Skip to Content

14 Tegn Der Fortæller At Han Virkelig Savner Dig

14 Tegn Der Fortæller At Han Virkelig Savner Dig

Hvor mange gange har du ikke holdt dig vågen om natten og spekulerer på, om han tænker på dig så meget som du tænker om ham? Hvor mange nætter har du spekuleret på, om han var ærlig når han sagde, at han savnede dig? Hvor mange gange har du ønsket at det er sandt, og ønskede at finde ud af om han virkelig savner dig?

Vi er alle lidt spændt på, hvad der er sket med de mennesker, vi engang var meget tæt på, og vi ønsker vi kunne gå tilbage og gentage nogle ting. Måske er du en af de heldige, der stadig har chancen for at rette op på fejlene i fortiden, og måske det egentlige svar på dit spørgsmål om han savner dig, er JA!

For at se, om han virkelig savner dig, har vi oprettet en liste med 14 tegn, der vil hjælpe dig med svar når du tvivler, så fortsæt med at læse!

1. Han savner dig virkelig, hvis han beder dig om at sende ham dit billede

Vi mener ikke disse billeder, du ved, the disse som du hver gang fortryder du sender. Vi mener de søde selfies eller billeder af dig i din pyjamas eller iført hans gamle hættetrøje eller noget, der vil vise ham den virkelige dig.

Faktisk beder han om disse billeder, så han kan have noget at stirre på hele dagen. Noget der minder ham om den tid, I var sammen, eller for at gentage den illusion, at han stadig er lige så vigtig for dig som før.

2. Han savner dig virkelig, hvis han straks besvarer din SMS

Hvis han er den, der altid først sender en sms, og hvis han fortsætter med at skrive til dig efter du har svaret, er det et tydeligt tegn på, at han savner dig. Men hvor meget savner han dig, vil du være i stand til at se med den tid, det tager ham at besvare din sms.

Han vil ikke gerne se desperat ud, så han vil vente lidt med at send en sms tilbage, men hvis han savner dig meget, vil han sandsynligvis have svært ved at holde sig fra at sende dig en sms med det samme.

3. Han savner dig virkelig, hvis han bruger videoopkald, i stedet for bare at ringe

Kun at høre din stemme vil ikke tæmme hans tørst efter dig, og derfor vælger videoopkald. Han vil gerne både se og høre dig på en og samme tid, og hvis ikke ansigt til ansigt, så i det mindste over telefonen.

Han vil nok have forberedt nogle vittigheder, bare for at få dig til at smile og måske minde dig om, hvor godt det, når kun I to var i spillet, og alting var okay.

4. Han savner dig virkelig, hvis han kan lide dine gamle billeder

Du kender den følelse, når du er på en persons Instagram og går et år eller to tilbage og du beder til at han ikke klikker på et gammelt foto?

Tja, han skammer sig ikke over at trykke på like knappen. Måske kan lide dine gamle billeder, så du ved, at han ruller gennem din profil, og at han tænker på dig.

5. Han savner dig virkelig, hvis han bliver sur uden en rigtig grund

Måske husker du ham som en rolig fyr og nu pludselig for han et raserianfald og blive sur uden nogen reel grund. Det sjove er, at han ikke har nogen ret til at blive sur på dig, alligevel gør han det.

Hvad du behøver at forstå er, at han ikke er sur bare fordi han ikke kan styre sin arbejdsvrede eller noget andet om dig; han er faktisk rasende på sig selv med det faktum, at han virkelig savner dig.

Han er sur fordi han sandsynligvis får negativ feedback fra dig, og han kan ikke styre sine brændende følelser.

6. Han savner dig virkelig, hvis han lytter til dine sange

Måske du havde din egen sang eller der er sange, som han ofte dedikeret til dig eller endda dem, der blev spillet på nogen af dine særlige lejligheder.

Hvis han poster dem og ved du vil være i stand til at se dem, er det et klart tegn på at han savner dig og det samvær i har haft sammen. Dette er hans måde at udtrykke sine følelser på og måske for at vise at han er lidt nostalgisk for de gode gamle tider.

