Skip to Content

7 Gange En Mand Vil Fortryde Dybt At Miste En Forbandet God Kvinde

7 Gange En Mand Vil Fortryde Dybt At Miste En Forbandet God Kvinde

Når en mand opdager, at han har mistet en virkelig god kvinde, er det som regel allerede for sent at gøre det godt igen og tage sin fejltagelse tilbage.

Fortrydelse er en af de mest smertefulde følelser, man kan udholde.

Der er intet som at indse, hvad man havde af gode ting, når det allerede er for sent, og man ikke kan få det tilbage mere.

Når en mand indser, at en god kvinde ikke kommer forbi så ofte, som han ville håbe, løber en strøm af beklagelige følelser gennem hele hans krop og fylder ham med skam og sorg.

Ægte kærlighed banker ikke på din dør, når du ønsker det. Ægte gode mennesker dukker ikke bare op, når du har brug for dem. Sådan fungerer livet ikke.

Så når du får det privilegium at være sammen med en kvinde, som får hver eneste dag til at føles som et paradis, så lader du hende ikke gå.

Man beholder hende og passer på hende. Du plejer dit forhold, fordi du forstår, hvor sjældent og unikt det er. Den forbindelse, I deler, er ulig noget, du nogensinde har følt før.

Du sætter pris på hende, mens du stadig har hende. For hvis du ikke gør det, vil du miste hende.

Og med tiden vil du lære at fortryde det dybt. Først da vil hun allerede være kommet videre, og du vil bede til, at hun kommer tilbage … inderst inde ved du, at dine bønner er forgæves.

Der er visse øjeblikke i en mands liv, hvor fortrydelsen over at have ladet hende gå rammer dybest, og at vide, at der ikke er noget, han kan gøre ved det, føles som et bundt knive gennem maven.

7 gange en mand vil fortryde dybt at miste en forbandet god kvinde

Når det går op for ham, at den kærlighed, de delte, ikke kommer forbi for ofte

Nogle gange er folk bare ikke i stand til at sætte pris på de gode ting og mennesker i deres liv, indtil de står over for muligheden for at miste dem.

Og når de indser, hvilken forfærdelig fejl det var at lade den ting eller person gå, er der ikke andet at gøre end at svælge i selvmedlidenhed og fortrydelse.

Når en mand bliver ramt af den brutale virkelighed at miste en god kvinde og skal fortsætte med at vide, hvilken tåbelig fejl det var, er det en bitter pille at sluge.

Han vil endelig indse, at ingen anden kvinde kan sammenlignes. Ingen kan elske ham på samme måde som hun gjorde. Ingen kan forstå hans komplekse sind på samme måde som hun altid kunne.

Pludselig er der et tomrum i hans liv og i hans hjerte, og det er der, han indser, hvilken god kvinde han havde ved sin side, og at han spillede hende væk.

Først da vil han indse værdien og betydningen af denne kvinde. Ærgerligt at det bliver for lidt og for sent.

Når det går op for ham, at ægte mennesker med et godt hjerte er svære at få fat i

Hun elskede ham med alt, hvad hun havde. Hun havde ikke brug for en grund. Han var alt, hvad hun nogensinde har ønsket sig.

Og i stedet for at tilbyde hende det samme til gengæld tog han hende for givet, og nu betaler han prisen.

Desværre synes alle i dag at have en dagsorden eller en bagtanke bag enhver tilsyneladende uselvisk handling.

Ægte mennesker med rene intentioner er blevet et sjældent privilegium at støde på.

Ingen elsker længere uden at bede om noget til gengæld.

Alle vil have noget fra dig, og når den barske virkelighed bliver for smertefuld, vil han indse, hvor fantastisk den kvinde, han lod gå, var, og han vil ønske at få hende tilbage.

Men det vil ikke længere være en mulighed.

Gode kvinder venter ikke bare på, at mænd kommer til fornuft. De vil give dig en fair chance, men hvis de kan se, at du ikke er fuldt ud investeret, vil de ikke spilde deres tid.

Og det er der, han vil indse, hvilket fjols han var. Når du har en god kvinde ved din side, skal du ikke give op, for før eller siden vil du lære at fortryde det.

Når han indser, at materialismen tager overhånd, og følelserne træder i baggrunden

En dag vil han møde en ny kvinde.

De vil starte et forhold, og alt vil se ud som om det hele er i top. Hun vil elske ham, og han vil endelig føle, at han har mødt en god nok erstatning for den, han lod gå.

