Skip to Content

Giv Ham 3 Dage – Magien Bag Dette Kraftfulde Datingråda

Giv Ham 3 Dage – Magien Bag Dette Kraftfulde Datingråda

Okay, jeg er sikker på, at næsten hver eneste af os har hørt om det berømte parforholdsråd “giv ham 3 dage” mindst én gang. På den anden side er jeg også sikker på, at mange af os ikke er sikre på, hvad det betyder, eller hvordan det kan påvirke vores forhold.

Jeg forstår det godt, for første gang jeg hørte det, troede jeg også, at det var noget vrøvl. Men det var ikke nonsens, men den bedste beslutning, jeg nogensinde har truffet, for takket være dette datingråd er jeg stadig sammen med min mand, og vi har aldrig været lykkeligere.

Og det er derfor, min mission i dag er at hjælpe dig med at forstå og omfavne denne 3-dages regel. Så lad os komme til sagen og hjælpe dig med at redde dig selv eller dit forhold.

Hvad er 3-dages reglen om ingen kontakt?

3-dages-reglen er et simpelt datingråd, som har hjulpet mange kvinder med at redde deres forhold. Det betyder dybest set, at du skal give din mand plads og tid … at du skal lade ham være i fred i 3 dage.

Og “ingen kontakt” betyder præcis det: INGEN telefonopkald og INGEN sms’er. Så enkelt er det.

Ja, jeg ved godt, at I nu alle vil sige, at det er lettere sagt end gjort, men tro mig, det er ikke så hjerteskærende, som I tror. Hvis du bruger de 3 dage klogt, vil det hjælpe jeres forhold til at blomstre igen.

3 grunde til at give ham 3 dage

Hvis du stadig ikke er overbevist om, at du skal give ham 3 dage, er her 3 grunde, der helt sikkert vil få dig til at skifte mening.

1. Han vil nyde at have sin egen plads

Hvad tror du selv? Hvorfor er det, han har brug for plads i første omgang? Det er selvfølgelig, fordi han gerne vil lave ting, han godt kan lide, og tilbringe tid med sine bedste venner.

Det er ikke sådan, at han opretter en Tinder-profil og begynder at se/chatte med andre piger. Han vil bare bruge den tid på sine interesser i livet, og måske vil han endda finde en ny hobby.

Han vil nyde den følelse af frihed og individualitet, og han vil kun sætte endnu mere pris på dig for det. Med andre ord vil det at give ham plads forbedre jeres forhold på alle mulige måder.

2. Det giver ham tid til at sortere i sine tanker og følelser

Nogle gange har en mand bare brug for plads til at komme i kontakt med sine følelser. Hvis han ikke er helt sikker på, hvad han føler for dig, vil denne alenetid hjælpe ham med at få styr på sine følelser.

Hvis han har kæmpet med personlige problemer, kan alenetid også hjælpe ham med at finde en måde at løse dem på. I begge tilfælde kan han og jeres forhold have gavn af en periode på 3 dage uden kontakt.

3. Han får tid til at finde ud af, hvilken vej han ønsker, at jeres forhold skal gå

Hvis I har haft uoverensstemmelser, eller hvis din mand er begyndt at distancere sig, vil denne alenetid også give ham mulighed for endelig at beslutte, om han ønsker, at du skal være en del af hans liv eller ej.

Måske elsker han dig, men er bange for at forpligte sig og ønsker ikke at indlede et seriøst forhold for tidligt. Kort sagt, fremtiden for jeres forhold ligger i 3-dages-reglen.

5 fordele ved 3-dages reglen om ingen kontakt

Der er mange fordele ved dette fantastiske datingråd, og du finder de vigtigste nedenfor.

1. Du ved med sikkerhed, hvad han føler for dig

Hvis han tager kontakt den fjerde dag og ønsker dig en god morgen eller bare fortæller dig, at han har savnet dig meget, så er tingene ret klare: Han elsker dig oprigtigt og vil ikke miste dig.

På den anden side, hvis han ikke tager kontakt og beslutter sig for at forlænge perioden uden kontakt, vil det være et tydeligt tegn på, hvor meget (faktisk lidt) han holder af dig.

2. Det kan få ham til at forstå, at han ikke kan leve uden dig (eller måske ikke)

Så sent som i går aftes sagde min kæreste, at han altid vil være taknemmelig for de 3 dage, vi var “separeret”, fordi det var i den tid, han forstod, at han ikke kan og ikke vil leve uden mig.

Sandheden er, at 3-dages-reglen er et af de øjeblikke, der afgør et forhold.

Hvis din mand forstår, at du er den eneste kvinde, han elsker og vil have i sit liv efter de 3 dage, vil det gøre dig til den lykkeligste kvinde i verden.

På den anden side, hvis din mand beslutter sig for at opgive dig, er det stadig en god ting, fordi du endelig kender sandheden. Det vil fremskynde din proces med at acceptere sandheden og komme videre.

3. Det forhindrer dig i at virke desperat

Vi er alle forskellige mennesker, og vi kæmper alle med usikkerhed. De er simpelthen en del af os, og uanset hvor selvsikker man er, vil der altid være noget ved en, man ikke er sikker på.

Desværre får disse usikkerheder os nogle gange til at tro, at vi ikke er værdige til kærlighed, og vi kan simpelthen ikke ryste dem af os, selv når vi er i et sundt forhold til en anden person.

Det er derfor, vi bliver klæbende, afhængige og desperate. For at undgå det skal du give ham 3 dage og vise ham, at du er helt bevidst om dit værd og ikke er bange for at give både ham og dig selv lidt plads.

