Skip to Content

Før Du Går Ud Med En Pige Der Har Oplevet Vold I Hjemmet, Skal Du Vide Følgende

Før Du Går Ud Med En Pige Der Har Oplevet Vold I Hjemmet, Skal Du Vide Følgende

En pige som har gået igennem meget i sit liv, og alle de ting der er sket med hende vil altid være en del af hende. Det betyder at hun har brug for en mand som er der for hende. Hun har brug for en der vil kæmpe for hende og ikke mod hende. Hun har brug for en mand som vil være hendes tryghed, som hun altid kan gå til når hun er trist. Og mest af alt, hun har brug for dig til at bevise din kærlighed og hengivenhed til hende.

Så hvis du ønsker at gå ud med en pige som har oplevet vold i hjemmet, er der ting du bør vide for at få forholdet til at fungere.

1. Hun kan ikke løbe fra hendes fortid

Selv om hun ønsker at glemme fortiden, så kan hun ikke. Der er sket en del forfærdelige ting med hende da hun var med hendes eks, men alle de ting har gjort hende til den hun er i dag – stærk, selvstændig og en som til sidste opnåede at elske sig selv. Hendes sidste forold var bare en lærdom som lærte på den hårde måde, men i det mindste lærte hun at hun aldrig ville acceptere noget mindre end hun fortjener. Så, hvis du virkelig kan lide hende, og hvis du ønsker en historie sammen med hende, så forsøg at acceptere alle hende fejl. Og husk hun var ikke skyldig i det som der skete med hende. Hun havde bare et uheld i kærlighed, så sørg for at du viser hende hvad ægte kærlighed er.

2. Fysisk kontakt er ikke let for hende

Du bliver nød til at forstå at hun forlod en mand der mishandlede hende, en partner der var fysisk voldelig og hvor hun virkelig led. Det er derfor hun ikke vil føle sig tilpas med at du rører hende i begyndelsen, og du er nød til at vinde hendes tillid sådan hun kan slappe af og tage de første skridt. Hun har traumer fra hendes fortid, så det vil betyde meget for hende hvis du kan forsøge at forstå hvordan hun har det, og hendes beslutning om at hun ønsker at tage det med ro. Tro ikke at hun ikke ønsker at du krammer eller rører hende, fordi det gør hun, men først når hun er tryg.

3. Hun føler sig tom og forvirret

Selv om hun formåede at gå fra hendes voldelige forhold, har hun stadig ikke fået hendes tillid til sig selv tilbage. Hun er stadig fortabt og tom, og hun ved ikke hvilken vej der er den rigtige for hende. Det er derfor hun har brug for en mand til at visehende vejen og der ved hvad der er bedste for hende. Hun har brug for en hun føler sig tryg ved at fortælle om alle de forfærdelige ting som der skete med hende, i håb om at han vil hjælpe hende med at overvinde hendes problemer.

Før Du Går Ud Med En Pige Der Har Oplevet Vold I Hjemmet, Skal Du Vide Følgende

4. Hun har brug for at du er tålmodig

En hver mand ønsker at vide hvad der skete med sin partner i forholdet før ham, specielt hvis det var en voldelig mand. Hun ved at du gerne vil kende alle detaljer, men hun har også brug for lidt tid til at åbne sig op for dig. Du var aldrig i hendes sko, og du ved ikke hvordand et føles når en mand du elsker slår dig eller nedvurderer dig. Når hun er klar til at fortælle dig alt om hendes erfaring, åbner hun sig op for dig, men indtil det sker, så vær tålmodig og tving hende ikke til noget.

5. Hun har brug for din støtte

Når hun endelig får mod til at sidde ned og tale med dig, så lad hende ikke få det skidt ved at du syntes det er synd for hende. Det har hun ikke brug for. Hun har ikke brug for at du ser hende som et offer. Hun vil bare høre at hun er stærk. Hun vil høre at du er stolt af hende og alt hvad hun gjorde for at gøre sig fra af den voldelige partner endte med at blive den bedste beslutning hun kunne tage. Fortæl hende alt det hun gerne vil gøre, og uanset hvad du gør, så glem ikke at fortælle hende at du elsker hende, fordi det er det der tæller allermest.

6. Hun fortjener bedre, og hun ved det

Dette er en kvinde der har været igennem meget mere lort i livet end du kan forestille dig. Hun er en perosn som ved hvordan det føles at være lykkelig, men også hvordan det føles at blive slået til en følelsesmæssig død. Men nu efter hun er kommet ud af den situation, er hun klar over det faktum at hun fortjener et bedre forhold end det hun har været i, og hun er forberedt på at gøre noget for endelig at føle sig tilfreds og lykkelig. Håber du vil vise hende hvordan ægte kærlighed føles og håber du vil være den sjæleven hun altid har drømt om at have, i så lang tid!