Skip to Content

17 ting, du skal huske på, når du dater en fyr med børn

17 ting, du skal huske på, når du dater en fyr med børn

Hvis du dater en fyr med børn, så velkommen i klubben. Tro mig, jeg forstår fuldstændig alt, hvad du går igennem lige nu. Jeg forstår udmærket alle dine tanker og følelser. Jeg havde den samme tur på den samme rutsjebane, som du kører på lige nu.

Jeg mødte denne fantastiske fyr for to år siden, og hele mit liv har ændret sig. Han var en fraskilt mand, en hengiven far til sine tvillingedøtre, og da vi først begyndte at date, spekulerede jeg på, om det virkelig var en god beslutning at engagere sig i et sådant forhold.

Nu kan jeg med stolthed sige, at det er den bedste beslutning, jeg nogensinde har truffet.

Sandheden er, at det ikke altid var en dans på roser, og det er det stadig ikke, men livet er heller ikke perfekt. Han får mig til at føle mig elsket, respekteret og værdsat. Han gør mig til den lykkeligste kvinde i verden, og det er perfekt nok for mig.

Hvad skal jeg vide om at date en fyr med børn? 17 vigtige ting

Men det ville være rart, hvis nogen havde fortalt mig et par ting om at date en fyr med børn… Hvis bare nogen havde fortalt mig disse ting, som jeg nu vil dele med dig.

1. Du bliver nødt til at tage en ordentlig snak med dig selv

Før du overhovedet indleder et sådant forhold, er du nødt til at sætte dig ned og se alle fakta i øjnene om at date en fyr med børn. Ingen skal dømme dig… hvis du føler, at du ikke er klar til at tage det ansvar, så lad være med at gøre det.

Afslut det, før en af jer bliver forelsket. Hvis du giver op bagefter, er der en god chance for, at du ikke bare knuser hans hjerte. De børn har allerede været igennem nok forandringer… de bør ikke blive såret igen.

2. Du bliver nødt til at vænne dig til familielivet

Uanset om du kan lide det eller ej, kommer denne fyr med hele pakken. Det kan være svært for dig at acceptere, men du bliver nødt til det, hvis jeres forhold skal fungere i det lange løb.

3. Han vil altid tage tingene langsomt

Han vil altid sætte sine børn i første række på sin prioriteringsliste. Det er sund fornuft, at deres velbefindende er og altid vil være det vigtigste for ham. Derfor vil han aldrig skynde sig.

Han vil lære dig at kende, før han beslutter sig for at tage jeres forhold til det næste niveau. Han vil ikke engang introducere dig for sine børn, før han føler, at alle parter er klar til det.

4. Men svære samtaler om fremtiden vil være til stede fra begyndelsen

Den slags samtaler er et MUST, og du bør forberede dig på dem. Han vil gerne kende dine planer for fremtiden, og om de matcher hans.

Han vil simpelthen vide, om I er kompatible eller ej. Den berømte ægteskabs- og familieterapeut, Rebecca Hendrix, er helt enig i dette, og hun siger også, at du er nødt til at tjekke, om jeres personligheder og livsstile stemmer overens, før I gør tingene officielle.

5. Du bliver nødt til at være udstyret med forståelse

Tålmodighed og forståelse. Det er de ting, du har mest brug for, hvis du planlægger at blive i denne type forhold i det lange løb.

6. Han har brug for hjælp til at balancere sit dating- og familieliv

Du spørger sikkert, hvordan du kan hjælpe ham med det. Det er faktisk ret nemt. Igen skal du bare vise forståelse og være tålmodig.

Hvis han aflyser dig i sidste øjeblik, fordi der er kommet noget i vejen med børnene, skal du ikke lave en scene ud af det, men spørge ham, om du kan hjælpe ham på nogen måde. Det er den slags kvinde, han har brug for og vil byde velkommen i sit liv.

7. Forventningerne skal være realistiske

Du bør ikke sætte for høje forventninger, især ikke i begyndelsen af jeres forhold.

Selvfølgelig vil han forsøge at gøre dig glad og alt det der, men han vil simpelthen være splittet mellem dig og børnene hele tiden, og den ene side (dig, helt sikkert) vil komme til at lide mere end den anden.

8. Der er ikke en fast tidslinje for den store introduktion.

Faktum er, at der ikke er nogen grundregler for, hvornår han skal møde dig med sine børn. Så lad være med at presse ham.

Det kan tage lang tid, før han beslutter sig for det skridt, men i mellemtiden bør du arbejde på at styrke jeres bånd. Lær hinanden at kende… lær også noget om børnene, så du også kan overbevise dem, når den tid kommer.