4. Muligheden for at omdefinere jeres forhold

At tilbringe de par dage hver for sig vil give jer begge tid til at tænke over jeres følelser og træffe en beslutning om fremtiden for jeres forhold.

Måske har I begge lyst til at sætte tempoet ned, eller måske har I tværtimod lyst til at tage jeres forhold til det næste niveau. Det er faktisk irrelevant, men det vigtige er, at I finder et fælles sprog og bliver enige om en beslutning, der virkelig vil være det bedste for jer og jeres forhold.

5. Det vil hjælpe dig til at forstå, at nogle ting er eller ikke er skæbnebestemte

Hvis du tror på skæbnen, så ved du allerede, at nogle ting er bestemt til at ske… at nogle mennesker er bestemt til at være sammen.

Hvis din mand kommer tilbage efter perioden uden kontakt, vil det være et tegn på, at han er din soulmate og den rette for dig. På den anden side, hvis han ikke kommer tilbage, ved du, at han ikke var din skæbne, og at der stadig er nogen derude, en mand, som er bestemt til at blive i dit liv for evigt.

5 måder at klare sig igennem 3-dages perioden uden kontakt

Det spørgsmål, der nok interesserer dig mest, er “hvordan håndterer man reglen om 3 dages ingen kontakt”, ikke? Du skal ikke bekymre dig, for jeg har også styr på det her.

1. Fokuser på dit eget liv

Brug denne tid til at tænke over dit eget liv. Er du glad og tilfreds med, hvordan dit liv ser ud lige nu?

Hvis du ikke er det, så gør noget for at ændre det. Faktum er, at du aldrig vil blive rigtig glad for et andet menneske, så længe du ikke er glad og tilfreds med dig selv.

2. Tilbring tid med dine venner

Vent ikke på et telefonopkald eller en sms tilbage. At sidde derhjemme og vente på, at han tager kontakt til dig, vil ikke bringe dig noget godt. Det vil ikke ændre noget, men det kan skade dit mentale helbred.

Så kom ud af sengen, tag noget pænt tøj på, og gå ud med dine venner. Du er i en situation, hvor du desperat har brug for den såkaldte “chilling with besties”-terapi.

Dine bedste venner vil ikke tillade, at du bliver ved med at bekymre dig om, hvorvidt han kommer tilbage eller ej. De vil gøre alt, hvad de kan, for at få dig til at smile, og det er noget af det, du har allermest brug for lige nu: en grund til at smile og være glad.

3. Forkæl dig selv

Læg din telefon væk. Hold op med at tjekke hans Snapchat-score og med at stalke ham på de sociale medier i det hele taget. Lad være med at tænke på, hvad den næste dag bringer, og prøv for en gangs skyld at fokusere på dig selv.

Forkæl dig selv. Forkæl dig selv med en afslappende wellness-dag i spaen. Gå på shopping. Gør noget, du længe har haft lyst til, men aldrig har kunnet finde tid til. Bare gør noget rart for dig selv… Hold dit sind beskæftiget og din sjæl glad.

4. Genovervej dit forhold

Dette er især vigtigt, hvis du er i et langdistanceforhold. Hvis du kan se, at din mand har distanceret sig i lang tid og ikke engang kan huske, hvornår han sidst har sagt, at han elsker dig, er det et godt tidspunkt at revurdere jeres forhold.

Hvis du er klar over, at det ikke fører nogen steder hen, og at jeres forhold er dybt usundt, bør du afslutte det, før det er for sent. Spar dig selv for unødvendig hjertesorg og fokuser på din heling, og kom videre.

5. Kom i kontakt med dine egne følelser

At give din mand plads betyder ikke, at han er den eneste, der skal tænke på sine følelser. Det er også nu, du skal tjekke ind hos dig selv og fokusere på dine egne følelser.

Grav dybt og prøv at forstå alt, hvad der foregår i dit hjerte. Vær ærlig over for dig selv… Er du stadig lige så forelsket i din mand, som du var på jeres allerførste date? Gør han dig virkelig lykkelig? Er han virkelig den fyr, du kan forestille dig at være sammen med i fremtiden?

Sandheden er, at vores følelser kan ændre sig, og vi er måske ikke klar over det i lang tid. Vi bliver bare ved med at leve på en løgn og lade som om, at alt er fint.

Vil ingen kontakt få ham til at komme videre?

Det kommer virkelig an på. Hvis din mand virkelig elsker dig, så vil denne periode uden kontakt ikke få ham til at opgive dig. Han vil kæmpe og blive ved med at kæmpe for dig, uanset hvor meget du insisterer på ingen kontakt.

På den anden side, hvis han ikke elsker dig nok, er det et faktum, at han ikke vil vente på dig alt for længe. Så ja, i dette tilfælde kan reglen om ingen kontakt få ham til at slå op med dig for altid og komme videre.

En anden mulighed er, at din mand begynder at tro, at du er kommet videre med dit eget liv på grund af den manglende kontakt, hvilket kan få ham til at overveje selv at komme videre.

Men det vigtigste er, at han ikke opgiver dig så let, hvis hans følelser for dig er stærke og ærlige.

Afsluttende tanker

Så hvad tænker du om “giv ham 3 dage”-rådet om forhold? Jeg tror helt ærligt, at det kun kan have en positiv indflydelse på dig og dit forhold.

Når alt kommer til alt, ved du jo, hvad man siger… Hvis du elsker nogen, så lad dem gå. Hvis de elsker dig, kommer de tilbage, og hvis de ikke gør… Så er du endelig fri til at flytte den kærlighed, du føler for dem, over på dig selv.

Bundlinjen er, at dette datingråd kun kan gavne dig. Med dem vil du endelig vide præcis, hvor du står i forhold til din fyr.