Skip to Content

At Date Nogen, Der Er Ligeglad Med Dig

At Date Nogen, Der Er Ligeglad Med Dig

Og jeg mener det. Glem alt hvad du har læst hidtil. Stop med at vente på at den rigtige mand skal komme. Hvem ved om han kommer?

Hvis du ikke tror på mig, så fortsæt med at læse. Jeg ved det, men jeg er død alvorlig.

At date en person der behandler dig som lort, en der er ligeglad med dig. Date et røvhul.

Du skal ikke lede efter en mand, der vil passe på dig og tilbede jorden du går på. Date ikke en mand der vil elske dig når u er værst. Glem det! Lev ikke i fornægtelse.

Hvis du stadig ikke tror på mig… fortsæt med at læse!

Du bør data nogen, alle dine venner hader. Nogen der ikke er der for dig. Choker alle med dit valg. Få dem til at tro at du er blevet sindssyg.

Find en person, der aldrig vil ringe til dig for at sige at han savner dig. Nogen der ikke vil tage sig af dig, uanset om du ser dem eller ej. Find nogen, der ikke er ligeglad med at du græder på grund af ham, og faktisk ikke engang vil bryde sig om hvad han siger foran dig, eller hvis eller hvis du føler dig såret. Date en person, der aldrig vil prøve at få det til at fungere, nogen der er helt ligeglad med dig.

Find en mand, der får dig til at føle dig som et værdiløst stykke lort. Nogen der vil få dig til at tvivle på dig selv og din skønhed. Date en mand, der aldrig vil undskylde for de ting han har gjort mod dig. Nogen der ikke har nogen interesse i dit liv og tager dig for givet.

Stol på mig, date en mand der er sådan.

Fald pladask for ham. Lad som om du er blind for alt hvad han gør mod dig og gør undskyldninger for ham, fordi du ikke vil indrømme at han ikke er andet end et stykke lort. Prøv at ændre ham og lade som om det virker, selvom du ved, at han aldrig rigtig bliver en anden.

Bliv ved hans side og ofre dine egne behov og dit eget liv for hans. Tro på, at han vil vende sit liv på hovedet, og en dag vil han takke dig og elske dig for resten af sit liv. Vær i fuldstændig fornægtelse, det er fantastisk!

Elsk ham selv når han er værst. Vis ham at du vil tage dig af ham, selv når han er det største røvhul på denne planet.

Når du har gjort alt det falder du fra hinanden. Tag den tid du har brug for at sørge og græde så mange tårer, som du vil. Forlad ham og tag dig af dit knuste hjerte Bebrejde dig selv for at være en idiot og ikke kunne se hvad for et manipulerende røvhul han er.
Bebrejde dig selv at du faldt for hans tricks. Hade dig selv, hvis du er nødt til at tro hans falske løfter. Forestil dig og spekulerer på, hvad der ville være sket hvis du havde gjort tingene anderledes.

Hade og bebrejde dig selv for at han er ligeglad med dig

Men… og det er derfor du var nødt til at fortsætte med at læse for at forstå…

En dag, og ingenting vil såre dig mere. Vil du finde styrken til at komme videre. Du samler dine brudte stykker op og du sætter dem sammen igen. Du bliver så god som ny, undtagen en lille ting. Minder fra ham vil hjemsøge dig.

Du vil huske alle de ting, han gjorde mod dig. Men de vil ikke såre så meget. De vil minde dig om, hvad du har været igennem, og du vil ikke gøre det igen. De minder dig om alt, hvad du ikke fortjener.

Du er nødt til at date en der er ligeglad med dig, fordi når du dater nogen, der behandler dig dårligt, vil du indse, at det ikke er hvordan du fortjener at blive behandlet.

Du vil se hvad du vil have, og hvilken slags mand du har brug for ved din side. Du ved præcis, hvad du skal kigge efter, og hvem du skal date. Du vil ikke spilde tid på fuckboys, manipulatorer og spillere, fordi du ved, hvordan du genkender dem ved første øjekast.

Du vil ikke være bange for den lille pige, der ønsker at få alle til at føle sig godt tilpas. Du bliver til en stærkere person, der ønsker at tage sig af sig selv. En der ved hvad hun vil, og hvordan hun får det.

Date en person der er ligeglad med dig, for når du ser hvordan det er, vil du aldrig lade nogen komme i nærheden af dig igen. Du vil aldrig nøjes med mindre end du fortjener.