Skip to Content

Jeg Spillede Skuespil Bare For At Vise Ham, Hvordan Man Gør Det

Jeg Spillede Skuespil Bare For At Vise Ham, Hvordan Man Gør Det

Jeg spillede skuespil bare for at vise ham, hvordan det føles. Han var en sand fuckboy, Han gik fra seng til seng, han knuste hjerter og efterlod såret kvinder, hvor han end måtte gå.

Jeg er ikke stolt af at sige, at jeg har været en af de kvinder. Han legede med mig. Jeg blev forelsket uden at vide hvem han var, og hvad han kunne finde på. Jeg blev meget forelsket og endte med at blive leget med.

Men du ved hvad den triste del er? Jeg lod ham lege flere gange, end jeg kan tælle. Jeg troede at han ville komme tilbage til mig. Jeg ventede på ham, mens han kneppede andre kvinder. En gang ringede han til mig for at fortælle mig, hvad han har gjort (og hun var stadig i sengen med ham). Og jeg var stadig forelsket. Jeg ventede stadig.

Han havde denne grimme vane med at få mig fra tid til anden. Lige da jeg troede jeg var færdig med ham, kom han tilbage for at minde mig om, at jeg ikke er. Lige så snart jeg havde fået lidt styr på liv, kom han tilbage for at ødelægge det igen.

Jeg spillede skuespil bare for at vise ham, hvordan man gør det. Efter han i 4 år havde leget med mit hjerte og mine følelser var det min tur at lege med hans. Da han nægtede at afslutte vores forhold og brugte mig som et sikkerhedsnet, det var tid jeg giver mig selv en.

Jeg ville ønske jeg kunne fortælle dig, at jeg gjorde det yndefuldt, jeg ville ønske jeg kunne fortælle dig, at det ikke gjorde ondt. Det føltes godt, ja, men det gør stadig ondt. Men jeg må indrømme, at der var en vis grad af tilfredshed, da jeg kun modtog hans “brudte” tekster for at ignorere dem.

Han talte endnu engang om, hvor meget han savnede mig, hvor meget han elskede mig. Han talte om at blive hos mig denne gang, og om at finde en løsning. Han talte om, hvor fantastisk jeg var, og han lyttede faktisk til mig, når jeg fortalte ham om mit liv.

Det var virkelig anderledes denne gang. Han var anderledes. Eller det troede jeg. Han talte om at finde et nyt job tættere på mig. Talte om ferie og rejse sammen. Talte om ‘os’.

Jeg ville ønske jeg kunne fortælle ham, at jeg har kaldt ham dum. Jeg ville ønske, at jeg havde været stærk nok til ikke at tro på ham, men han havde denne magt over mig. Jeg kunne ikke modstå ham. Jeg kunne ikke holde min mening klar, fordi han var så pokkers god til at manipulere med mig.

Jamen, indtil jeg så et blåt mærke på hans hals. “Det er ikke noget, denne skøre pige slog mig i baren. Skat, du ved, jeg er her for dig nu.” Ja, du er her nu, men hvor har du været i de sidste fire år? Hvor var du da jeg blev fyret, hvor var du da jeg blev ødelagt? Hvor var du da jeg ventede på dig?

Jeg spillede skuespil. Jeg hjemsøgte ham som han hjemsøgte mig. Jeg lovede ham mit hjerte, min kærlighed som han lovede mig. Jeg kyssede ham med lidenskab, som han plejede at kysse mig. Men jeg spillede skuespil. Jeg viste ham, hvordan det er at have noget, du ikke kan få. Jeg viste ham, hvordan det er at blive løjet for direkte op i ansigtet. Jeg viste ham endelig, hvad der går rundt, kommer rundt.

For alle de gange, han forlod mig, for alle de gange han løj for mig, for alle de gange han fik mig til at håbe for derefter at styrt ned i en million stykker — Jeg spillede skuespil bare for at vise ham, hvordan man gør det.