Men den fantasi vil ikke være langvarig. Med tiden vil han indse, at hun ikke er drevet af kærlighed og hengivenhed, men at penge spiller en langt mere fremtrædende rolle i hendes liv.

Hun elsker ham ganske vist, men ikke så meget som hun elsker økonomisk stabilitet og en luksuriøs livsstil. Og så vil det ramme ham.

Den, han lod gå, var slet ikke som denne.

Hun handlede kun om kærlighed og respekt. Selvfølgelig er penge vigtige, men ikke så meget som et meningsfuldt forhold til den, hun elsker.

Hun ville aldrig lade noget materialistisk overtrumfe hendes kærlighed til ham. Hun var ren, ægte og godhjertet.

Man kunne se bare ved at se på hende, at der ikke var noget forfængeligt ved hende.

Bare ærlige følelser og et ønske om at blive elsket tilbage. Og når han først indser det, vil det være surt, og han vil være nødt til at leve med denne fortrydelse i lang, lang tid.

Når han indser, at hun var den eneste, der faktisk lyttede til ham uden bagtanker

Det er uvurderligt at have en person, som man kan have en ærlig samtale med.

Og når du har det med en kvinde, der på samme tid er din romantiske partner og din bedste veninde, kan den følelse næppe overgås.

Så når han lader hende gå, mister han den eneste person, der kunne lytte til ham og virkelig forstå, hvad han sagde.

Selvfølgelig kan mange mennesker lytte, men hvor meget interesserer de sig egentlig for ham?

Det gjorde hun. Hun bekymrede sig. Hun lyttede ikke for at svare, hun ville blot give ham den kærlighed og støtte, som hun vidste, han fortjente.

Og når han indser, hvad han har mistet, vil han forstå, hvor svært det bliver at finde sådan en person nogensinde igen.

Når han indser, at der er mere i livet end fester og vilde nætter i byen

Enhver mand vil på et tidspunkt indse, at det at gå i byen aften efter aften ikke længere er noget, der fylder ham med lige så meget glæde, som det gjorde for et par år siden.

Selvfølgelig er fester sjove, og det er sjovt og eventyrligt at drikke mere alkohol, end din krop kan tåle, når du er ung, men på et tidspunkt vokser du fra det.

Man indser, at livet er så meget mere end disse useriøse, midlertidige ting.

Livet handler om at finde den person, som du kan blive gammel med og dele en lignende tankegang med.

Det handler om at nyde de små ting med den, man elsker mere end nogen anden.

Og når den erkendelse springer op til overfladen, vil det gå op for ham, at han havde alt det og mere til med den gode kvinde, som han desværre lod gå. Og intet vil nogensinde blive det samme igen.

Når det går op for ham, hvor tålmodig hun var, uanset hvor svært det blev

Når en mand indser, at en kvinde, der kan udholde alle hans udfordrende tider, fjerne stemninger og stille behandlinger, er den, han skal beholde uanset hvad, er det som regel, når han allerede har mistet hende for altid.

Der er ikke mange mennesker, der holder sig ved din side, når vejen bliver ujævn. At give op er for let og alt for almindeligt.

Og når han ser, at alle de kvinder, han har forsøgt at erstatte hende med, kun er en skygge af den, der slap væk, vil hun ikke længere være der til at berolige hans sjæl.

Hun vil være for langt væk til at bekymre sig om ham. Hun gav ham sin chance. Hun var tålmodig og forstående.

Og nu ved hun, at hvis han ikke kan sætte pris på hende, mens han har hende, så fortjener han hende ikke rigtig i første omgang.

Når det går op for ham, at han kan omgive sig med alle de bedste mennesker i verden, men ingen er helt som hende

Venner og familie er fantastiske. Han elsker dem og værdsætter dem. Han ved bedre end at tage det for givet.

Men ingen er som hende. Ingen kan erstatte det bånd, de delte. Ingen kan berolige ham på samme måde som hun kunne, og ingen smil gør hans dag lysere, end hendes gjorde.

Hun er enestående, og at erstatte hende er en mission, der aldrig vil blive fuldført.

Alle de gode mennesker i verden kan ikke måle sig med hendes sjæls venlighed og ærlighed i hendes øjne.

Og det eneste han kan gøre nu er at håbe, at han en dag møder en person, der er halvt så god som hende. Det er en stor opgave, men man kan håbe.

At miste hende var det dummeste, han nogensinde har gjort, og nu betaler han den fulde pris.