Skip to Content

Du Skulle Have Elsket Hende, Mens Hun Stadig Brød Sig Om Det

Du Skulle Have Elsket Hende, Mens Hun Stadig Brød Sig Om Det

Nogle gange er man nødt til at miste en person for at se deres sande værdi. Du er nødt til at føle deres fravær for at begynde at se den sande værdi af deres tilstedeværelse.

Nogle gange er det nødvendigt, at nogle mennesker forlader dig, bare for at du kan forstå, at de fortjente, at du elskede dem meget mere, og at du behandlede dem helt anderledes, end du gjorde.

At de går fra dig, bare for at du kan se, at det var dit livs værste fejltagelse at lade dem gå.

Det er præcis, hvad der skete med dig og denne pige. Med pigen, der elskede dig højere, end hun elskede sig selv, og som var klar til at gøre alt, hvad der skulle til, for at se dig lykkelig.

Med den pige, der altid var der for dig som din største allierede og holdkammerat. Som var den eneste person, du altid kunne ringe til, og den, du kunne regne med, uanset hvad.

Pigen, der elskede dig, når du var bedst, og når du var værst. Som troede på dig, og som var klar til at konfrontere verden bare for at forsvare dig.

Pigen, der tog sig af dig, selv når du ikke tog dig af dig selv, og pigen, der forsøgte at redde dig fra alle, inklusive dig selv. Pigen, der var klar til at flytte bjerge bare for at se dig smile.

Alligevel satte du aldrig pris på hende eller de ofre, hun bragte. Du tog hendes kærlighed for givet og troede, at hun for altid ville forblive et fjols, der ville elske dig betingelsesløst på trods af alt det, du gjorde mod hende.

At hun for evigt ville fortsætte med at forsøge at omgås dig, mens du ikke engang tænkte på at lægge den mindste indsats i jeres forhold. At hun ville spilde hele sit liv på at få dig til at blive den mand, du skulle have været fra starten.

Men det var der, du tog fejl. Efter mange år har du endelig gjort det – du har jaget hende væk.

Og nu, hvor du kan se, at hun ikke kommer tilbage, fortryder du det mere end noget andet. Nu ser du, at du skulle have været anderledes, at du skulle have været taknemmelig for at have hende, at du skulle have set, at hun var enestående i tiden, og at du aldrig skulle have ladet hende gå. Nu, hvor du har jaget hende væk, kan du se, at du skulle have elsket hende mere.

Nå, men ved du hvad? Det skulle du virkelig have gjort. Men du skulle have gjort det i tide, mens hun stadig var interesseret, for nu har hun åbnet øjnene, nu er rollerne byttet om, og nu kunne hun ikke være mere ligeglad med dig.

Ser du, hun har ikke brug for din kærlighed nu. Du skulle have givet hele dig selv til denne pige, mens hun desperat ventede på, at du skulle give hende den plads, hun fortjente i dit liv, så du kunne binde dig til hende. Mens hun ventede på, at du skulle tage dig sammen og vise hende, at du holdt af hende.

Jeg ved, at du savner hende, fordi du endelig forstår nogle ting, men det er for sent nu. Du skulle have valgt hende frem for dine lortevenner og alle de andre kvinder i dit liv, mens hun prioriterede dig og trængte til, at du satte hende først. Mens hun tiggede om brødkrummer af din kærlighed, og mens det eneste, hun ønskede, var din udelte opmærksomhed.

Der er ingen grund til desperat at forsøge at nå hende nu. Det nytter ikke at ringe til hendes venner og bede dem give dig hendes nye nummer, det nytter ikke at gå forbi hendes hus og håbe på at se hende, og det nytter ikke at dukke op de steder, hvor du tror, du kan møde hende.

Du skulle have ringet til hende alle de gange, hvor hun faldt i søvn i en fin kjole og ventede på, at du skulle hente hende, som du lovede, mens du havde for travlt med at drikke med dine venner, som nu ikke er til at finde. Du skulle have besvaret alle hendes opkald sent om aftenen, da hun var syg af bekymring, og mens du knaldede en tilfældig tøs, du samlede op på en bar.

Det er for sent for dig at huske alle de vigtige datoer nu og sende blomster til hendes hjemmeadresse. Du skulle have gjort det for alle de fødselsdage siden, hvor hun bare ville have et midnatskys fra dig, for alle de Valentines siden, hvor hun bare ville have dig til i det mindste at plukke en rose til hende, og for alle de årsdage siden, hvor hun bare håbede, at du ville huske det.

Så i stedet for at jagte denne pige nu, skulle du have vidst bedre end ikke at jage hende væk i første omgang. I stedet for at bede hende om at komme tilbage, skulle du have vidst bedre end at få hende til at gå sin vej.

I stedet for at forsøge at vende tilbage til hendes liv, så vær mand nok og bare lad hende være. Lad hende være lykkelig langt væk fra dig, fordi du tydeligvis aldrig kunne give hende den lykke, hun fortjente, og lad hende hele det hjerte, du knuste.

Lige en ting til – lad være med at håbe på, at du finder en som hende. Lad være med at lede efter hende i enhver kvinde, der kommer i din vej, for tro mig – hun er ingen steder at finde.

Du havde din eneste chance for at blive lykkelig med denne pige, og du forspildte den. Og det er noget, du kommer til at fortryde resten af dit liv.