Skip to Content

14 Måder Til At Få Ham Til At Indse At Han Har Brug For Dig

14 Måder Til At Få Ham Til At Indse At Han Har Brug For Dig

Nogle gange når et forhold til det punkt hvor folk glemmer at de har brug for at kæmpe for hinanden fordi de er så sikre på deres følelser for hinanden.

Vi bliver vant til at have nogen ved siden af os, de er en del af os, og vi tror ikke at vi kan miste den del. Men et sundt forhold kræver at begge sider fortsætter med at prøve og arbejder sammen em at få forholdet til at lykkedes.

Vi har alle brug for at føle taknemmelighed, og føle at vi er elsket og ønsket. At føle sig ignoreret, forsømt og uønsket er den mest smertefulde følelse i et forhold, specielt hvis vi virkelig godt kan lide vores bedre halvdel.

Det siges at den værste ensomhed er den vi føler når vi sidder ved siden af den person vi elsker.

Så hvad nu? Du føler dig ensom i forholdet? Du føler at du bliver taget for givet? Eller gik du lige ind i et forhold og virkelig vil have at det fungerer, for at vise ham at du er den eneste ene for ham?

Du tænker over hvordan du kan få ham til at indse at han har brug for dig?

Vi har samlet alle former for spil og måder som kan få ham til at indse at du er den han har brug for, og at du er værd at kæmpe for.

Måder som vil vise ham at han er ved at miste dig, og at det er på tide at han kommer ind i kampen for at holde på dig.

1. Vis ham at du er mere end bare en krop

Du er ikke bare en som holder hans seng varm, eller er der for at give ham tilfredsstillelse. Du har følelser, du har behov, lige som ham. Vis ham at du er mere end bare et objekt.

I stedet for at rulle rundt i sengen sammen, så fortæl ham at du har brug for at tale om dine problemer og følelser. Vis ham at i er venner, kærester og livspartnere, ikke bare sexvenner.

Mænd har en tendens til at glemme visse fordele ved at have en fantastisk kvinde ved deres siden fordi de bliver så opslugt af deres livsstil. Men hvis du minder dem om det, bremser de op og nyder øjeblikket.

Sæt dig ned sammen med ham og bed ham om at tale med dig, om at lytte til dig. Vis ham at han får dig til at føle dig godt tilpas og at du har brug for han omfavner dig engang imellem for at føle samhørighed.

Fortæl ham at du føler dig ensom og taget for givet, og at det ikke er hvad kærlighed handler om. Vis ham at han kan have det hyggeligt med dig. Hent en øl til ham og sæt hans yndlingsfilm på og se den sammen med ham. Sæt lidt musik på som minder ham om tiden hvor i lige havde mødt hinanden, og nyd det med ham.

Mind ham om da i mødtes og først var venner, og senere blev elskere og partnere. Mind ham om den kvinde som han forelskede sig i, og den måde han plejede at behandle dig på. Hvis han stadig tager dig for givet, er det måske på tide at du returnerer den samme tjeneste.

2. Vis ham at du stoler på ham

En af grundende til at mænd trækker sig, er mangel på tillid eller følelsen af at der ikke er noget tillid i forholdet. Måske har han dårlig samvittighed fordi han rejser på forretningsrejser uden dig, fordi han er bange for at du bliver vred.

Måske er han ikke i stand til at nyde øjeblikket fordi han ser skygger af jalousi overalt. Vis ham at han har din tillid. Vis ham at du stoler på ham, vis det med din krop og dine følelser og din frygt.

Der er ingen tyndere bånd en frygt og håb. At dele jeres følelser og angst sammen med kærligheden er noget som ingen kan overse eller tage for givet.

Foreslåat i tager en lang weekend sammen når han er færdig på arbejdet. Eller sluk jeres mobiltelefoner og nyd hinanden og den tid du stjal fra jer.

Tilbring hele weekenden med at lave mad samme, danse og elske. Kan du huske dengang i tilbragte flere timer med at tale til langt ud på natten? Hvornår var den sidste gang i gjorde det? Hvornår åbnede i jer for hinanden sidste gang? Brug weekenden til at åbne jer for hinananden og styrke det bånd der er imellem jer.

3. Sæt tid af til hinanden – ikke kun dig for ham

Måske er han så vant til at have dig omkring at han glemmer at han faktisk skal gøre en indsats for at tingene kan blive bedre. Næste gang han ringer til dig, så lad være med at svare.

