Skip to Content

5 Ting, Du ALDRIG Bør Gøre, Når Din Eks Skriver Til Dig

5 Ting, Du ALDRIG Bør Gøre, Når Din Eks Skriver Til Dig

Der er en grund til, at ekser er ekser.

Men det betyder ikke, at de har det på samme måde.

Nogle gange, når en fyr slår op med en pige, indser han, at hun var fantastisk, og han ønsker at komme tilbage til hende. I den mentale tilstand er han villig til at gøre hvad som helst for at vinde hende tilbage. Og når jeg siger hvad som helst, mener jeg det virkelig.

Men jeg håber bare, at du vil være så klog, at du ikke går tilbage til ham på grund af et dusin røde roser eller et kærlighedscitat, han har fundet på nettet.

Husk, at du er nødt til at sætte dig selv først og aldrig lade ham udnytte dig igen. Så her er nogle ting, du aldrig bør gøre, hvis du vil redde dig selv fra tårer.

1. Når han sender dig en sms, skal du ikke svare med det samme.

Ser du, hvis du skriver tilbage med det samme, vil han tro, at han stadig er en vigtig person i dit liv. Okay, det er han måske, men det behøver han ikke at vide. Lad ham svede lidt.

Gå på de sociale medier og post ting, så han kan se, at du er online, men at du ikke svarer på hans sms’er. Det vil lade ham vide, at han ikke er så vigtig for dig, som han troede, og han vil have endnu mere lyst til dig.

Hvem ved, hvis han begynder at opføre sig som en voksen mand og ikke som en idiot, kan du måske give ham en ny chance.

2. Stil ikke spørgsmål med det samme

Hvis du stiller ham spørgsmål, vil han tro, at du er interesseret i hans liv. Lad ham være den, der stiller spørgsmål. Du svarer bare med et kort “ja” eller “nej”. Det vil gøre ham skør, og han vil føle sig ked af at have gjort alle de dårlige ting mod dig.

Nu fortjener han den tavse behandling, og det er den eneste opførsel, han vil få fra dig. Og hvis han sender dig en sms efter midnat, kan du se, hvad han laver. Han tror bare, at du er et booty call for ham, og han rækker ud, fordi han ikke har noget at tabe.

Sikke en idiot, ikke?

3. Glem ikke grunden til, at du slog op med ham

Var han dig utro? Forsømte han dig? Misbrugte han dig? Alt dette kan være grunde til, at du slog op med ham i første omgang.

Så når han skriver, så glem ikke, hvorfor du droppede ham. Jeg vil vædde på, at du ombestemmer dig og bare lader telefonen ligge.

Når du vælger dig selv frem for ham, vil du endelig blive lykkelig. Og ved ikke at skrive tilbage til ham, er du på rette vej til at opnå det.

4. Tag ikke hans ord personligt

Jeg ved godt, at han engang var en vigtig person i dit liv, men han har ingen ret til at såre dig. Det har han faktisk aldrig gjort. Så uanset hvad du gør, skal du ikke tage hans ord personligt. Tro ikke på ham, når han siger, at han har en ny kæreste, som er bedre i sengen end dig.

Lad være med at tro på, at han er kommet over dig, og at han lever et perfekt liv. Hvorfor tror du, han kontaktede dig i første omgang? Hvis han var lykkelig, ville han aldrig skrive tilbage. Det er et tegn på, at han bare lader som om, og at han har indset, hvor fantastisk du er.

5. Tænk ikke på at komme tilbage til ham

Uanset hvad han siger, og uanset hvordan han prøver at narre dig, så gå aldrig tilbage til ham. Hvis du går tilbage til ham, giver du ham bare endnu en kugle til at dræbe dig, fordi han ikke ramte dig første gang.

Hvis han ikke kunne se, at du er en fantastisk person, første gang han var sammen med dig, fortjener han bestemt ikke en ny chance. Respekter dig selv nok til at bede ham om at trække sig tilbage og finde den lykke i dit liv, som du fortjener så meget.