Skip to Content

Gud Giver Dig Ikke Den, Du Ønsker, Han Giver Dig Den, Du Har Brug For

Gud Giver Dig Ikke Den, Du Ønsker, Han Giver Dig Den, Du Har Brug For

Vi tror alle, at vi er dem, der ved, hvad der er bedst for os, og du er ingen undtagelse.

Jeg er sikker på, at du har regnet det hele ud og er overbevist om, at dit liv ville være helt perfekt, hvis omstændighederne bare tillod det.

Men tingene går ikke altid så glat, som du gerne vil have dem til. Og du kan ikke lade være med at undre dig over, hvorfor det er sådan.

Hvorfor sker der dårlige ting for gode mennesker, selv om de ikke har gjort noget for at fortjene dem?

Nogle gange ønsker man sig noget eller nogen så inderligt, men det lader ikke til, at man kan få det.

Det er især tilfældet med kærlighed – du vil have den ene person, tror, at de er de rigtige for dig, er overbevist om, at de er de eneste, der kan gøre dig lykkelig.

Du gør alt efter bogen, og du spiller alle dine kort helt rigtigt, men på en eller anden måde er du altid et skridt fra dem.

Uanset hvor hårdt du prøver, kan du ikke få denne person til at blive din, på trods af dine ønsker.

Det er præcis derfor, jeg vil have dig til at tænke på alle de gange, du har mistet nogen og tænkt, at det var det værste, der nogensinde kunne ske for dig.

Jeg vil have dig til at huske hvert eneste af dine brud og hjertesorger, og hvordan de alle fik dig til at tro, at det var verdens ende.

Så vil jeg have dig til at huske alle de gange, hvor du senere i livet indså, at du faktisk burde være taknemmelig for, at en giftig person forlod dit liv, og alle de gange, hvor det at miste den person viste sig at være det bedste, der nogensinde kunne ske for dig.

Alle de gange, hvor dine smertefulde oplevelser blev til de mest værdifulde livslektioner, som gjorde dig til den person, du er i dag.

Så i stedet for at bede Gud om at give dig den person, du tror, du vil have, så bed om den, du faktisk har brug for, uden at du selv er klar over det.

Jeg ved godt, at tingene ikke altid ser sådan ud, men tro mig – Gud har altid en dagsorden, som ofte er uden for vores rækkevidde og forståelse.

Han har perfekt timing, og han ved altid, hvad der er bedst for os.

Jeg forsikrer dig om, at Han vil sende dig den person, der er den helt rigtige for dig – den, der vil hele alle dine følelsesmæssige skrammer og ar, og den, der vil reparere alle dine ødelagte dele i det øjeblik, du bliver klar til at byde dem velkommen og værdsætte dem.

Ja, først vil han sende dig nogen, der vil såre dig, nogen, der vil skuffe dig, eller nogen, der vil knuse dig i småstykker.

Men hver eneste af disse personer har et formål i dit liv – at lære dig noget, at gøre dig stærkere og bedre, at hjælpe dig med at vokse og gøre dig til den person, det er meningen, du skal være.

Bare husk, at hver eneste trædesten, du fandt på din vej, ikke var der for at holde dig tilbage eller nedgøre dig.

De var der for at lære dig at komme videre på trods af forhindringerne. Alle de udfordringer, du stod over for, var ikke forbandelser.

De var velsignelser og havde en dybere mening.

Husk, at Gud valgte alle, der krydsede din livsvej, af en større grund.

Hver eneste af disse mennesker var blot en test for dig og en forberedelse til den person, du fortjener.

Og når den person, der er bestemt til at være din, endelig træder ind i dit liv, vil vedkommende have alt det, du hele tiden har ledt efter uden at vide det.

Nej, de vil ikke være perfekte, men de vil være perfekt uperfekte for dig. Og det er mere end nok.

Misforstå mig ikke – jeg råder dig ikke til at opgive dit liv og forvente, at skæbnen på mirakuløs vis ændrer alt til det bedre, uden at du behøver at røre dig en tomme.

Jeg beder dig bare om at have lidt mere tro på, at tingene vil falde på plads, når du mindst venter det.

Jeg beder dig om at huske, at der altid er en god side af enhver dårlig situation, og at nogle gange, bare fordi du ikke ved, hvorfor noget skete, betyder det ikke, at det ikke havde en dybere årsag.

At huske, at alt sker af en større årsag, og aldrig miste håbet om, at Gud vil sende dig den, der er bedst for dig.

Jeg beder dig om ikke at blive fortvivlet, hver gang du ikke får den, du har sat næsen op efter, for tro mig – det er for dit eget bedste.

At huske, at alle dine kampe er forklædte velsignelser, og aldrig at miste troen på Gud.