Skip to Content

6 Tidlige Tegn På At Han Kan Have Følelser For Dig

6 Tidlige Tegn På At Han Kan Have Følelser For Dig

1. Han kan ikke lade være med at smile når han er i nærheden af dig.

kæreste og veninde i en samtale

Når der er en du kan lide kan du ikke lade være med at smile når du ser dem. Din underbevisthed sender dig signaler om at den person som nærmer sig er en som kan være vigtig for dig.

Hvis de konstant smiler når de taler til dig er det et soleklart tegn på at de har tænkt på dig. Selv om han næsten ikke kender dig har han højst sandsynlig tænkt sig at tale til dig, og det er grundet til det søde smil han giver.

Et smil er et af de første tegn på at der er en der tænker på dig.

2. Han vil have dig i nærheden.

Han vil komme med undskyldninger for at være i nærheden af dig. Han vil støde ind i dig ved et uheld. Du vil se ham meget mere end du gjorde før. Hvis du er ude og spiser brunch med fælles venner vil han finde en måde hvor han kan sidde ved siden af dig eller på den anden side af bordet. Han vil have dig i nærheden.

3. Han ser på dig når han tror at du ikke ser på ham.

mand ser på kvinden på afstand

Når i er det samme sted er han altid i nærheden så han kan se dig. Men hver gang jeres øjne mødes, ser han væk selvom det er tydeligt at han stirrede på dig. Du kunne næsten føle hans øjne stirre på din ryg. Han vil ikke have at det er for åbenlyst, så han virker cool med det.

4. Tilfældige beskeder.

Han vil sende beskeder til dig uden nogen speciel grund, bare for at have kontakt med dig. Han vil måske endda komme med undskyldninger for at sende dig en besked, såsom at spørge om navnet på den tv serie du nævnte sidste gang i talte sammen, eller også sender han dig sjove beskeder. Hvis han tit sender beskeder tit er der en god chance for at han er interesseret i dig. Måske er han ikke klar til at indrømme det, man hans handlinger siger mere end ord.

5. Det er viktigt at dine venner kan lide ham.

Han siger altid mere end hej når han møder dig og dine venner.
Han stiller spørgsmål og er interesseret i at høre om dig. Han vil at de kan lide ham fordi han ved at det er den bedste vej ind i en piges hjerte hvis vennerne kan lide ham.

6. Han bliver jalous hvis der er andre mænd omkring dig’.

mand lytter til en kvinde i baren

Du taler måske til din bror eller en anden nær ven, men hvis han ikke kender dem vil han begynde at opføre sig underligt. Hans ansigtsudtryk vil forandre sig. Han vil begynde at føle sig fjern i samtaler eller også vil han spørge dig om hvem du talte med.