7. Han savner dig virkelig, hvis han ringer et par gange i træk

Måske mens I to var stadig en ting, gad han ikke ringe til dig et stykke tid og nu har han pludselig ingen problemer med at ringe et par gange i træk, hvis du ikke tager telefonen. Og når du endelig tager telefonen, snakker han med en uformel samtale som fx “ Hej hvad sker der?”.

Du kan endda blive vred på ham, fordi han ringede til dig så mange gange, men han vil nok have en dum undskyldning eller endda være modig nok til at ringe til dig for at invitere dig ud til en kop kaffe. Sagen er, at han ikke tænkte sig om, og han tror ikke engang, at han gjorde noget galt.

8. Han savner dig virkelig, hvis han stadig har alle dine gaver

Jeg ved ikke med dig, men masser af folk skynder sig at smide alle de ting, der minder dem om deres eks, eller de dårlige ting de har været igennem.

Så hvis han stadig har de gaver du gav ham, og hvis han stadig har den sweater du gav ham, da alt var godt mellem jer to, er det et oplagt tegn, han savner dig, og at han i hemmelighed vil have disse tider tilbage.

9. Han savner dig virkelig, hvis han ikke er så social som han plejede at være

Du ved, mænd har brug for lidt mere tid til at behandle ting, når det kommer til forhold, og måske når virkeligheden går op for ham og ser hvad der virkelig skete mellem jer to.

Dette kan resultere i, at han ikke er så social som han plejede at være, eller at han foretrækker at bruge tid alene i stedet for at gå ud, eller være på Badoo. Hvis han savner dig, vil det sikkert påvirke hans sociale liv, og han vil gerne være alene med sine minder.

10. Han savner dig virkelig, hvis han prøver at se bedre ud

Han vil sørge for at du ser, at han ser bedre ud. Han ønsker faktisk at spille sit eget spil og hvis du ser ham arbejde på sig selv (mens han ikke rigtig bekymrede sig for, hvordan han så ud mens I var sammen), dette kan være et tegn på, at han er opmærksom på de ting, han gjorde forkert, og han forsøger at ordne det. Også dette kunne være et tegn han forbereder sig på at komme tilbage i dit liv.

11. Han savner dig virkelig, hvis han fortsætter med at dukke op på dine gamle steder

Hvis han aldrig har været en sentimental fyr og hvis han aldrig var bundet til et enkelt sted, men du ser ham sidde de gamle steder, hvor I plejede at tilbringe tid sammen, er dette et klart tegn på, at han savner dig.

Besøg gamle steder kan have en af to betydninger — han genoplever gamle minder, eller han håber hemmeligt at møde dig der. Uanset hvad det kan være, fortæller det meget om, hvor meget han savner dig.

12. Han savner dig virkelig, hvis han prøver at minde dig om de gode gamle tider

Han vil ikke nævne alle de gange I skændtes, eller alle de grimme tider, da han gjorde noget forkert, men hvis I to begynder at chatte igen, han vil være mere end glad for at nævne, hvordan I havde gode tider med at gøre det.

Han vil prøve alle de ting, han føler der vil vække dig langsomt i håbet om at du kommer tilbage til hans side.

13. Han savner dig virkelig, hvis han prøver at flirte med dig

Måske er det ikke kun, at han savner dig, men at han endda tænker på en forsoning? Hvis dette er sandt, så bruger han den samme gamle taktik, men måske denne gang en forbedret version for at vinde dig tilbage.

Han flirter med dig, giver dig komplimenter og bruger enhver lejlighed, selv de dumme til at høre fra dig.

14. Han savner dig virkelig, når han siger det højt

Hvis han har samlet modet til at sige højt, at han savner dig, og at han savner tiderne, da I var sammen, velvidende at det tog ham meget mod at gøre det, og han ville ikke gøre det selv, hvis han virkelig ikke forstod det.

Desuden, hvis han kombinerer sine ord med alle de tegn, der er anført ovenfor, så kan du være helt positiv, han fortæller sandheden.

Se, hvis en mand savner dig, vil han aldrig beslutte at blive. I stedet vil han gøre alt for at vise dig, hvor meget han føler for dig.

Det er op til dig at beslutte, om du ønsker at byde ham velkommen tilbage. Sørg for først at tjekke dine følelser og vær ærlig over for dig selv, når du sørger dig selv om du nu også savner ham.