9. Børnene accepterer dig måske ikke i starten

Hvis hans børn accepterer dig, så snart de møder dig, er det en god ting. Men der er en mulighed for, at de ikke vil have en god reaktion. Jeg er selv skilsmissebarn, og tro mig, ting som dette er aldrig lette at forstå eller acceptere.

Men du bør forsøge at opbygge et godt forhold til dem og håbe, at de med tiden vil byde dig velkommen i deres kreds.

10. Etablere et positivt forhold til hans ekskone

Du skal også være opmærksom på, at hans ekskone kan påvirke forholdet mellem jer to, især hvis de to har haft en dårlig skilsmisse, eller hvis hun stadig har følelser for ham.

Det bedste datingråd, du kan få i den forbindelse, er, at du skal forsøge at opbygge et sundt forhold til hende. Hun bliver ikke og vil næsten helt sikkert ikke blive din bedste ven, men du bør i det mindste forsøge at være på god fod med hende.

11. Du vil være omgivet af megen kærlighed

Du skal nok ikke forvente, at børnene straks vil byde dig velkommen med åbne arme, men når de gør det, vil du føle dig omsluttet af kærlighed. Den slags følelser er virkelig umulige at beskrive.

12. Du vil endda møde en ny dimension af kærlighed

Når du dater en mand med børn, kommer du til at møde en helt ny type kærlighed. Det er ikke noget, der ligner den kærlighed, du har mødt før, og du kommer først til at opleve den igen, når du bliver mor.

Spoiler alert; denne side af kærligheden vil få dig til at forstå den sande værdi af kærlighed.

13. Han vil tilbringe meget tid med sine børn

Dette er en indlysende pointe, og det er helt normalt. Han vil ikke have, at hans børn bliver påvirket af skilsmissen, og han vil gøre sit bedste for at være der for dem så meget som muligt.

14. Derfor vil jeres kvalitetstid være begrænset

Det er så vidunderligt at se disse faderfigurer og deres ofre for deres børn, men det er også svært at håndtere det, når det begynder at påvirke jeres forhold.

Du vil ikke kunne tilbringe tid med ham, når du vil, og det er uden tvivl den sværeste del af at date en mand med børn.

15. I kan måske ikke holde ferie sammen

Dette er en af de knap så glamourøse dele af at date en fyr med børn. I får sjældent mulighed for at tilbringe højtider og ferier sammen.

Men når jeres forhold bliver mere seriøst, er jeg sikker på, at det også vil ændre sig. Endnu en gang er tålmodighed og forståelse dine bedste venner, når du dater denne type fyr.

16. Det bliver svært… sværere end du tror

Jeg vidste, at det ville være svært at date en fyr med børn. Han har et stort ansvar… hans lille familie, to små mennesker, der er afhængige af ham… Jeg havde det hele i tankerne. Men ærligt talt troede jeg aldrig, at det ville blive så svært.

Selvom du synes, det er svært, så tro mig, det bliver endnu sværere. Der vil være mange gange, hvor du har lyst til at give op og gøre en ende på det hele. Men hvis du virkelig elsker ham, vil du udholde det hele og blive ved hans side uanset hvad.

17. På trods af alle udfordringerne kan det blive den mest givende oplevelse i dit liv.

Efter min personlige mening betaler alle disse ofre, skuffelser, kompromiser … sig i sidste ende. Jeg er det bedste eksempel på det.

Nu er jeg stedmor til to vidunderlige stedbørn, som jeg elsker over alt på jorden. Jeg nyder at hjælpe med at aflevere dem i skolen og gå til skoleforestillinger, og jeg er det lykkeligste menneske på jorden, når jeg dækker bord til fire personer.

Han er min bedste ven og den person, jeg ønsker at bygge… faktisk udvide vores familie med. Og du kan også være i mit sted, hvis du er tålmodig og bevarer en stærk tro på kærligheden.

Fordele ved at date en fyr med et barn

Da jeg dater en fyr med et barn, tror jeg, at jeg har ret til at hævde, at der er mange fordele ved at være i et sådant forhold.

Selvfølgelig er det meget sværere end at date en singlefyr uden denne form for ansvar, men der er helt sikkert nogle gode sider ved at date en fyr med et barn.

Udover disse fordele, som du kan se nedenfor, må jeg virkelig understrege, at det at date en fyr med et barn forandrede mig… det forandrede mit liv på så mange måder.

I dag er jeg stolt af at kunne sige, at det gjorde mig til et helt nyt menneske … et meget bedre menneske i alle mulige betydninger af det ord.

