Skip to Content

6 Mærkelige Tegn På, At Du Har Fanget Hans Hjerte

6 Mærkelige Tegn På, At Du Har Fanget Hans Hjerte

Perfekte kommunikationsevner er ikke noget, de fleste fyre besidder, når de står over for deres drømmekvinde.

De vil gøre deres bedste for at skjule deres følelser på et tidligt tidspunkt. Der er ikke mange mænd, der vil være ærlige og åbne om alt lige fra starten.

De ønsker ikke at tage sorgerne på forskud, og de vil gerne vide, om deres følelser er gengældt, før de åbner op.

Der vil dog være nogle underlige tegn i deres adfærd, som indikerer, at du har fanget deres hjerter:

1. Han er interesseret i det, du er interesseret i

Mænd har en trang til at imponere kvinder, de kan lide, selv om de ikke er klar over det. Han vil lytte opmærksomt og sandsynligvis sige, at han deler de fleste af dine interesser, selv om han faktisk ikke gør det.

Han vil måske også følge dig. Så hvis du bestiller vin, vil han bestille vin – også selv om han foretrækker whisky. Hvis du bestiller fisk, bestiller han fisk – selv om han elsker kød hele vejen igennem.

Det er lidt underligt, ikke? Men hans instinkter vil få ham til at spejle de fleste af dine træk.

2. Han begynder at efterligne din stemme

Dette er tydeligvis noget, de fleste mænd er helt uvidende om. Hvis du begynder at tale højere, gør han det også. Hvis du har en anden accent, vil de opfange det – selvom det kommer til at lyde super underligt, når han gør det.

Det er noget, du nemt kan teste. Indsæt ordet “nogle gange” i samtalen et par gange, og se, hvordan “nogle gange” også bliver hans yndlingsord.

3. Han vil glemme en masse ting

Som hans navn og efternavn og den dag, han blev født. Alle de basale oplysninger om ham selv vil være svære at huske, fordi han har rettet hele sit fokus mod at feje benene væk under dig.

Selv om det kan virke underligt i starten, må du indrømme, at det også er totalt sødt. Hans følelser for dig er så store, at hans hjerne er blevet helt blank.

4. Han griner, selv når din joke fejler

Du ved, at du har fortabt dig i at genfortælle en joke eller forsøge at være sjov. Ingen andre griner – undtagen ham. Han bakker dig op.

Du ved ikke, om du er flov eller smigret, men det er altid godt at vide, at nogen er så vild med dig, at han ikke har noget imod at være underlig.

5. Han har hele tiden øjnene på dig

Lad os sige, at I er til den samme fest, og hver gang du kigger på ham, kigger han lige tilbage på dig. Hvis jeres øjne mødes mere end én gang, og I har langvarig øjenkontakt, kan det ikke bare være en tilfældighed.

Selv om der er mange andre mennesker omkring ham, og han deltager aktivt i samtaler, vil han ubevidst kigge efter dig og anerkende din tilstedeværelse.

6. Hans fødder peger mod dig

Det er da underligt, ikke? Men han gør det ikke med vilje. Han er slet ikke klar over, hvor hans fødder er.

Eksperter siger, at hvis en fyr hele tiden peger sine fødder mod dig, lukker han ubevidst rummet mellem jer. Han vil have dig tæt på, og han går hen imod dig.