Find en ny hobby, mød nye mennesker. Vis ham at han skal kæmpe lidt for at tilbringe tid sammen med dig, og at du ikke er en hundhvald der kommer rendende når han kalder. Du er et menneske som har brug for at føle sig ønsket.

Når han viser interesse i at kæmpe for dig, så arbejd på at gå på kompromis. Nogle gange findes der ingen nem måde at vise ham at han er ved at miste dig.

Hvis han antyder at i skal gå ud på en date, og du allerede har planer, så skal du ikke ændre dine planer på grund af ham. Vis ham at du har et liv ved siden af ham, og at du har andre der du holder af i dit liv, og at han ikke er den eneste.

Foreslå en anden dato i stedet for, eller et par timer senere. Hvis du fortsætter med at lave tid til ham når det passer ham, vil han kun møde dig på hans præmisser, og det er ikke en god måde at få ham til at tage dig for givet på.

4. Vis taknemmelighed

Præcis som du har brug for at føle dig værdsat og elsket, så har han også. Men i stedet for at komplimentere ham på de sædvanlige ting så forsøg i stedet at spille spillet lidt anderledes denne gang.

Sig for eksempel at du ikke var i tvivl om at det store projekt på arbejdet ville lykkedes. Fortæl ham hvordan du elsker den måde at han gør at du føler dig tryg. Fortæl ham at du ikke kan vente med at have tid alene med ham, så du kan nyde hans dejlige krop.

Hvor meget du har brug for at have ham i nærheden, og at du længtes efter at sove i hans stærke arme, fordi du føler dig nede.

Vis ham at han er værdsat, at der er mere end en grund til at du valgte at give dig selv til ham. Hvor meget du beundrer hans arbejdsetik, og hans sind.

At han gør at du føler dig godt tilpas og du vil at i begge er lykkelige. Sig “tak” engang imellem fordi vi bliver så vant til de ting som folk gør for os, at vi begynder at tage dem for givet.

Måske han føler at han bliver taget for givet, og at det er grunden til at han trækker sig? Vis ham at du kan se hans indsats, og at du sætter pris på den.

5. Gå ud uden ham

I plejede altid at gå ud sammen, men på det sidste har du tilbragt alle dine nætter hjemme og ser Netflix, og nogle sjældne gange elske. Hvis du vil have mere, hvis du ikke er tilfreds med den form for livsstil, men ikke er klar til at sige det til ham, så vis det istedet.

Gå ud uden ham. Du ville egentlig gerne se den film, men han har ikke lyst til det? Så gå ud alene, gå ud med dine venner, ikke bare sid hjemme hos ham. Hvis du vil i byen, og han ikke vil? Gå ud men pige – du gik i byen længe før du mødte ham.

Vis ham at du ikke har behov for at følge ham overalt, vis ham din uafhængighe og selvstændighed.

Nyd livet fuldt ud, og husk at du ikke har brug for at han gør det. Ja, det er utroligt hvis han går med dig på gaden, hvis han er ved din side, når du er glad og tilfreds, men hvis han ignorerer din invitation, så få ham til at komme til dig.

Hvis han ikke er interesseret i at gå ud af huset med dig, men han er ok med at gå ud med sine venner eller alene, så vis ham at du også kan spille spillet. Hvis han stadig ikke reagerer, kan det være et tegn på at der er noget galt.

Han er enten under stress eller deprimeret, men ved ikke helt hvordan han skal åbne sig. Eller også møder han en anden. Det vigtige her er at du ved at du fortjener at være lykkelig, selv om det betyder at du er uden ham.

6. Vis din selvtillid

Selvtillid er ikke noget vi har naturligt, og det er normalt nemmere at miste den eller få den. Men hvis du har den, hvis du arbejder hårdt for at beholde den, så vis den frem!

Elsker du hvordan de krop ser ud i den stramme kjole, men er bekymret for at han bliver jalous? Tag den på, og hvis han tvivler på dig, hvis han ikke stoler på dig, har du et helt andet problem.

Men hvis han er sikker på din kærlighed, hvad kan så gå galt, hvis du minder ham om hvilken fantastisk kvinde han har ved sin side?

Hvad kan gå galt hvis du viser ham at du stadig er den stærke og selvstændige kvinde han blev forelsket i?

Lad os sige at du får muligheden for at avancere på dit arbejde, er du så bekymret for om han føler sig truet af din løn og success? Kære dig, hvis du kan håndtere udfordringen foran dig, så kan du også håndtere ham.