? Du får hele pakken

? Han vil give dig den stabilitet, du længes efter

? Du får masser af alenetid

? Det vil gøre dig mere moden

? Ingen tankelege eller spil af nogen art

Date-nætter kan være fattige i kvantitet, men de vil bestemt ikke mangle kvalitet

? Du kommer til at være den seje (sted)forælder

Ulemper ved at date en fyr med et barn

Jeg fortryder ikke, og jeg vil aldrig fortryde, at jeg indlod mig i et forhold med en fyr, der har et barn. Det er langt det bedste og mest fantastiske forhold, jeg nogensinde har haft, og jeg ville ikke ændre noget ved det.

Men der var mange svære øjeblikke, især i begyndelsen. Vi har stået over for mange udfordringer hver eneste dag, haft mange svære samtaler, og vi fik aldrig den støtte, vi havde brug for, fra vores nærmeste.

Jeg har listet et par ting mere nedenfor, som jeg betragter som ulemper ved at date en fyr med børn. Jeg ved, at disse ting virker som en stor ting for dig lige nu, for jeg var engang dig, og jeg havde det på samme måde.

Men vi brugte dem til at styrke vores forhold; vi tillod dem ikke at rive os fra hinanden. Se på os i dag … vi har det sundeste forhold og den mest fantastiske lille familie.

? Du vil aldrig være hans førsteprioritet

? At tilbringe tid sammen vil være begrænset

? Du skal vinde over både ham og hans børn

? Hans ekskone er også inde i billedet

? Du skal være forsigtig med PDA-ing

? Der er ingen udflugter i sidste øjeblik

? Du har at gøre med en fyr med følelsesmæssig bagage.

? Han undgår måske intimitet

Hvordan håndterer jeg at date en mand med børn?

Først og fremmest er du nødt til at være klar over hele situationen. Du er nødt til at indse, at dette ikke er et almindeligt forhold, og at en stor del af dit liv vil blive ændret.

Du bliver nødt til at væbne dig med forståelse og tålmodighed. Tingene vil ikke altid gå, som du planlægger, så du skal også være parat til at indgå kompromiser.

Det er okay at kæmpe for den mand, du elsker, og opretholde jeres forhold, men lad det ikke få dig til at forsømme forholdet til dig selv.

Du må ikke miste dig selv på grund af dit forhold, for uanset hvor meget du elsker ham, er der ingen, der er den slags ofre værd.

Hvis du på et tidspunkt bliver overvældet af det hele, så tal med din fyr, og søg hjælp hos relationscoaches og datingeksperter.

Er det svært at date en med et barn?

Jeg er ikke glad for at indrømme det, men sandheden er, at det er svært at date en, der har børn. Det er virkelig en stor ting. Og jo før du accepterer det, jo før vil du være i stand til at klare de mange udfordringer, der følger med den type forhold.

Men nogle ting er virkelig værd at kæmpe for, og kærlighed er bestemt en af de ting.

Hvis du ikke er et barnemenneske, eller du ikke føler dig klar til at tage titlen som stedforælder, vil det især være svært for dig. Derfor er du nødt til at have en seriøs samtale med dig selv, før du beslutter dig for at kaste dig ud i sådan et forhold.

Hvis du tror, at du ikke er klar til at stå ansigt til ansigt med alt det, der følger med det forhold, skal du ikke engang starte det, for nogen vil helt sikkert blive såret på et tidspunkt.

Er det dårligt at date en fyr med et barn?

Det er svært, men jeg kunne aldrig finde på at sige, at det er dårligt eller ikke det værd. Der er mange fordele ved at date en fyr med børn, især hvis du sigter efter et seriøst og forpligtende forhold.

Selvfølgelig vil der være meget pres, men hvis jeres kærlighed er stærk nok, kan I udholde alle forhindringer og skabe det mest vidunderlige forhold.

I skal bare gøre en fælles indsats for at få tingene til at fungere og have en smule tålmodighed.

Et forhold til en mand, der har børn, vil helt sikkert være helt anderledes end alle dine tidligere forhold, men hvem ved? Det kan også blive dit smukkeste … det kan også blive dit “lykkeligt til deres dages ende”.

Afslutningsvis

At date en fyr med børn er ikke bare at være i et romantisk forhold med nogen; det er også et stort ansvar. Der er mange vidunderlige og knap så vidunderlige ting, der følger med.

Der vil være mange forhindringer og mange broer, som I skal krydse sammen. Den gode nyhed er, at når det drejer sig om ægte kærlighed, er intet umuligt, og alt er det værd.

Hvis du virkelig elsker ham og føler, at kærligheden er gengældt, er du nødt til at acceptere ham og alt, hvad der følger med ham. Og jeg lover dig … en dag vil du se tilbage på alt det, I har været igennem for at være sammen, og så vil du vide, at det var det hele værd.