Skip to Content

Han Er Ikke Værd At Kæmpe For Hvis Han Gør Disse 10 Ting

Han Er Ikke Værd At Kæmpe For Hvis Han Gør Disse 10 Ting

Det er altid frustrerende at møde en som først virker som en rar fyr, og et par dage efter bliver en skiderik. Jeg mener, vi har alle haft dårlige kærester.

Jeg havde MANGE – og jeg glemte hvad jeg havde lært fra mine tidligere forhold. Jeg hører mine venner tale om deres fornærmende partnere og det fik mig til at tænke på alle de personlighedstræk de har til fælles.

Selvfølgelig, misforstå mig ikke, dine følelser er ikke altid nok, så du har også brug for at investere tid og energi på at arbejde med dit forhold, men nogle gange er det bare ikke det værd.

Så her er 10 tegn på at du bør stoppe med at kæmpe for jer begge.

1. Han gør grin med de ting du elsker

Har du overhovedet fortalt ham hvor sårende det er? Måske du har fortalt ham at det er noget (eller nogen) der betyder meget for dig fordi det gør dig mere lykkelig og han begyndte at grine som om det var det bedste vits i verden.

Jeg ville ikke engang have orket at forsøge med sådan en person, fordi de er ikke åbne nok til at respektere det andre kan lide og ikke kan lide. Hvis du fortæller ham at du vil i teateret og han griner hyklerisk af dig, bør du bare gå din vej.

Dette er en åndsvag situation som vil ske flere gange end du tror.

2. Han er ejesyg

Som du sikkert ved, så er det at være ejesyg faktisk manipulation i forklædning. Det er allerede for sent. Det starter måske med et par udbrud af jalousi, og han vil nok forklare det med at han vil bruge mere tid med dig. Men pludselig forvandles det til et konstant behov for opmærksomhed hvor han kontrollerer dit liv.

Du så det ikke engang komme. Vær sød ikke at tage det som et tegn på kærlighed, fordi på et tidspunkt vil det forvandle sig til en krænkende opførsel og du vil ikke engang være i stand til at gå ud alene, fordi det føles som om han holder dig fanget!

3. Han misbruger dig følelsesmæssigt

Selv om det ikke er fysisk, er det stadig et misbrug, som kan skade dig endnu mere end hvis han slog dig, tro mig. At fortælle dig at du er værdiløs og at han kunne have klaret sig meget bedre uden dig er ikke kærlighed.

At snakke om hans tidligere forhold og hvordan han savner sin eks for at gøre dig jalous eller ked af det er ikke kærlighed. Den forfærdelige sandhed er at du ikke kan fikse det.

Hvis han ser at du har fået nok af det, vil han måske stoppe i lidt tid fordi han ikke vil at du forlader ham, men lad dig ikke narre! Krænkende mennesker giver ikke op så hurtigt. De vil fortsætte indtil deres offer er nede på knæ.

4. Du er ikke lykkelig

Du føler dig ulykkelig og urolig når du er nær ham, fordi du ved at han snart vil gøre noget som gør dig ked af det. Derfor låser du dig selv inde på værelset mens du græder dig ihjel, men det hjælper ikke fordi du er ensom – selv når du er ved hans side.

Du føler dig altid ensom og det spiller ingen rolle hvad andre siger til dig, det er meget værre end at være single. Måske du endda lægger så meget arbejde og indsats ind i forholdet at det får dig til at føle dig elendig!

Hvis der kun er en af jer der kæmper for at få det til at fungere, er det dømt til at falde sammen. Er ked af at sige det, men det er sandheden. Så spar på din energi – han er ikke det værd.

5. Han har været dig utro flere gange

Det typiske “Åh, men babe det var en fejl! Jeg kan forandre mig!” virker ikke længere. Han har bedraget dig så mange gange at du har mistet overblikket. Det eneste du kan gøre her er at gå fordi han vil blot forstætte med at komme med dårlige undskyldninger.

Kan du virkelig opbygge et meningsfyldt forhold efter der er en der har været dig utro? Det tror jeg ikke.

"He’s Not Worth Fighting For If He Does These 10 Things "

6. Han er en psykotisk løgner

Hvordan kan du vide hvis en person er en psykotisk løgner? Enkelt, de lyver om alt! Deres ultimative løgn er “jeg elsker dig” fordi psykotiske løgnere er mennesker der føler at de er tvunget til at sige og gøre noget på minuttet.

Hvis han fortæller dig at han elsker dig og i det næste øjeblik går ud og forfører en anden kvinde, er han en psykotisk løgner. Du kan ikke kurere ham, uanset hvor meget du gerne vil. Dette er ikke noget du kan lave om ved ham.

7. Du er hans “andet valg”

Han har allerede en kæreste, men lover at han vil forlade hende for at være med dig. Er han gået fra hende? Nej. selv om han var, hvad får dig så til at tro at han vil forandre sig efter han er blevet din kæreste?

Han kan ikke på magisk vis forandre sin personlighed, uanset hvor meget du ønsker det. Han vil være dig utro, og hvorfor vil du have al den ekstra smerte i dit liv? Det er meget bedre at gå fra ham.

8. Han har ingen ambitioner

Dette kan trække jer begge helt ned! Hvis du ikke ved hvad det betyder, så tænk over det. Tænk hvodan han tilbringer hans dage på sofaen i jeres lejlighed, og laver ingenting. Vil du virkelig brug din tid og indsats på en hvis største ambtion er at sidde og se den næste kamp i fjernsynet?

Måske er det den eneste grund til at han vågner om morgenen! Ok, jeg overdriver måske lidt, men du burde være sammen med en som ønsker at investere i deres personlige forbedring og inspirerer dig til at blive en bedre person selv.

9. Han er ikke der for dig når du har brug for ham

Du har været syg og ringer til ham for at spørge om han kan komme med medicin fra apoteket, men alt hvad han gør er at grine og sige at du er for krævende. Søde, hvorfor har du været sammen med den skiderik så længe?

Der er en der vil være der for dig uden at du behøver at ringe til dem. Der er en der vil ringe og spørge dig om hvordan du har det og om du har brug for hjælp med noget. Du burde lede efter den type af mand – ikke spilde tid og energi på en narcissistisk misbruger.

10. Du er den sidste der er i hans tanker

Dette betyder alt og er meget vigtigere end dig og jeres forhold. Han ditcher jeres date på på grund af en forboldkamp? Eller fordi han ikke er villig til at gøre en indsats for at komme ud af huset?

Jeps, det er det jeg mener. Hvis han virkelig vil være sammen med dig vil han sætte mere pris på hvert eneste sekund han har sammen med dig!

Hvis din partner ikke opfører sig efter dine standarder, behøver du ikke at være den eneste der kæmper for at få det til at fungere! Vellykkede forhold er baseret på kærlighed, tillid, ærlighed og gensidig engagement. Hvis du gør alt alene er det på tide at give slip.