Tro på dig selv, stol på din mavefornemmelse. Hvis den føles god, så gør det. Han vil også lære at tro på dig, og måske det også vil lære ham at tro på sig selv. Han vil se hvordan du ser på dig selv, og vil så blive forelsket i dig på et helt nyt niveau.

Hvis han på nogen måde bestemmer sig for at det er for meget for ham, og han føler sig truet, så overvej om du virkelig har brug for den negativitet i dit liv?

7. Lad ham klare sig selv nogle gange

Kom ikke til ham for at hjælpe ham hvis han er syg, eller hvis han har problemer på arbejdet. Hvis han siger at han kan håndtere det, men han bare havde brug for at dele det med dig, så lad ham klare det selv. Du er ikke hans mor og behøver ikke være omkring ham hele tiden.

Lad ham stryge sine egne skjorter, eller sig til ham at du vil have at han laver aftensmad i dag, fordi han er så god til det. Små præstationer føre langt

Det er vigtigt at du minder ham om at du ikke er en opvaskemaskine, vaskedame og kok, er kun eksisterer for at tjene ham. Vi har en tendens til at gå alt for langt for at glæde mennesker omkring os, og for at gøre vores mænd lykkelige.

Men undervejs glemmer vi at det er lige så vigtigt at vi også er glade. At vores lykke er lige så vigtig som andres. Så hvorfor ikke lade ham klare sig selv nogle gange? For så at passe på dig selv.

Det er vigtigt at du viser ham at du stoler på at han kan klare det, uden at give ham dårlig samvittighed og blive vred på ham, fordi mænd har en tendens til at væres sensitive når det kommer til at blive kaldt for “uansvarlig”.

Hvis du gerne vil vise ham at du er selvstændig, hvorfor så ikke give ham den samme chance?

8. Sørg for de personer der er omkring ham elsker dig

Har du og hans mor det helt fint sammen, og hans far syntes du er en gave fra himlen?
Super, så er halvdelen af jobbet allerede kalret.

Planlæg en weekend hos hans forældre for at minde ham om at de elsker dig, og de syntes i ser godt ud sammen. Hvis hans venner syntes du er den bedste kvinde der findes for ham, at han er virkelig heldig at han har dig? Så sørg for at han husker det.

Fortæl dem at de kan se fodboldkampen hos dig, og giv dem snacks, men bliv ikke for længe. Planlæg en tøseaften og nyd den istedet. Vis dem at du har et liv udenfor forholdet – for det er noget alle mennesker beundrer: kvinder der ikke er anmasende og omklamrende.

Hvis du hans nærmeste allerede kan lide dig, men han stadig trækker sig væk fra dig, kan der ligge noget alvorligt bag. Fordi seriøst, han må da være en speciel form for idion som ikke kan se hvor fantastisk du er, og har været mod ham.

Hvis han ikke har reageret på nogle af de teknikker du har brugt, så er det på tide at sætte sig ned og løse problemet. Ingen af jer er tilfredse, og i må gøre noget ved det – sammen.

9. Prioriter dig selv og får ham til at forstå hvorfor det er nødvendigt

At forsømme sig selv, bare for at holde ham glad og tilfreds, er det ikke den rigtige måde at opretholde et sundt forhold på. Han er så vant til at have dig omkring sig, så vant til at du passer på ham, at han ikke længere har behov for at passe på sig selv eller jeres forhold fordi han tror at du alligevel gør det for jer begge.

Vis ham at du ikke vil bære forholdet fremover alene, så sæt dig selv først. I stedet for at gå til dine forældre for tredje weekend i træk, så tag et sted hen hvor du altid gerne har ville besøge, enten alene eller sammen med venner. Stop med at respektere hans ønsker hvis han ikke respekterer dig og dine. Hvis han siger at han er såret, så gør det ikke værre.

Forsøg stille og roligt at få ham til at forstå at du virkelig har brug for en weekend tur, at du virkelig har brug for lidt tid alene, og har brug for at føle dig ønsket. Og sådan føler du ikke lige nu.

10. Giv ham plads

Der er visse ting som mænd kan lide at gøre alene eller sammen med deres venner, som at se sport, møde andre venner på en bar eller gå ud af fiske (altså gå ud at drikke øl og snakke om deres liv).

Dette betyder ikke at han ikke elsker dig, eller at han ikke sætter pris på dig, det er præcis som hvis du booker en dag i et spa eller gå på shopping hele dage, der er ikke noget man gør med sin partner, men med sine veninder.

