Skip to Content

De 5 Mest Almindelige Grunde Til, At Fyre Pludselig Bliver Distancerede

De 5 Mest Almindelige Grunde Til, At Fyre Pludselig Bliver Distancerede

For bare en måned siden var I verdens lykkeligste par, og alle jeres venner var jaloux over, at I havde sådan en dejlig mand.

Han sørgede altid for at overraske dig med små gestus for at vise, hvor meget han holdt af dig.

Eller I har lige været på et par dates, og I virker som det perfekte match. Han bliver ved med at ringe til dig, bliver ved med at indlede samtaler, og du tror, at alt går efter planen…

Og pludselig føler du, at noget har ændret sig.

Han er ikke længere den samme person, som du plejede at kende. Han bliver fjern i enhver forstand, og du begynder at stille spørgsmålstegn ved dig selv og tænker, at du er grunden til denne opførsel.

Du er bange for, at han vil ignorere dig, hvis du prøver at tale med ham. Du aner ikke, hvad du skal gøre, eller hvem du skal spørge til råds.

Her er nogle af de mest almindelige årsager til hans fjerne adfærd, som kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad der foregår i hans hoved.

Han gennemgår noget stressende (men ønsker ikke at tale med dig om det)

I de fleste tilfælde hænger det, at han bliver fjern, sammen med en stressende situation på jobbet, i familien eller lignende. Mænd tror, at de ikke har lov til at tale om stressende situationer.

De tror, at de er nødt til at klare det selv, for hvis de ikke gør det, er de ikke rigtige mænd.

De kan simpelthen ikke holde ud, at de ikke har kontrol over deres liv.

Det er grunden til, at de vælger at gemme sig i deres mandehule, indtil de finder en løsning på det specifikke problem. Uanset hvor meget du prøver at komme ind, vil de ikke lukke dig ind.

Så hvis han fortæller dig, at det handler om hans job eller noget andet, er det eneste, du kan gøre, at vente på, at han finder en løsning, og lade ham vide, at du forstår ham.

Han har brug for noget tid for sig selv

Uanset hvor forelskede I er, har vi alle brug for lidt tid til os selv. Hvis han opfører sig, som om han ikke længere nyder dit selskab, kan du få mistanke om, at det er, fordi han har brug for tid og plads til at lade op.

Det har intet at gøre med hans kærlighed til dig. Det er helt normalt, og du skal ikke være bekymret over, at han ikke længere nyder dit selskab.

Bare lad ham være i et stykke tid, og fortæl ham, at det er okay, hvis han har brug for lidt tid for sig selv.

Tror du, at han måske er jaloux?

Sætter han konstant spørgsmålstegn ved dig, når du fortæller ham, at du skal ud?

Har du en fornemmelse af, at han opfører sig underligt, når du begynder at tale med andre fyre, eller når du nævner dem? Prøver han for hårdt på at imponere dig?

Hvis dit svar er ja, kan årsagen til, at han er så fjern, være jalousi.

Hvis du ved, at du ikke har gjort noget for at få ham til at føle sådan, kan du prøve at spørge ham, om jalousi er årsagen til, at han er fjern.

Hvis han svarer ja, så bed ham om at forklare det for dig og forsikre ham om, at der ikke er nogen grund til, at han føler sådan.

Forpligtelse, forpligtelse…

Sender han dig blandede signaler?

Er I lige begyndt at date, og har du følelsen af, at han den ene dag er fantastisk, mens han den næste dag er det stik modsatte?

Mænd har en tendens til at gøre dette, når de er bange for at forpligte sig. Han kan lide dig, han synes, du er sjov og speciel, men han er stadig bange for at forpligte sig.

Hvorfor skulle han gøre sådan noget mod en, han kan lide?

Der er to ting i livet, som mænd er bange for, og det er: døden og forpligtelse. I deres øjne betyder forpligtelse, at de opgiver deres frihed.

For at de kan “opgive deres frihed”, skal de være hundrede procent sikre på, at de bliver lykkelige med deres valg.

Hvis en mand ikke er sikker på, at han bliver lykkelig sammen med dig, vil han tvivle på, om han vil indgå i et forhold.

Det eneste, du kan gøre, er at sørge for, at du ikke presser ham, og at du giver ham plads nok til selv at træffe en klog beslutning.

Han vil slå op med dig?

Ignorerer han dig på det seneste i en sådan grad, at du ikke kan huske, hvornår I sidst havde en produktiv samtale? Er det ham, der tager initiativ til alle skænderierne?

Forsømmer han dig og dine ønsker fuldstændigt? Lyver han for dig?

Er han dig utro?

Det er sandsynligt, at han ønsker at slå op med dig. Måske er den lidenskab, I engang havde, væk, og han ved ikke, hvordan han skal genoplive den.

Måske er han dig utro, og ved at ignorere dig skubber han dig ubevidst væk fra sig, fordi han ved, at det er ham, der har skylden.

I dette tilfælde ville det klogeste være at spørge ham: Kan du ikke fortælle mig, hvad fanden der foregår med dig?