10. Han holder dig stolt i hånden

Det han allerbedst kan lide er at holde din hånd når i går på gaden. Han elsker at andre kigger på jer og tænker at i er et perfekt par. Og følelsen af din hånd i hans får ham til virkelig at udstråle hvor meget han elsker dig.

11. Han er ikke jalous

Han er ikke jalous fordi han ved hvor meget jalousi kan skade et forhold. Det er derfor han vil forsøge at håndtere tingene på en rolig facon og spørge dig om der er noget der går dig på. Han vil altid spørge, og ikke antage.

12. Han forsøger at få dig til at le

En ægte mand vil altid forsøge at få hans partner til at le. Han ved at det at le gør at man får det bedre, og det vil han altid forsøge at gøre i dit nærvær. Han forsøger at imponere den pige som han virkelig kan lide, og går gerne den ekstra mil for hende.

13. Han stopper aldrig med at prøve 

En man som dette vil aldrig stoppe med at forsøge fordi han ved at han mister dig, hvis han gør. Så han vil forsøge at få dig til at smile, føle dig godt tilpas og forkæle dig. Når alt kommer til alt er det hvad enhver pige fortjener, ikke?

14. Han bakker op om din karriere

Når en mand syntes at en kvinde er vigtig, vil han støtte hende i alt hvad hun gør, inklusive hendes karriere. Og det er utrolig vigtigt fordi der er så mange fyre der ikke støtter deres kærestes arbejde fordi de er jalous på hende. Hvis du finder en mand der støtter dig sådan her, så lad ham aldrig gå.

15. Han vil kunne lide dig, selv i din værste udgave 

Han er ligeglad med hvordan du ser ud den dag fordi han elsker dig. Han ved at vi alle har dage hvor vi er triste og ikke har lyst til noget. Men en rigtig mand vil elske dig som du er, for han elsker hele pakken.

16. Han kysser dig offentligt

En rigtig mand vil aldrig være flov over at kysse dig foran hans venner, eller andre. Ved at gøre det, vil han at du ved hvor meget du betyder for ham og han er heldig med at have dig i hans liv.

17. Han siger til dig at du er smuk selv når du ikke har makeup på 

Det er lige meget for ham om du ser dødlækker ud med makeup og høje hæle. Han elsker den virkelige dig. Han elsker hver enkelt hår på dit hovede og hver en rynke. Og han vil at du har det godt med dig selv.

18. Han viser at han er stolt af dig 

Når du udretter noget stort, vil han altid fortælle dig hvor stolt han er af dig. Han vil altid være din bedste ven og støtte, i alt hvad du gør. Og med ham vil du føle det som om du har vundet i lotto.