Det er hans tid, og han ønsker at nyde det uden at skulle bekymre sig for dig eller om hans venner siger noget der sårer dig eller gør dig urolig. Uanset hvor meget du elsker ham og ønsker at bruge al din tid med ham, er det vigtigt at du giver ham plads.

At tilbringe hvert eneste minut sammen vil blot få jer begge til at blive trætte af hinanden, og medføre unødvendige argumenter, fordi ingen af jer har haft tid til at lukke dampen ud med vennerne.

Tro mig, tid er lige så vigtig for ham som det er for dig, og det fører os til næste punkt på listen.

11. Nyd det liv du har udenfor forholdet

Det er vigtigt for ham at se at du ikke er afhængig af ham, at du har det fint alene. Det vil gøre ham nysgerring på hvad du laver og det liv du lever udenfor forholdet. Få en ny hobby, og få nogle nye venner som ikke er knyttet til dit liv, og som ikke kender din partner.

Det vil være en god mulighed for dig til at finde en måde at nyde livet udenfor forholdet på, for ikke at snakke om de nye ting du lærer som du altid kan diskutere med ham og dine venner senere. Du vil finde noget nyt at bruge tiden på, og det kan vække en lidenskab og en gnist inde i dig.

12. Ikke flere undskyldninger

At lave undskyldninger for ham, hver gang han begår en fejl, hver gang han sårer dig, vil kun få ham til at tro at han kan tage dig for givet.

Stop med at tolerere hans dårlige opførsel, hvis der er en, fordi det ikke bliver bedre hvis du lader som om det ikke sker. Vis ham at du også har følelser, og at han må arbejde hårdere for dig.

Hvis du er oprørt over at han tager din indsats for givet, så sig det til ham. Han vil ikke selv vide det, før det er for sent.

Vi ønsker alle at gøre vores mænd lykkelige, og dermed tilgiver vi dem ofte for nemt på grund af vores kærlighed til dem. Men husk at det er mere end ok også at elske sig selv.

At det er ok at forlade det hele hvis det bliver for meget. At det er mere end ok at kræve den respekt du fortjener. Det vil enten få ham til at give den til dig og sætte meget mere pris på dig, og dermed få ham til at ønske at være mere omkring dig, eller også vil han blive vred og forlade dig.

Uanset hvad, så er det en lykkelig afslutning. Du vil få den mand du fortjener, eller slippe af med en som ikke fortjener dig.

13. Tag initiativ i soveværelset

Sex er vigtig, ikke lige så vigtig som resten af tingene på denne liste, men det er stadig vigtigt. Vær forførende og gør ham vild, hav sex med ham og få ham til at komme tilbage efter mere. Hvis du har gjort det samme i flere måneder, så find på noget nyt og spændende.

Sæt dig i den høje stol, og vis ham hvem der er chefen. Tag ham til grænsen, og gå så han beder dig komme tilbage. Eller nægt ham selve akten, men send ham beskeder der er så beskidte at han mister sin tålmodighed og bliver vild efter dig.

Forfør ham og udnyt ham indtil han ikke kan klare det mere. Vis ham hvad han går glip af, og tro mig, han vil helt sikkert bruge mere tid på at gøre dig glad.

Spil spil med ham, såsom at lægge sexet tøj i døråbningen til soveværelset, så han ved hvad der venter ham når han kommer ind i rummet. Eller giv ham en seddel hvor der står at du gemmer dig et sted og er nøgen, og at han kan gøre hvad han vil, når han finder dig.

Send ham billeder af frækt undertøj, og spørg ham om hans mening og hvad du skal have på når han kommer hjem – tag ikke noget af det på, vent på ham nøgen. Flirt med ham offentligt, send ham udfordrende beskeder under forretnings- eller familiemiddage. Vis ham at du vil have ham nu og udfordr ham til at komme at tage dig.

14. Lad ham ikke altid få tingene på hans måde

Det er ikke det 16.århundre længere. Vi har kæmpet hårdt for at opnå de ting vi har i dag, og vi kæmper stadig. Tiden hvor en mands ord var den ultimative lov i et forhold er længe væk. Vis ham at du ikke accepterer noget af det.

Vil han have at du går til en fodboldkamp med ham, men du har ikke lyst? Hvis han forsøger at presse dig til at gå med, så stop ham. Du har din egen vilje og dine egne behov. Fortæl ham hvor du vil have ham. Hvis du vil have at han skal hjælpe til med børnene, så sig det til ham.

Hvis du vil have ham nederst i sengen så styr ham derned. Han er ikke så speciel at han skal have det hele på hans måde.