Skip to Content

Her Er Hvordan Du Ved, At Han Er Den Eneste Ene

Her Er Hvordan Du Ved, At Han Er Den Eneste Ene

Du kæmper, ikke? Du er blevet knust for mange gange, og nu er du forsigtig med dine valg, fordi det kan føre til et knust hjerte igen, og du har fået nok af det. Du har fået nok af at græde, og dit hjerte gør stadig ondt efter sidste gang du blev snydt, og du er begyndt at se på mænd som hjerteknusere og intet andet.

Sagen er, at du på et tidspunkt i dit liv møder nogen, der vil vende din verden på hovedet. Du vil ikke tro på, hvad der sker, men hvordan ved du, at han er den eneste ene?

Jamen, det er nemt. Han sætter dig først. Du vil være hans største prioritet, og der vil ikke være noget vigtigere end dig. Han vil elske dig, han vil værne om dig og han vil altid have tid til dig. Selv hvis han har planlagt noget, hvis du er syg kommer han for at være der for dig.

Han vil aldrig få dig til at føle at duer uønsket. Ikke som den sidste bastard, der fik dig til at tro på, at det var svært at elske dig. Din nye mand vil vise dig at han ikke kan leve uden dig ved hans side, og han vil gøre alt, hvad der er nødvendigt for at få dig til at blive. Der vil ikke være noget gætteri, ingen spil, han vil bare elske og tilfredsstille dig.

Han vil aldrig tage dig for givet. Den største fejl, folk gør i relationer er, at de begynder at tage hinanden for givet, men det er ikke tilfældet med ham. Han vil sætte pris på din indsats og din eksistens. Han ved, hvordan man siger “tak” og deltager i forholdet til det punkt, hvor du bliver overvældet – det har du aldrig set før.

Han vil sætte dine brudte stykker sammen igen. Han vil få dig til at glemme, at du nogensinde blev såret. Jeg mener, at du kan kun helbrede med en masse kærlighed og påskønnelse, og du får det fra ham.

Han vil få dig til at se hvorfor alting skete som det gjorde. Dine exes er lektioner, der har vist dig, hvad kærlighed ikke er. Derfor kommer han her med al den kærlighed i denne verden, der brænder i ham, klar til at give alt til dig. Disse mænd før ham gav dig grunde til at være mere forsigtig, forsigtig nok til ikke at lade andre end ham være i dit liv. Han vil få dig til at glemme dit hjerte blev knust.

Han vil respektere dig. Han vil respektere dig og alle dine beslutninger og aldrig tvivle på dig. Du vil vide, at du bliver værdsat hver gang han beder om din mening, og hver gang han lader dig være alene fordi du bad ham om det. Han vil respektere dine grænser, og han vil aldrig få dig til at gøre ting, som du ikke ønsker at gøre.

Han vil aldrig røre ved dig uden din tilladelse. Jeg ved ikke hvorfor, men mænd tror, at de har ret til en kvindes krop, mens vi ikke har noget at sige. Det er altid tilfældet, medmindre du taler til den rigtige. Den rigtige mand, der vil behandle dig som din krop, bare er en del af dig, han vil se langt ud over det og se den person, du virkelig er.

Du vil aldrig høre ham hæve sin stemme over for dig. Han ved, hvor skræmmende det er for dig at gå igennem det traume, derfor vil han få dig til at føle sig tryg. Han vil aldrig hæve sin hånd mod dig, fordi det ville gøre ham en kujon. Kun en rigtig mand ved, hvordan man behandler en kvinde ret, og det er præcis det han er: en rigtig mand.

Han vil lytte til dig og huske alt, hvad du sagde. Fra begyndelsen til slutningen. Fordi han lytter til dig. Fordi han vil drage omsorg for dig. Fordi han vil vide alt om dig. Han er ikke uvidende og han er ikke egoistisk. Han lytter aktivt og du finder, at det er det vigtigste i et forhold. Det betyder at du er til stede, og at han drager omsorg nok til at lade dem blive hørt.

Han vil aldrig få dig til at græde. Selv hvis du græder, vil han kysse dine tårer på din kind og aldrig få dig til at føle, at dine tårer er et tegn på svaghed, fordi det er de ikke. De er et tegn på, at du er menneske. Derfor vil han gøre alt, hvad der er i hans magt for at få dig til at føle sig helt og fuldstændig og aldrig tvivle på ham, dig selv eller dit forhold.

Hvis du undrer dig over om denne mand virkelig eksisterer. Du har ikke haft lejlighed til at møde nogen som ham før, fordi de mænd var røvhuller, der ikke kunne se dig for den velsignelse, du virkelig er. Men vær tålmodig. Intet kommer over natten. Bare vær dig selv og med det vil du tiltrække ham på ingen tid.