Skip to Content

Bliv Single, Indtil Du Finder En Mand, Der Gør Disse 18 Ting

Bliv Single, Indtil Du Finder En Mand, Der Gør Disse 18 Ting

1. Han spørger om din mening

Fordi en mand som denne allerede ser dig som en del af hans verden, og han vil gerne tale med dig om de vigtigste ting i hans liv.

2. Han presser ikke på med sex

Når en mand er forelsket i en kvinde, vil han ikke presse på med noget, især ikke med sex. Han vil vente på, at du er klar, og så vil han elske med dig på den mest sensuelle måde, fordi han ønsker, at du skal føle dig godt tilpas.

3. Han vil gerne møde dine forældre

Hvis en mand elsker dig, vil han gerne møde de mennesker, der har hjulpet dig med at forvandle dig til den kvinde, du er nu. Hans forhold til dine forældre vil være af stor betydning, og han vil forsøge at vise dem, at han elsker dig betingelsesløst.

4. Han vil ikke misbruge dig på nogen måde

En mand som denne vil aldrig misbruge dig, hverken følelsesmæssigt eller fysisk. Han ved, hvilken slags kvinde han har ved siden af sig, og han vil aldrig svigte dig. Han vil behandle dig på den måde, som du faktisk fortjener, og det vil aldrig ændre sig.

5. Han kan lide dine venner

En mand som denne ved, at dine venner var en del af dit liv langt før ham, og derfor vil han værne om dem, som om de var hans. Han vil aldrig forsøge at isolere dig fra dem og vil heller ikke forsøge at få dig til at slås med dem.

6. Han respekterer dig

Han respekterer dig som kvinde og som menneske. Han værdsætter din ærlighed og har viljen til at få alt mellem jer to til at fungere. Hver eneste indsats, som du gør, betyder alverden for ham, og han vil altid give dig kredit for det.

7. Han husker de små ting

Måske synes nogle fyre ikke, at det er vigtigt at huske de små ting ved den pige, de dater, men faktum er, at de små ting betyder mest. Og det vil en rigtig mand erkende.

8. Han vil aldrig sætte dig ned

Faktisk vil du for en mand som denne være hans eneste mulighed, lyset for enden af tunnelen og regnbuen efter regnen. Din lykke vil være vigtigere end hans egen, og han vil altid gøre det, der er bedst for dig.

9. Han aflyser sine planer for at være sammen med dig

Når du er den vigtigste person for ham, vil han aflyse alle sine planer for at være sammen med dig. Og ved du hvorfor? Fordi der ikke er noget sted, han hellere vil være end i dine arme.

10. Han holder stolt din hånd

Det, han holder allermest af, er at holde din hånd, mens I to går ned ad gaden. Han elsker at se andre se på jer og tænke, hvilket fantastisk par I er. Og følelsen af din hånd i hans får ham til at skrige fra hustagene, hvor meget han elsker dig.

11. Han er ikke jaloux

Han er ikke jaloux, fordi han ved, hvor meget jalousi kan skade et forhold. Derfor vil han forsøge at håndtere tingene på en rolig måde og spørge dig, hvis der er noget, der generer dig. Han vil altid spørge og aldrig lave formodninger.

12. Han forsøger at få dig til at grine

En rigtig mand vil altid forsøge at få sin partner til at grine. Han ved, at grin får folk til at føle sig bedre tilpas, og han vil altid forsøge at gøre det i dit nærvær. Sagen er, at han forsøger at imponere den pige, han virkelig kan lide, og han har ikke noget imod at gøre det ekstra for hende.

13. Han holder aldrig op med at prøve

En mand som denne vil aldrig stoppe med at prøve, fordi han ved, at han vil miste dig, hvis han gør det. Så han vil forsøge at få dig til at smile, få dig til at føle dig godt tilpas og forkæle dig. I sidste ende er det jo det, som enhver pige fortjener, ikke?

14. Han støtter din karriere

Når en mand finder en kvinde vigtig, vil han støtte alt, hvad hun gør, herunder hendes karriere. Og det er ekstremt vigtigt, fordi der er så mange fyre, som bare ikke vil støtte deres dames job, fordi de er for jaloux på hende . Hvis du finder en mand, der støtter dig på denne måde, må du aldrig lade ham gå.

15. Han vil kunne lide dig selv i din værste udgave

Han vil ikke have noget imod, at du ligner et rod, fordi han elsker dig. Han ved, at vi alle sammen nogle gange har dage, hvor vi føler os nede, og hvor vi ikke har lyst til at gøre noget som helst. Men en rigtig mand vil elske dig, præcis som du er, fordi du er hele pakken.

16. Han vil kysse dig i offentligheden

En rigtig mand vil aldrig skamme sig over at kysse dig foran sine venner eller andre i offentligheden. Ved at gøre det vil han have, at du skal vide, hvor meget du betyder for ham, og at han er så velsignet over at have dig i sit liv.

17. Han fortæller dig, at du er smuk, selv om du ikke har make-up på

For ham er det ligegyldigt, om du er klædt til at slå ihjel, har tung makeup i ansigtet og høje hæle på. Han elsker den rigtige dig. Han elsker hver eneste lok af dit hår om morgenen og hver eneste rynke i dit ansigt. Og han ønsker, at du skal føle dig godt tilpas i din egen hud.

18. Han viser, at han er stolt af dig

Når du får store ting til at ske, vil han altid fortælle dig, hvor stolt han er af dig. Han vil altid være din bedste ven og støtte dig i alt, hvad du gør. Og sammen med ham vil du føle, at du har vundet i lotteriet.